Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oturma organın mı ?

Zira hocayı savunanları Galatasaraylı olmamakla suçladın

Senin bu düşmanlığın geçen sene bile vardı.Hani şampiyon olunca senin gibiler mağaralarına saklanmıştı.Hayırdır bu ara sesiniz çıkmaya başladı ?

Biz o zamanlar mağaralara girenlere siz Galatasaraylı değilsiniz demedik

Hiç mağaraya girmedim. Kötü oynadığı her maçta eleştirdim, iyi oynadığında ve 69 puanla şampiyon olduğumuz kötü sezon şampiyonluğunda da tebrik ettim, yine olsun yine ederim. Ama beynimi kullanırım bunları yaparken başka yerimi değil. Ülkenin durumunun özeti gibi sizin gibiler....

İki sezondur futbolun f'si yok sahada. B.k gibi top oynatıyorsun. Kaos futbolu var sahada. Takıma en ufuk katılın yok. Sürekli çıkarken yapılan top kayıpları ne ya? Hiç mi bunlar çalışılmaz antrenmanlarda? Orta saha oyuncuların boş yürüyor doğru pozisyon almalar yok. Çok boş bir takımımız var. Bu sene bir b.k olmaz bu takımdan. Geçen seneden beter. Yardımcıların birbirinden beter bilgisiz insanlar. Maçtan sonra kesin bahanelerin hazırdır

Hiç mağaraya girmedim. Kötü oynadığı her maçta eleştirdim, iyi oynadığında ve 69 puanla şampiyon olduğumuz kötü sezon şampiyonluğunda da tebrik ettim, yine olsun yine ederim. Ama beynimi kullanırım bunları yaparken başka yerimi değil. Ülkenin durumunun özeti gibi sizin gibiler....

Son maçı salmasaydık 69 pts diye şuan zırvalık yapamayacaktın

Belki de son yıllarda en hakedilmiş şampiyonluğumuzdu köşede zırlamaya devam edebilirsin problem değil

Onun yazdığı eleştiri mi peki

Şu an yaptığı hocalığı takımın çaycısı yapabilir. 11 adam sahaya rastgele atılmış gibi sene başından beri, kötü oynayan herkesin de yeri garanti. Yedek oyuncular çalışmaz zaten böyle adam zaten ne yapsa kesilmiyor.

insanların karısını kızını karıştırmadan yorum yapın beyler

futbolla ilgili yorum bitti de sıra aileyemi geldi ne kadar çirkin bir şey

hepinizin ailesi vardır

Allaha şükür futbola doyuyoruz yine hocam.

sent via GSC

Şu an yaptığı hocalığı takımın çaycısı yapabilir. 11 adam sahaya rastgele atılmış gibi sene başından beri, kötü oynayan herkesin de yeri garanti. Yedek oyuncular çalışmaz zaten böyle adam zaten ne yapsa kesilmiyor.

Çaycıyı getirelim o zaman kolay bu işler o kadar madem

En son Hamza'ya böyle sallanıyordu o gittikten sonra kim gelirse gelsin takıma seviye atlatacaktı güya gördük süreci

Terim gidince de yine benzer şeyler olacak.Bu konuyu ben değil sizin gibiler hortlatır gerçi bazıları için şampiyonluklar felan önemli değil yeter ki takımın hocası yabancı olsun,tipi güzel olsun,atkı taksın vs..

Bu takımın kanat oyununu kocaman bir sıfır...

Oyunculardan mı kaynaklanıyor yoksa hocadan bilmem artık ama en basit kanat organizasyonları yok ediyoruz. Bireysel kanat- bekler ne yapa bilecek ise artık deniyoruz sadece

Herhangi bir anadolu takimini küme düsürür. Yilmaz Vural'dan tek farki balli bir adam olmasi. Asla Galatasaray'in bunyesinde gorev yapacak bilgi birikime sahip degil.

Hocayı o kadar seven ben, artık onun yüzünden maçlarımızı izlememeye karar verdim. Belhanda ısrarı devam ettiği sürece de izlemeyeceğim. Sinirlerim kaldırmıyor artık.

Çaycıyı getirelim o zaman kolay bu işler o kadar madem

En son Hamza'ya böyle sallanıyordu o gittikten sonra kim gelirse gelsin takıma seviye atlatacaktı güya gördük süreci

Terim gidince de yine benzer şeyler olacak.Bu konuyu ben değil sizin gibiler hortlatır gerçi bazıları için şampiyonluklar felan önemli değil yeter ki takımın hocası yabancı olsun,tipi güzel olsun,atkı taksın vs..

Hamzanin kadrosu bokum gibiydi çünkü, bizde sınırsız imkan yok her gelen hoca kendi kadrosunu kurşun.

başlıktaki teknik direktör yazısının yanına soru işareti konmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt