Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suç galatasaray taraftarında o selçuk belhanda ve babeli 90 dk yuhlamayan suç bizde. Öyle bi yuhlayacaksın ki sahaya çıkamayacak hale gelecekler

Oynayanları değil oynatanı bir maç yuhlasak neyin ne olduğunu anlayacak belki

Çünkü taraftar ile arasında kopmaz bir bağ olduğuna inanıyor

Ve ne yaparsa yapsın taraftar sorgulamaz zannediyor

Istifa etmesi büyük hatta olur simdi acikcasi. Toparlayacak bence ama olmasa bile kredisi var adamin bu sezon en azindan.

Bukadar basarisi olmayan birisi olsaydi bu durumda acikcasi bende destek olmaya zorlanirdim ne yalan söyleyim.
Takim ileri bölgede tempoya ihtiayci var net sekilde. ileride set oyununa dönüyor takim sürekli ama millet yüreyerek ve hatta durarak dolasiyor mal mal oralarda. Bir Andone var sürekli hareketli bos alana kendisini kacirmaya calisan... yetmez ki.

Bu sorun kac mactir devam ediyor saymaktan biktim ama buna cözüm bulamiyorsa gercekten istifa etsin.

Sen eski terim değilsin en büyük sorunun forma adaletin yok. Sen belhandayı babeli oynatmaya devam et. Herifler nasıl olsa oynuyoruz diye piknik yapıyorlar.rezil haldesin hoca

732BD154-D2A1-4912-924D-603CD038028F.webp

YAPMADİGİN MUDDETCE KAYBETMEYE MAHKUMSUN.

5 dakika kala giren Emre Mor ne yapabilir? Anlayamıyorum. Bariz kötü performansı olan oyunculara bu kadar sabretmek neden?

Istifa etmesi büyük hatta olur simdi acikcasi. Toparlayacak bence ama olmasa bile kredisi var adamin bu sezon en azindan.

Bukadar basarisi olmayan birisi olsaydi bu durumda acikcasi bende destek olmaya zorlanirdim ne yalan söyleyim.
Takim ileri bölgede tempoya ihtiayci var net sekilde. ileride set oyununa dönüyor takim sürekli ama millet yüreyerek ve hatta durarak dolasiyor mal mal oralarda. Bir Andone var sürekli hareketli bos alana kendisini kacirmaya calisan... yetmez ki.

Bu sorun kac mactir devam ediyor saymaktan biktim ama buna cözüm bulamiyorsa gercekten istifa etsin.

istifa kardeism, istifa. 30 miljon taraftar bunun agiz kokusuna cekmeyecek.

Burdan Diagne ye ettiğim küfürler için özür diliyorum.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Sakladin herkesi reale bakalım nolacak o maç iki Avrupa galibiyeti Alacan diye kodun lige ..rezalet bı adaletin var belhanda da kasetin var Selçuk da nen var taktiğin yok planın yok adaletin yok yok sahada değil yok bilmem ne al sahadasin ve oyun berbat..feghouliule ne alıp veremediği var acaba berbatsin

Terimin istifa etmemesi imkansız. Bu rezil takımla ligi 10. Bitirmek istemez. Yakında kaçar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

türk futbolunda türk td terörü vardır

sadece bizimle alakalı değil sadece skorla alakalı değil

18 takımı sarmış işgal etmiş göz zevkimizi bozan bir terör bu

Terimin istifa etmemesi imkansız. Bu rezil takımla ligi 10. Bitirmek istemez. Yakında kaçar.

Bir bahane gerek. Şuan giderse kaçtı derler. Bir sorun çıkması lazım bir dedikodu çıkması lazım ki kaçsın. Nasıl olsa sonra kızı instagram dan savunmasını yapar

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Aykut kocaman 2.0 oldu bu sene. Andone cikarip emre nedir ya? OGLUNU CİKARMAYA KORKTUN MU

Belhanda ve Selcuk’la beraber tribunden izlesin yerine gercek bir teknik adam gelsin.

Son golümüzü sanırım ömer bayramın bireysel beceri ile getirdiği topta atmıştık ve bugün o adam oyuna alınmadı

Bu babel belhanda selçuk mariano nagatomo maaşlarından paymı veriyor kardeşim sana neyi peşindesin hani lan forma adaleti

milli takım boşta değil

terim istifa etmez

tepkilerin yönünü oyunculara yöneltecektir

hatta yönetimi zor durumda bırakacak açıklamalar da yapabilir mesela ben stoper istedim almadılar diyebilir

Kredisi yok aga. Ne kredisi afedersin. Amma romantiksiniz aga.

Şampiyonluk falan değil derdim. 2 senedir top oynatamıyor takıma. Koskoca 2 sene ya.
Sen,ben olsak en kötü bunu oynar zaten.

2 senedir top oynayamıyorsa nasıl şampiyon yaptı ?

Eğer bu kadar kolaysa övdüğün Mancini niye Nisan'da şampiyonluk teslim etti ?

Belhanda ve Selçuk oglun ile 1 puana sevinin hatta yanınıza Hasan Şaş ve Ümit davalayida alın halay çekin koskoca camiayı oyuncak ettin bu yonetimde de suç var bu kadar rahat bırakırsan takımı böyle olur işte cagne ve linnes e yazık adamlarda suç yok hocada sorun varmış

Son bilmem kaç maçta şu kadar gol, şu kadar isabetli şutu filan geçtim sırf sisteme ucundan dokundurdu diye Emre Mor gibi potansiyeli rotasyonda Jimmy ve Adem'in arkasına atması kötü niyettir. Taylan alınmışken bitik Selçuk'un 11 başlamasını, Belhanda'nın hala 10 numara oynamasını, her maç Yuto'nun hücumda, Mariano'nun savunmada takımı 10 kişi oynatmasını saymıyorum bile. Korkunç bir teknik direktörlük ve işin daha kötüsü yakışmayan bir kötü niyet. Hocanın kendini toparlaması lazım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt