Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocaya karşı olanlar sunduğumuz gerekçelere karşı bir argüman üretemiyorlar gitmesini isteyenler, biz şu adamın kulübü çalıştırması gerektiğini düşünüyoruz sebepleride şunlar diyip durumu izah edecek bir açıklama yapamıyorlar hocanın egosu var ali koçla uğraşıyor falan filan, yönetim gerekli cevabı veremediği için hoca vermek zorunda kalıyor hocanın tazminat olayını gündeme getirdiği gün yönetimin staddaki divan ile sözleşmeyi fesh etmeliydi illa hoca atın divanı buradan mı demeli yönetim yalıçocuğuna gerekli sert ve netlikde yanıt vermiş olsa hoca bu işlere hiç girmez sadece takımla ilgilenirdi hoca takımla ilgilen hoca medyaya cevap ver hoca rakip başkana cevap ver beyefendilerde kenarda otursun heykel gibi güçlü bir yönetim olmalı bu yönetim hocanın kalibresinde değil ozaman hoca da sahaya döner.

Şaka maka belhanda diye birisi için kariyerini bitirecek bu gidişle imparator.

Oyuncusuna destek çıkması kadar doğal bir durum olamaz ama oyuncu için değmeli ve aynı zamanda o oyuncu bazı kırmızı çizgileri geçmemeli. Taraftara o tür ağır küfür etmeyi rahmetli Metin Oktay olsaydı bile af edilecek tarafı olmazdı. Taraftar- belhanda- Fatih Terim düellosunda kazanan kim olur bilmem ama kaybeden Galatasarayımız olacağı net.

İnanılmaz ya hala tüm başarısızlıklar bir tane oyuncu üzerinden belirleniyor. Aynısı geçen sezon Diagne olayında oldu. Ya bu adamların olmadığı maçlarda uçmuyor bu takım izledik işte. Birileri bunları hedef tahtasına koyup aradan sıvışıyor. Kandırılıyorsunuz. Bir sürü sorunumuz var ve hedef saptırmayla ana problemleri görmezden gelmemiz sağlanıyor. Taraftar bu kafada olursa Ne Diagne biter ne Belhanda. Sırada ki kurban da Falcao olacak muhtemelen...

İnanılmaz ya hala tüm başarısızlıklar bir tane oyuncu üzerinden belirleniyor. Aynısı geçen sezon Diagne olayında oldu. Ya bu adamların olmadığı maçlarda uçmuyor bu takım izledik işte. Birileri bunları hedef tahtasına koyup aradan sıvışıyor. Kandırılıyorsunuz. Bir sürü sorunumuz var ve hedef saptırmayla ana problemleri görmezden gelmemiz sağlanıyor. Taraftar bu kafada olursa Ne Diagne biter ne Belhanda. Sırada ki kurban da Falcao olacak muhtemelen...
Aslında sezon başından beri pek çok konu eleştiriliyor, Babel ve ona yapılan kontrat, marcao, iki bekimizin temposuzluğu formsuzluğu, feghouli'nin son 6-7 hafta kalana kadar form tutamaması, hocanın forma adaletini sağlayamaması, hocanın yönetimlerle bir süre sonra anlaşamamaya başlaması vs diye liste uzar gider. Son iki haftadır eleştiriler Belhanda üzerinden yürüyor çünkü hata da çok uzun bir süredir ısrar ediliyor, bir de üstüne herif ana avrat küfredince doğal olarak oklar tamamen oraya döndü. Yoksa sorun sadece Belhanda değil tabiki, sorun çok daha büyük ki bizim forumda sürekli olarak dillendiriliyor sorunlar, şu da var sorunlar diye genellediğimiz paketin içinde Belhanda önemli yer tutuyor, Belhanda sorunu çözülmemişse diğer sorunlar da çözülmemiş demektir. Birbirine tamamen bağlı yani.

Yazmayı unuttum, bence ilk cümlenin tam tersini bir grup uzunca bir süre yaptı, Belhanda'yı takımı şampiyon yapan adam ilan ettiler, ve bunu çok uzun bir süre sürdürdüler şimdi yok hiç biri, forum özelinde demiyorum ha genel olarak sosyal medyada vardı böyle bir grup (Twitter vs). Forumda sadece bizim Can Esmer kaldı ama onun ki zaten sevgi falan değil, saplantı. :)

Teknik heyetin hattaları var evet ama evet bu takım belhanda... diagne ... Orta yapmasını bilmeyen bekler ve kanat oyuncular olmasının çok daha büyük sorunu. Bunlar oynamadığı vakit yerlerine alternatif olmayıp veyahut daha da yetersiz olduğu bir durumda mevcut.

Ffp konusu etkili mi değilmi bilmem ana kadro mühendisliği ve oyuncu seçimlerde yanlış seçimler yapılmış işte. Bu kadro da zor şartlarda olsada rast gele sadece isimlere bakarak alınmış bariz şekilde. Az çok kariyerli olsun, isimli olsun yeter mantığı ile takım kurmaya çalışırsan takım da olamazsın kolayca kolay. Sahada kalite olur ama takım birlikteliği sağlamak çok zordur.

Burada hatta da hem yönetim hemde teknik direktöre yazılır.

Ha hadi ortada bir hatta mevcut kadro mühendisliği ve takımın oyun kurgusunda ki en önemli posisyonunda denilen on numarasında. Hiç mi alternatif yok kulüpte yahu?

Atalay gibi gençlere hadi güvenmiyorum diyorsun.... Fegholi... emre mor...hatta babelı koy o mevkiye. Bir şeyler dene. Belhanda olmadığı gibi çok büyük zarar veriyor takım oyununa işte. Bir değil iki değil...her maç aynısı yaşanıyor. Top kayıpları say say bitmez....senin takımın hücumsal beynini bukadar rakip takıma çalışırsa ne bekleyeceksin takım oyunundan? Takımın güven kaybı yaşar üstelik

Yıllık ücreti net €3.000.000

Yani yaklaşık 18.500.000 milyon TL kazanan hocamız, seyirciyi beğenmiyor, gelmesinler diyor.

Tamam hocam.. gelmeyiz biz de.

Seneye maaşını Abdürrahim cebinden öder, Ultraslan bilete para mara vermediğine göre.

Yıllık ücreti net €3.000.000

Yani yaklaşık 18.500.000 milyon TL kazanan hocamız, seyirciyi beğenmiyor, gelmesinler diyor.

Tamam hocam.. gelmeyiz biz de.

Seneye maaşını Abdürrahim cebinden öder, Ultraslan bilete para mara vermediğine göre.
Hiç hoş değil ama üstat hoca 1905 tlye de çalıştı üstüne para verdiği dönemler de oldu. Aylarca tazminatı konuşuldu gitti hepsini bağışladı son adamlardan eleştirilecek

Yavvv renkdas cok acimasizca yazmissin. Simdi sana kus diyenler olacak, sana hakaret edenler olacak, seni renklere ihanetle suclayanlar olacak..

Nerden mi biliyorum? Cunku Persembenin gelisi Carsambadan bellidir.. Ben gecen sene benzer yorumlarda bulundum diye yemedigim hakaret kalmadi.. Buna modlar da dahil.. Dayanamadim, kendi irademle veda ettim.. Aylarca yazmadim.

Yazdiklarina gelince.. Sonuna kadar haklisin. Altina imzami atiyorum. Kal saglicakla..

Bilemem ama bu forumda en son kus diyecek kisi benim, arsivlerdeki yorumlarim ortada. Fatih terim motivasyon disinda futbol bilgisi oldugunu dusunmuyorum. Ve biraz sert konustum, bunun nedeni ise bazilarin egosu yuzunden Galatasaray zarar goruyor. Kendileri tatmin olsun diye ve kendilerini dusundukleri icin Galatasarayi atese atacak kadar kisisel egoya sahip F. Terim! Kariyer olarak citaya geldi ve oyle kalsin bence, cunku Galatasarayda kaldigi her gun Galatasaraya zarar verecektir. Kendiside iyi ayrilmayacak.

Kurtuluş reçetemiz
Screenshot_20191007-025135~2.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt