Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmayacak be hoca. Sıkıntıya girmeden bırak git ve değişimin fitilini ateşle. Hem yönetim seçime gitmek durumunda kalır böylece, olmayacak çünkü belli. Takımda kimya diye bir şey kalmamış, oyuncular seni sevmiyor ve saygıyı da kaybetmişsin belli ki. Bugünkü oynanan, daha doğrusu oynanamayan futbolla çok net belli oldu.

Yönetim + hoca değişecek, kadro da kademe kademe yenilenecek başka çıkar yol yok.

Son düzenleme:
İyi hatırlayanlar geçen döneminde de 2.senesinde bok gibi top oynadığımızı anımsar muhtemelen ama kadromuz çok kaliteliydi. 3.sene iyice battık zaten Aysal postaladı hemen. Muhtemelen futbolcular galatasarayda Terim isminin ağırlığıyla başlarda bişeyler yapıyorlar ama ilerleyen sürede Terimin taktik sistem konularındaki zayıflığı yüzünden muhtemelen ciddiye alan kalmıyor pek. Ben şu anki kariyerli futbolcuların Terim'i dinleyeceğini hiç sanmıyorum gülüyorlardır anca.

beyler sakin olun 6-0 takılmayın geyiği bırakın önemli olan lig avrupa ile aramızda fersah fersah fark var hocam sezon sonuna kadar kalmalı.

.
Screenshot_20191107-011058_Twitter~2.webp

Ulan 1 aydır bu takım mücadele etmiyor benim takımım bu değil deyip kafa ütüledin. Adalet vs dedin. Yine koşmayan, mücadele etmeyenler oynuyor. Bir Belhanda mı mücadele etmiyordu. Babel, Feghouli, Mariano vs ne olacak?

Son maçta yaptığın açıklama ve değişiklikler nerede be adam. Nerede yahu? Hani hakedenler? Hani 17-18 yaşında adamlar?

Cl maçlarından önce göz boyamak için 2-3 oyuncu oynat, sonra tekrar dön milyonluk eşekleri.

Bu akşam istifanı bekliyorum. İstemiyorum ama istifa yakın. Her zaman olduğu gibi kaçacaksın haftalardır bunun yolunu yapıyorsun

Düzelteceğine olan inancım bitti, bence lig kopmadan istifa etmesi gerekiyor. Ayrıca beyler sizler de kendinize gelin, kime sövdğünüzün farkına varın lütfen.

Hani değişiklik olacaktı kadroda gençlere sans verilecekdi. Lafıyın adamı ol

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Konuşurken ayrı, icraat aşamasında ayrısın hocam. Değerini düşürüyorsun. Sen de Galatasaray'dan büyük değilsin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt