Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Herkes formasının hakkını vermek için uğraştı. Beraber oynama kültürünü arttırmamız lazım. 2. yarıdaki bir top haricinde pozisyon vermedik, bu bizim için sevindirici. Çok pozisyon bulan, oyunu domine eden bir Galatasaray oldu, bu da istediğimizdi."
Cok dogru degıl mı

Hocam anlaşılan yine müsait değildiniz zira futbola benzer bir şey izleyemedik.

Hocamıs efendimiss
terımcılerı golluma mı benzettın hakaret algılarım :=)

Evet bizde gs ugrunda harap olduk

Ha yüzük ugrunda harap olmus gollum ha gs ugrunda harap olmus terımcıler

Bu yolun sonu gollum gıbı ölümde olsa desteklemye devam.. :=)

Oyuncu degistirnek bu kadar zor ve anlamsız olmamalı emre mordan birşey olacağı yok gereksiz yere oynatiyorsun bu adamın bize vereceği bu zaten adem buyuk ikinci yarı başında girse takım fark atardı ama bu takımın gol atma şansı yok Rize ikinci yarı bana gol At diye bagirdi ama gören duyan yok Taylan bu maçta bal gibi oynardi oda yönetim transferi galiba oynatmıyor hoca bakın mariano kötü falan ama bu sene kaliteli adam oyuna girdi farkı belli oldu hoca feguli ile mariano üzerinde dursa Babel i kesip oraya adem ile baslasa bugün farklı bir galibiyet alırdık

En azılı terimciler bile yok ortalıkta onlar bile vazgeçmiş artık hocadan bu ne biçim bi gün kimseyle tartışamıyoz

Git artık nolur git..

Son açıklamalardan sonra hocadan umudu kestim. Kontrolü kaybetmiş ne yapacağını bilmiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca başka maçımı izledi çok pozisyona girdik demiş. Sıkıntıdan uyuyakaldım 70. Dk da

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim bir hayalim var, ligin ve tarihin en pahalı kadrosundan şut atamayan bir takım çıkaracağım. Herkesi şaşırtacağım, kimse çözemeyecek ne olduğunu. Çünkü ben ders almam ders veririm.

Hoca,kendinle celisiyorsun bir tane genc yoktu kadroda ayrica takimin nedense.ozguveni gitmis yanindakine pas veremiyor ki zaten senin en iyi oldugun nokta bu ya toparlan ve toparla ya da yol yakinken emekliye ayril lutfen,cik.idari.menajer ol direktor ol ama Td lukten emekli ol

33 lük babel'e 3 sene sözleşme veren 29 yaşındaki diagne'ye 15 milyon euro bonservis veren adam şaka gibi birde oyuncuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapmalıyız diyor!!

Taraftara inat yaparak takim seciyor sanki. O zaman artik herkes biz +31 yas ortalamasi ilk 11 istiyoruz demeye baslayalim. Belki bu türlü genc oyuncu oynatmaya baslar.

Haftaya ya balına kazanırız ya da ağır söveriz burada gelene geçene.

Maalesef bok gibi oyun oynadık. Hala çıkıp pozisyon falan vermedik diyor. Taylan gibi gençleri riske atamam diyor.

Bravo cidden :tbr:

33 lük babel'e 3 sene sözleşme veren 29 yaşındaki diagne'ye 15 milyon euro bonservis veren adam şaka gibi birde oyuncuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapmalıyız diyor!!

Transferin son gününe kadar, yarım sene boyunca transfer yapamamış yönetimin suçudur bu.

Terim listesini verdi, bunu herkes biliyor. Ze Luis vardı o listede, Samatta vardı.

Kimseyi alamadılar, ama kimseyi.

Transferin son gününe kadar, yarım sene boyunca transfer yapamamış yönetimin suçudur bu.

Terim listesini verdi, bunu herkes biliyor. Ze Luis vardı o listede, Samatta vardı.

Kimseyi alamadılar, ama kimseyi.

samatta'yı istiyorsa bir zahmet belhanda'nın satışına onay verseydi o zaman!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt