Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futboldan anlamıyorsa nasıl oldu bunca başarı düşünün anlamamış hali eleştireceğiz ama dozunda Real'i yenemedik diye neyin yaygarası haftasonu Bjk maçı var

Belhanda için taraftara laf eden adam net anlamıyordur. En azından Galatasaray takımını yönetecek kadar anlamıyordur. Bizim takımı yönetmeye yetersiz kalıyor. Çalıştıramıyor, yönetemiyor. Yetersiz işte.

forum da kuşlar var ne zaman yenilsek hoca için yetersiz gitsin diye yaygara yapıyorlar mantıklı her renktaş hocanın şu anda bırakmasının intihar olacağını bilir.

20 yıl önceki başarıları referans gösteriyorsan Hagi'yi de getirelim Belhanda yerine 10 numara oynasın.

Adamın yaşı geçti bu iş için. Bu adam 70 yaşına geliyor. Futbol genç adam işi yahu. Bunda anlamayacak ne var? İçi geçmiş ihtiyara futbol takımı bırakamazsın.

20 yıl önceki başarıları referans gösteriyorsan Hagi'yi de getirelim Belhanda yerine 10 numara oynasın.

Adamın yaşı geçti bu iş için. Bu adam 70 yaşına geliyor. Futbol genç adam işi yahu. Bunda anlamayacak ne var? İçi geçmiş ihtiyara futbol takımı bırakamazsın.
20 yıl öncesi değil cl hariç son 2 senesi de gayet olumlu nice yaşı 70i geçmiş hoca var gayette başarılı mesele yaş değil düzeltmesi gereken hatalı yerlerinde inat ediyor inatçılık farklı bir konu

Bjk maçı hocanın taraftar ile koptuğu ya da tekrar kenetlendiği maç olabilir.Hoca artık kendini Galatasaray’ın bile üzerinde görüyor.Yönetici ve başkanların üstünde görmesine alışmıştık ama buna alışık değiliz.

hatırlarsanız 2013 sezonunda fatih terimin ayrılışı madrid beşiktaş maçları sonrası olmuştu. tarih tekerrür edebilir yine

E6892D27-95B8-414F-BE38-CAD94606BB97.webp

Sürekli bahane üretiyor sürekli bir düşman yaratma gerçekten tiksinç birini andırıyor. Kendi takımın başında iken yapılan hamleleri eleştiriyor vermeseydin kardeşim o zaman izin, dalga mı geçiyorsun? Bu kadar eleştiriden uzak ve sorunu hep başka yerlerde arayan kişi veya kurumların sonu iflas olur kendisi de etti artık kesin sadece süreç tamamlanacak belki bu sezonu anca tamamlar o da kavga gürültü.

fatih terim yönetimindeki Galatasaray şampiyonlar liginin gol atamayan tek takımı!

Bitti.

Rüya gibi geçen 2 senenin ardından, buz gibi eriyen Galatasaray, ve Fatih Terim..

Resmi olarak başımızda, ama artık her şey bitti, gün sayılıyor. Infazın ertelenmesini yaşıyoruz bir nevi. Yönetim ile arası kopmuş. Oyuncularına saygısı yok, oyuncuların da kendisine pek saygısı yok.

Ben bu sezonu tamamlamasından yanayım. Ancak önümüzdeki sezon imkanı yok.

Terim dönemi bitmiştir..

Ne bekliyordunuz ? Bende memnun değilim ama şaşkın da değilim.Bu takım daha takım bile olamamamıs.Ortasahası belli değil kenarları belli değil forveti kim belli değil.Bu sartlarda da reali psgyi falan yenemiyorsun işte.Ha bunların tamamı hocaya yazar orası da kesin.

Hocaya gerekli süreler verildi sabırlar edildi artık eleştiri zamanı. Bu takımı değiştireceğiz diyorsun sen kurdun bu takımı. Şampiyonlar ligi takımları karşısında süper top beklemiyoruz da kendi liginde bile sivası konyası seni pas pas ediyor. Sezon öncesinden belli olan hızlı kanat oyuncusu eksiğini bir tek sen ve yardımcıların görmedi. Bunları söyleyen taraftara seyirci diyemezsin hakkın yok buna.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyi geçtim de hoca bazı oyunculara çok güvendim hata yaptım vs gibi bir açıklama yapmıştı. Ben de umutlanmıştım açıkçası. Ama bakıyorum iki maçtır aynı oyuncularla maça çıkmaya devam ediyor. Bu lafları hangi oyuncular için dedi? Hiç süre vermediği Taylan vs için mi? Hakikaten garip şeyler oluyor takımda.

Geçen sene Ocak ayını bekleyin dedin bekledik, Hazirana kadar zaman verin dedin verdik ama hem CL geliri hem şampiyonluk geliri ile kurulan takım bu mu Fatih Hocam? Taraftar zaten CL'de ciddi bir başarı beklemiyor ama Lig'de oynanan rezalet futbol asıl taraftarı çileden çıkarıyor. Şu saçma sapan Lig'de hızlı pas yapan, kanatlara inen ve orta sahası biraz dirençli bir takım çok rahat şampiyon olur ama senin kurduğun takım paslaşamıyor bile. CL'de 3 maçta golümüz yok Lig'de toplamda 10 golümüz yok 8 haftada ve sen yine Ocak ayını bekleyin diyorsun. Beşiktaş maçında yenilmemiz durumundaki yüksek bir ihtimal o zaman Rizespor maçında ıslıklanan sen olacaksın.

Geçen sene Ocak ayını bekleyin dedin bekledik, Hazirana kadar zaman verin dedin verdik ama hem CL geliri hem şampiyonluk geliri ile kurulan takım bu mu Fatih Hocam? Taraftar zaten CL'de ciddi bir başarı beklemiyor ama Lig'de oynanan rezalet futbol asıl taraftarı çileden çıkarıyor. Şu saçma sapan Lig'de hızlı pas yapan, kanatlara inen ve orta sahası biraz dirençli bir takım çok rahat şampiyon olur ama senin kurduğun takım paslaşamıyor bile. CL'de 3 maçta golümüz yok Lig'de toplamda 10 golümüz yok 8 haftada ve sen yine Ocak ayını bekleyin diyorsun. Beşiktaş maçında yenilmemiz durumundaki yüksek bir ihtimal o zaman Rizespor maçında ıslıklanan sen olacaksın.
lemina sürekli sakatlığı nükseden bir oyuncu falcao kronik sakat bunlar transfer edilirkende biliniyordu hocayı gözü kapalı eleştiriyorsunuz abdurrahim kendi imajını kurtarmak için falcaoyu aldı suçlu hoca oldu adaletli olun biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt