Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandator hocam yanlış oyuncu seçimlerine devam ediyor. Hagi, Sneijder gibi 10 numaralarla oynamış, evladı mıdır nedir? Şu heriften bir vazgeçemedi gitti.

şu sistemde iyi kanat bekler ciddi fark yaratırdı mariano dönemem diye gitmiyor yuto gitti de ne oldu ama onun harici 11 tercihi olsun değişiklikler olsun yerindeydi hatta lemina sağlıklı olsa belhanda yerinde o olabilirdi dün

Güzel bir taktik anlayışıyla çıktın dün PSG karşısına. Berbat giden düzene çözüm bulduğu için teşekkür ederim sayın hocama :tbr:

Şu Belhada'ya olan evlatçılık anlayışından bir vazgeçsen süper işler yapmış olacağız. Adam mahalle arasında top oynayamaz.

dünkü maçı izleyince şu izlenim oluştu ben de..bence hoca fener maçından ziyade bu maça odaklanmış..bu maça daha çok hazırlanmış..fener maçına gereken önemi sanki vermemiş gibi geldi...futbolcularda bu maça daha konsantre idi...2 günde futbol anlamındaki pozitif değişim bunu düşündürüyor.tamam takım formasyonuda değişti..seri yoktu fener maçında mesela..ama oyuncuların sahadaki duruşu yardımlaşması mücadelesi bile farklıydı bence..

Hocam sistemi aynı tut. 1-2 oyuncu değiştirirsen bu takım kolay kolay maç kaybetmez.

Muslera
Luyi-Donk-Marcao
Şener-Lemina-N'Zonzi-Ömer
Seri
Falcao-Andone

Yedekler : Okan-Nagatomo-Ahmet-Belhanda-EmreMor-Babel-?

dünkü maçı izleyince şu izlenim oluştu ben de..bence hoca fener maçından ziyade bu maça odaklanmış..bu maça daha çok hazırlanmış..fener maçına gereken önemi sanki vermemiş gibi geldi...futbolcularda bu maça daha konsantre idi...2 günde futbol anlamındaki pozitif değişim bunu düşündürüyor.tamam takım formasyonuda değişti..seri yoktu fener maçında mesela..ama oyuncuların sahadaki duruşu yardımlaşması mücadelesi bile farklıydı bence..
2 maç üst üste kötü sonuçlar ve fenerbahçe maçı sonrası eleştiriler toparlanmaya itti bu takımın daha fazlasını da yapabileceğini düşünüyorum

Hocam Belhanda&Babel ve Feghouli üçlüsünü kenara almanın vakti geldi de geçiyor elimizde Andone-Lemina ve Emre Mor gibi adamlar var onları kazanmaya bakalım bunlar ile uğraşacağımıza

2 maç üst üste kötü sonuçlar ve fenerbahçe maçı sonrası eleştiriler toparlanmaya itti bu takımın daha fazlasını da yapabileceğini düşünüyorum
katılıyorum daha fazlasını yapacak potansiyeli var takımın..bireysel anlamda gerçekten kaliteli topçularımız var..takım olarak üstüne katarak devam etmeliyiz..babelin yerine andone yi denemeli fatih hoca bence..babel çok statik kalıyor hücum setlerinde..geriden oyun kurarken babele uzun top atmak ezberi de var..tamam iyi top tutuyor ayağında bazı maçlarda strateji olarak kullanırsın ama akın oyunda hiç verimli değil...ayrıca çok bencil babel..kafasını kadırarak oynamıyor çoğu zaman..andone hücumda hem pres gücü hem de dinamizm getirir..dünkü maçtaki oyunun üstüne koyup pas hızımızı arttırmalıyız..ayrıca hücum konusunda özellikle rakip ceza sahasına yeterli top getiremeyişimizi de çözmesi lazım hocanın..bu konuda en büyük problem beklerimiz ve kanatlarımız..özellikle kanatlarımız..kanatlarımız çizgiye yakın oynamıyor..sürekli içe katediyorlar..haliyle oyunu genişletemiyoruz..sıfıra inme hiç yok..hal böyle olunca göbekte sıkışıyor ataklarımız...zaten kanat profillerimizde öyle çizgi kanat oyuncusu değil..onyekuru olsa bu denli kısırlık çekmezdik gol yollarında...oynadığımız oyun planın da çok işimizi görürdü yine...

katılıyorum daha fazlasını yapacak potansiyeli var takımın..bireysel anlamda gerçekten kaliteli topçularımız var..takım olarak üstüne katarak devam etmeliyiz..babelin yerine andone yi denemeli fatih hoca bence..babel çok statik kalıyor hücum setlerinde..geriden oyun kurarken babele uzun top atmak ezberi de var..tamam iyi top tutuyor ayağında bazı maçlarda strateji olarak kullanırsın ama akın oyunda hiç verimli değil...ayrıca çok bencil babel..kafasını kadırarak oynamıyor çoğu zaman..andone hücumda hem pres gücü hem de dinamizm getirir..dünkü maçtaki oyunun üstüne koyup pas hızımızı arttırmalıyız..ayrıca hücum konusunda özellikle rakip ceza sahasına yeterli top getiremeyişimizi de çözmesi lazım hocanın..bu konuda en büyük problem beklerimiz ve kanatlarımız..özellikle kanatlarımız..kanatlarımız çizgiye yakın oynamıyor..sürekli içe katediyorlar..haliyle oyunu genişletemiyoruz..sıfıra inme hiç yok..hal böyle olunca göbekte sıkışıyor ataklarımız...zaten kanat profillerimizde öyle çizgi kanat oyuncusu değil..onyekuru olsa bu denli kısırlık çekmezdik gol yollarında...oynadığımız oyun planın da çok işimizi görürdü yine...
Kanatlar içeri girdiğinde bekler bindirmeli ki 2 senedir gördüğümüz feg mariano uyumu da iptal bu sene bakalım ben daha iyi olacağımıza eminim devre arası da bek değişimi olursa değmeyin keyfimize

Kanatlar içeri girdiğinde bekler bindirmeli ki 2 senedir gördüğümüz feg mariano uyumu da iptal bu sene bakalım ben daha iyi olacağımıza eminim devre arası da bek değişimi olursa değmeyin keyfimize
devre arasında linnesin lisansı çıkarılır tekrar..belki bir bek alınır yine..onun dışında tümden beklerin devre arasında değişmesi zor..oyuncu satmak lazım..belhanda nın artık gerçekten satılması lazım..belhanda ile olmayacak bu çok net..

Elimizdeki kanat oyuncularına bakıyorum

Feghouli=> Ayakta duracak hali kalmamış, resmen 30 dakikalık bile kondisyonu yok. Kalite olarak ligin en iyisi belki de ama en formda olduğu dönemde bile gerçek bir kanat oyuncusu verimi alamadık ondan iş yaptığı yer hep orta sahanın sağ tarafı oldu

Babel=> Feghouli ne kadar kanat oyuncusu değilse Babel de o kadar kanat oyuncusu değildir. Destek forvet oyuncusu olarak kullanabiliriz ama sol kanat oynatmak için çok geç kaldık artık Babel için

Emre Mor=>Top ayağında iken ne kadar tehdit oluşturuyorsa top ayağında olmayınca da o kadar maçtan siliniyor Fenerbahçe maçı bunun için bir örnek bir futbolcu 30 dakika boyunca hiç mi boşa çıkarmaz kendisini hiç mi gelip top almaya çalışmaz ?

Tabi bir de hücumcu orta sahamız Belhanda'ya bakıyorum çevre kontrolü yapmayı bırakmış vaziyette artık, eskisi gibi kilit paslarını da izleyemiyoruz sadece rakiple boğuşan bir orta saha izlenimi oluşturuyor bende sadece son maçlarda

Artık Babel&Feghouli ve Belhanda gibi adamların zamanı değil Belhanda&Feghouli 'den 2 sene üst düzey verim aldık ama bu sene o verimi alamayacağız gibi Babel'i zaten ne akla hizmet 3 senelik sözleşme imzaladık hala inanamıyorum

Hal böyle olunca da dün akşam ki gibi kanatsız bir oyun planı üzerine durmak çift forvet ile merkezden oynamak bana çok mantıklı geliyor. Koyarız Seri-Lemina-Nzonzi üçlüsünü ortaya önlerine de takımın hücum merkezi olabilecek şöyle Talisca/Teixeira gibi yüksek hücum katkısı verebilecek serbest bir oyuncu arkana yaslanıp izle takımı yok öyle serbest rolde bir adam istemiyor muyuz ? Seri'yi öne atıp arkasına Cyprien/Malinovskyi tarzı çift yönlü oynayabilen iyi skor katkısı verebilecek bir orta saha alıp Seri-Lemina-Cyprien-Nzonzi ile her maç orta sahada rakibi perişan edersin

Bizlerde isterizte Emre Mor'un once kendini kanitlamasi lazim 30 dakika sanslarla. Yunus Akgun'den ise hicbirsey olmaz.

Onun yerine oynayanlar su anyeterli oynamadıkları için en az 1 kere ilk 11de oynamaya hak ediyor bence

Yunus da yetenekli ancak mental anlamda sıkıntılı

Nando
Luyi Donk Marcao
Sener Lemina Nzonzi Seri Lus
Falcao Andone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt