Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi taraftar futboldan anlamiyor ve sirf deli dana gibi kostugu icin Ömeri savunuyor..

Peki sen niye israr edersin su Ömerde..

Terim niye hep iki basarili sezon sonrasi bunamis gibi davraniyor

Belhanda kadro dışı olmazsa seni yiyecek haberin olsun.
Çok beklersiniz
IMG_20191022_231737.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Goz gore gore gecen sezonun kilit oyuncularindan Belhanda’yi formsuzluguna ragmen israrla sahaya surdu, simdi de oyuncuyu bitirme noktasina getirdi

Bu durumu ongoremiyorsan bir sikinti var hoca

Bir hayalim var...

geçen sezon santraforsuzluk bahanesine sığınıyorlardı bu takımın hücum planı yok derken

şimdi iki tane çok iyi santrafor hatta babel ve adem ile 4 tane var

takım ligde de şlde de kupada da hazırlık maçında da gol atamıyor

çünkü 2019 futbolu ile terim arasındaki fark açılmış

berandayı tesellı etmıs

İlk yarıdaki oyun ve sahaya yayılışımız iyiydi. Belhanda ve Seri'nin pas hatalarına rağmen iyi oynadık. 3-5-2 dizilişinde ısrar etmeliyiz. Son vuruşlarda biraz daha becerikli olabilseydik, ilk yarıdan oyunu koparabilirdik. Donk'un çıkması, Feghouli'nin oyuna dahil olması yanlış bir değişiklikti.

İki yıldır diyorum şu adamın bir taraflarını kaldırmayın kulağının çekilmesi lazım bu böyle gitmez diye işte al sıfır gol üç maçta çıkıp savunsunlar şimdi neymiş mayıslar güzelmiş ebemiz bizi mayısta doğurmuş sanki futbol sadece mayıstan ibaretmiş gibi

Ulan bu maliyete bu kadar rezil bir takım olur mu ya galatasarayın parasına yazık vallahi billahi karman çorman çorba gibi bir takımız sahada ne hücum yapabiliyoruz ne savunma adamların her atağında ben utandım ya bu kadar gerizekalı bir savunma hattı olamaz ingiltere ikinci liginde almanya ikinci hatta üçüncü liginde bile böyle rezalet görmedim o kadar maç izledim.

2 maç önce savunup burada taraftara hakaret edenler de başlamış sallamaya hayret

Basın toplantısında laga luga yaparsın anca.

Nefret ettirmeden gitmeyeceksin belli.

Galatasaray taraftarı nezdinde korkunç kredisi olan bir adam ve bu krediyi belhanda yüzünden kaybedecek bu gidişle, son iki maçtır taraftar yavaş yavaş homurdanmaya başladı, Leo'nun paylaştığı belhandayı teselli etme görüntüsü üzerinden diyorum ki hoca gittiğin yol, yol değil. Aynı tavrı sürdürürse çok değil ilk yarı bitmeden direkt olarak taraftarın kendisine homurdandığını görecek.

Taraftara küfretmiş adamı teselli etmek nedir anasını satayım, siz taraftar varsa varsınız yoksa yoksunuz. Yavaş yavaş haddini de aşmaya başlıyor kimse taraftardan ve Galasaray'dan büyük değil, aynı zamanda Galatasaray kimsenin çiftliği de değil. Sizin aylık kazancınızı ömrü boyunca çalışsa çeyreğini kazanamayacak adamlar bilet alıyor, forma alıyor kulübe destek oluyor bu adamlar siz inat edin, egonuzu besleyin, taraftara ana avrat küfreden adamın sırtını sıvazlayın diye kulübe destek olmuyor.

bu rezalet futbolun,golsüz biten maçların,evladın belhandayla birlikte aldığınız milyon euroların hesabını verin sonra taraftara ıslıklamayın dersiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt