Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.810
- 101.986
- 5.238
..Belhanda'yı evlat edin de sen de rahatla bizde rahatlayalım
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
..Belhanda'yı evlat edin de sen de rahatla bizde rahatlayalım
Kötüye sallanır ne alaka
Oturma organın mı ?
Zira hocayı savunanları Galatasaraylı olmamakla suçladın
Senin bu düşmanlığın geçen sene bile vardı.Hani şampiyon olunca senin gibiler mağaralarına saklanmıştı.Hayırdır bu ara sesiniz çıkmaya başladı ?
Biz o zamanlar mağaralara girenlere siz Galatasaraylı değilsiniz demedik
Belhanda seviyeyi buraya çekti, hocada savundu.Seviye bu mu ?
Hiç mağaraya girmedim. Kötü oynadığı her maçta eleştirdim, iyi oynadığında ve 69 puanla şampiyon olduğumuz kötü sezon şampiyonluğunda da tebrik ettim, yine olsun yine ederim. Ama beynimi kullanırım bunları yaparken başka yerimi değil. Ülkenin durumunun özeti gibi sizin gibiler....
Erken gelmeyi yanlış anladı bence muhabirler.Masallah bu futbol ile mi erken gol atmak istedin?
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onun yazdığı eleştiri mi peki
Şu an yaptığı hocalığı takımın çaycısı yapabilir. 11 adam sahaya rastgele atılmış gibi sene başından beri, kötü oynayan herkesin de yeri garanti. Yedek oyuncular çalışmaz zaten böyle adam zaten ne yapsa kesilmiyor.
insanların karısını kızını karıştırmadan yorum yapın beyler
futbolla ilgili yorum bitti de sıra aileyemi geldi ne kadar çirkin bir şey
hepinizin ailesi vardır
Çaycıyı getirelim o zaman kolay bu işler o kadar madem
En son Hamza'ya böyle sallanıyordu o gittikten sonra kim gelirse gelsin takıma seviye atlatacaktı güya gördük süreci
Terim gidince de yine benzer şeyler olacak.Bu konuyu ben değil sizin gibiler hortlatır gerçi bazıları için şampiyonluklar felan önemli değil yeter ki takımın hocası yabancı olsun,tipi güzel olsun,atkı taksın vs..