Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: “Hiçbir maç da oynanmadan kazanılmıyor. Biz hazırlığımızı yapacağız. Elimizden gelenin en iyisi ile çıkacağız o maçlara. Kimseden çekinecek korkacak halimiz yok. Kazanırsak başka türlü bir şey olur. Kaybetmek kolay, kazanmak olay. Olaya gideceğiz oralara...”

Yaparsan sen yaparsın hocam :emrah:

Söyleye söyleye dilimizde tüy biten Babel santrafor senaryosuna dönünce deplasmandaki Rize şampiyonluk maçı dahil ilk defa dış sahada iyi bir Galatasaray devresi izledim. Attığımız 3 gol haricinde Babel'in burun farkıyla ofsayta düştüğü 2 gol, Belhanda'nın atamadıkları, Luyindama'nın Umut Bulut kafası derken heralde 30 maçtır deplasmanda bulamadığımız pozisyonu bir 45'te bulduk. Fatih hocanın tek santraforlu pas oyununu hiçbir türlü oynatabileceğini düşünmesem de eldeki kadroda bu oyunu oynatmak için 9 numarada Babel'i kullanmaktan başka alternatif yok. Takımda topu bilen, saklayabilen, dağıtabilen tek 9 numara Babel. Bu tabii ki en ideal senaryo değil ama Diagne'nin tek santrafor 9 numara başladığı herhangi bir maçta Galatasaray'ın oyunu rakip sahaya yıkmasının, eski Fatih Terim takımları gibi geri düşse de sürekli pozisyon yakalamasının mümkünatı yok. Zaten ben Diagne'nin olabilecek en üst tip versiyonu Gomis'in bile Fatih hoca topçusu olmadığını düşünürken Diagne'yi kabul etmesini bu nedenle anlamlandıramamıştım.

Ben hep Kostas'ın 1. santrafor olmasını istemiştim ama yüksek ihtimal hoca verdirdiği bonservis ücretinden dolayı hep Diagne'yi kazandırmak istedi. Ama Diagne top oynamaya, topa hakim olmaya çalışan dünyadaki hiçbir takımın tek santraforu olamaz. Hoca illa Diagne'yi kazandırmak istiyorsa ya Babel'le çift santrafor oynatmalı ya da kendi istemediği halde getirilen menajer transferi Kostas'a yaptığı gibi oyuncuyu yanına çekecek dirayeti göstermeli. Eminim ki fiziken bitik de olsa hoca şu Diagne'ye sırf verdirdiği bonservis nedeniyle gösterdiği sabrı Kostas'a gösterse, Diagne'yi yine elden çıkaramayacak olsa bile en azından kötü günde gidecek bir 9 numaraya sahip olurduk. Bu nedenlerle Diagne'yi bir daha Galatasaray'ın tek santraforu olarak göreceğim her maç benim gözümde maça 1-0 geride başlayacak Galatasaray. Hoca bugün Diagne'yi 45'te alarak artık sabrının kalmadığını gösterdi, inşallah Diagne kalsa bile bundan sonraki tavrı da bu yönde olur. Yanında Babel gibi top saklayabilen bir partnerle oynamadığı takdirde Diagne'den hamle oyuncusu olmaktan başka bir şey çıkmaz.

Belhanda'nın halen 10 oynatılması başka bir sorun. Hocanın Göztepe-Ankaragücü kariyerlerini bilmiyorum ama hayatında daha kötü 10 numarayla çalışmamıştır heralde. Belhanda kendi aldığı oyuncu bile değilken oynayamadığı pozisyonunda bu kadar ısrarını çözemiyorum. Bu adamdan ya 8 ya da en fazla Nice'teki gibi sol kanat olur. Anadolu'nun 15 takımı dahil ligde bu kadar vasat 10 numara başka var mıdır bilemiyorum. Belhanda'yı satmaya niyeti olmadığı belli, en azından adamı daha verimli olabileceği pozisyonda kullanmaya başlarsa bizim de saç kaybımız daha az olur.

Yediğimiz duran top gollerine bir şey diyemiyorum zira bu olay zaten Fatih Terim'in alameti farikalarından biri. Uefa şampiyonu takım bile leblebi gibi yan top golü yerdi. Ama bugün izlediğim PSG yedek kadrosuyla bile Di Maria-Veratti gibi ayaklarla 2 duran topta işi bitirdi. Şu 2. yarıdaki oyunu oynayalım Real'e 2013'teki gibi 6-1 yenilelim, hiç umrumda değil ama akan oyunda zaten açık vermeye meyilliyken ŞL arefesinde duran top savunmasına biraz daha eğilmek lazım.

2. yarı başı hamleni yapıp 2 yıl sonra beni umutlandırdığın için teşekkürler hocam. İnşallah Diagne ve Belhanda'da duruş gösterip bildiğin ve Türk futbolunda ustası olduğun oyunu oynatmaya devam edersin.

EDPpCqPXkAE6yqy

İnatla rakipler üzerimize oynuyor, daha şimdiden başladılar ağlamaya biz Kayserispor'u yeniyoruz sesi Fenerbahçelilerden geliyor. 3 Haftadır sarı ve kırmızı kartlar havada uçuyor gollerimiz iptal ediliyor yardımcı hocalarımıza saldırıyorlar

Acilen bu işe bir el atmamız gerekiyor biz bir olalım yeter ki, rakiplerimiz daha çoook ağlayacaklar

F. Terim profesyonel bir kotulukten bahsetti. Musap da bir twit paylasti. Gercekten facia olaylar. VAR icin mutlaka yabanci hakem getirilmeli. Bu is boyle devam edemez. VAR'a ragmen goz gore gore golumuzu yediler. Hakem eyyamligi tamam, onu engellemek zor ama teknoliji eyyamligi diye birsey olamaz, olmamali. Yonetimin pasifligi bitmeli. Artik aciklama yapsinlar. Isim vererek aciklama yapmalilar.
Mevlut olayi
VAR olayi
Kayseri olayi
Vs vs

hiç kimsenin hele de kendi işini kötü yapıyorken kenetlenin şöyle yapın şu dış düşman bu düşman laflarına kulak asmam

asıldığında neler olduğunu herhalde herkes bizzat iliklerine kadar yaşıyordur başka konularda

artık falcao da geldiğine göre gerçek gündeme gelebiliriz ve rakiplerimizin kalesine adam gibi atak yapabilmek için kaç kişi eksilmeleri gerektiğini tartışabiliriz

santraforu da var artık bu takımın şlyi de geçtim ligde makas filan da yok açılan artık falcao parasına takım kuran rakiplerimize karşı en azından 30 dakika atak sürekliliği olan, gol atıp goller kaçırdığında üzülen bir takım oluruz umarım

Hocanın oynattığı futboldan nefret etsemde bunu her seferinde dile getirsemde su ülkede ki vaziyeti görünce arkasinda durmamız gerektiğini bir kez daha anlıyorum maalesef spor ülkesi değiliz zevk için oynanan izlenen bir oyundan bile sürekli olarak kavga dövüş pesindeyiz bu ortamla mücadele edecek karşı duracak yegane insan terimdir onlar kuduracak terim gereken cevabi sezon sonunda verecek olmazsa da cani sağ olsun

hiç kimsenin hele de kendi işini kötü yapıyorken kenetlenin şöyle yapın şu dış düşman bu düşman laflarına kulak asmam

asıldığında neler olduğunu herhalde herkes bizzat iliklerine kadar yaşıyordur başka konularda

Ligi iki yildir ilk 5de bitiremiyoruz, haklisin. Hocanin artik bahanesi yok.

Boşuna İMPARATOR demiyoruz... Bundan sonra top sende hocam biz senin sonuna kadar arkandayız gereğini yapacağına da inanıyorum hep beraber güzel zaferlere...

Bu adam sabredin takım değişecek dedi,.takımın iskeleti ve yedek kulübesi komple değişti. Utanmazlar terim düşmanları gelin lan buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt