Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emlak konut konusu sıkıntı diyorlar bırak para almayı aldığımız parayı faizizyle geri ödeme durumu dahi var

kadroda para edecek kimse bırakılmadı

kendisi görüyor bence tünelin ucundaki karşıdan gelen treni ve son anda atlayacaktır

Saçma anlaşmayı biz fesih etmedik ki

Takımın yaş ortalaması yüksek değil mi ?

Ben ortada yanlış bir durum görmüyorum.Hatta bunun sonunda farkına vardığı için memnun oldum

Yav deliricem arkadaş.

Bu takımı sen, ben kurmadık. Bizzat kendisi kurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tekrar ediyorum, gönderilmemeli. Kendisi birakirsa bilemem ama gonderilmemeli.

Gorev suresini tamamlamalı yonetimle birlikte.

Kısaca beni gönderin tazminatımı alayım biraz torun seveyim canım sıkılınca geri geleyim diyor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Çok kötü futbol oynuyoruz orası tamam da Fatih Terim gitse ne olacak. Yabancı teknik adamlar tutmuyor bizim ülkede. Futbolcular ve özellikle medya yabancı teknik direktörü kovmak için her türlü haltı yiyor. Bizim futbol ikliminde Türk teknik adam dışında başarılı olma şansı yok. Zaten şampiyon olan son yabancı teknik direktör en az 10 yıl öncesinde.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onuda reddetsin. Yaş ortalamasının yükseleceğini bilmiyor mu ? Kabul etmesin. Genç kiralık oyuncu baksınlar o zaman.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu konuda senle hemfikirim

Ama hocanın ısrarla zamanı gelince konuşacağım açıklamalarından anladığım transfer konusunda bazı fikir ayrılıkları yaşanmış.Kaos olur diye üstü kapalı söylüyor hep

Bizim sorunumuz topçu kalitesi değil ki daha berbat kadrolarla daha iyi top oynuyorduk

Terim'in takımları hep 2.devrelerde yükselişe geçiyor

Kiralık gelen topçular form tutar,Avrupa'dan eleniriz tüm konsantrasyonumuzu lige verince düzeleceğiz.Ama o duruma gelene kadar ligden kopmamak şart

Kiralık gelen topçular form tutar,Avrupa'dan eleniriz tüm konsantrasyonumuzu lige verince düzeleceğiz.Ama o duruma gelene kadar ligden kopmamak şart

Lig neyse de Avrupa'da hep kötü olmaktan bıktım ben.

Ligde ne takımlar ne kadrolarla ne toplar oynuyor hic bişey bahane olamaz bu futbola

Hoca takıma ciddi 2-3 hamlesi olmazsa ki özelikle belhanda konusunda şampiyon olamayız.

Bize vasat bir oyun kurucu olsaydı bile farklı oynardık herhalde az çok. Atalay babacan oynasın daha az zararı dokunur. Bu kadar istikrarlı şekilde rakip takımın lehine çalışan başka oyuncu hatırlamadığım gibi bukadar bu tür oyuncuya sabır gösterildiğini de hatırlamıyorum. Geçen sezonlarda az çok faydası oluyordu en azından ama bu sene full error.

Bizim sorunumuz "BELHANDA"dır. Bu adam sahada yürürken hala 11 oynuyorsa kusura bakmayın değil Terim Ali Sami YEN bile eleştirilir. Sezonun yarısı geldi takım hala yerinde sayıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt