Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımında sezonunda içine sıçtın.
Bu kadar etkisiz, zevksiz bi takım izlediğimi hatırlamıyorum.

Babel-Belhanda-Selcuk-Mariano-Nagatomonu da al defol git nereye gidiyosan.

Pozisyona giremeyen Galatasaray mı olur lan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre mor girdi ve oyuna dahil edildigi an pisisyonlar gelmeye basladi ama.....
Hadi ilk onbir icin henüz hazir degil bunu bir sekilde anlarimda..... dakkika 83 de cok erken olmadimi hocaaaaa ???????? 😕 :mad:

Yazik ya. takim bariz sekilde tempo sorunu var ve belkide tek hizli oyuncumuz emre oynamiyor.

Birazdan son dakika verilmeyen penaltı üzerinden organize örgüt diyecek.
Ve ceza alacak.

Mikrofonlara 'gecen macki oyunumuz begenilmis' diyen teknik direktorun ruhsal sorunlari olmali

Kafada neler yasiyor merak ediyorum

Başlıktaki sıfatın sadece hoca olarak değiştirilmesi daha uygun... Teknik tabiri abes kaçıyor ...

Tek tehlikeli atağımiz bindirmemiz emre mor sayesinde dakika 90 da geldi. Bu adam emre moru israrla oynatmıyor dalga geçer gibi 100. Dakka da oyuna alıyor

Hep aynı yanlışlarla doğru şey bulmaya çalışıyorsun hoca olmaz daha fazla zorlama sana da bize de yazık ben kendi is yerimde 2 kuruşluk maaşımla bu kadar yanlış yapsam 50 kez kovulmustum sizler milyonlar kazanan insanlarsınız ayıptır günahtır

Defolup italyaya mı gidersin amerikaya mı git yeter yav şu takımın oynadığı topa bakıpta utanmıyormusun

Reis aramış; " Bu sene şampiyon olmayın ligin tadı kaçıyo" demiş. Başka açıklaması yok bu takımın, bu oyunun, bu kadro seçiminin.

öncelikle tarihin en pahalı ve alternatifli kadrolarından birisi 9 resmi maçta sadece 6 gol attı ve 2 galibiyet aldı

galibiyetlerden birisi 8 kişilik rakibe diğeri de zar zor

gollerimiz ise çoğunlukla fener balı dediğimiz şeyin bize tezahürü ile olan şeyler

keyifsiz berbat bir oyun

şu oyunu oynatan yabancı hoca olsa değil son 2 sene şampiyonluğu 5 sene şampiyon olup şl kupası getirse ultraslan şu an evinin önünde ölüm sloganları atıyor, medya adamı hoca değil diyordu

gelgelelim büyük resme öncelikle bu oyunu sadece bu sene olan birşey olarak gören arkadaşlar yanılır

terim takımı aldığı andan itibaren oyun kalitemizi gösteren grafik şu şekilde

35499ac8-946c-4cc7-bcb4-0c07f6154fd0-downward-.png

takımı gün be gün üstüne paralar harcatarak bitirdi

tudorun takımının üstüne konup 2 seneyi götürdü fizik olarak da onun mirasını yedi

amaaaaaaa

istifa diyenlere katılmıyorum kesinlikle istifa etmemesi lazımsezonu 15. tamamlasak da bu başarısızlığın altında terimin adı yazmalı

tarihin en pahalı takımını rezil etti payesi hele hele bir yabancı hocaya asla geçmemeli terimde kalmalı

gelecek sezona başkasıyla başlarız ama bu seneyi götürmeli

bir de bir uyarım var bundan sonrası için

terim çok büyük ve kuralsız olan medyadaki yakınlarını ve ultraslanı muhtemelen tek tek oyuncuların üstüne salacaktır

ua yakında bazı oyunculara anlamsız tepkiler verebilir

ua dışında kalan aklı başında akıllı taraftarımızın belhandaymış feghouliymiş babelmiş ademmiş uğraşmaması lazım

asıl sorumlu bellidir ve ona odaklanılmalıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt