Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başından beri bütün adaletsizliklerinin bedelini ödüyorsun hocam. Bence hiç PSG deplasmanına filan çıkmadan üstüne düşeni yap bizi de kendini de yıpratma. Bunu da yine senin iyiliğin için söylüyorum. Galatasaray'ın sana bir transfer dönemi daha şans verebilecek kadar maddi gücü olduğunu sanmıyorum.

Hoca ocak diyo da takımda luyindama harici para edecek kim var çözemedim. Luyindama da hadi etsin etsin 10 m euro etsin şuanki haliyle.

Sorunlari benim cozmem gerekiyor yok hocam sen degil istanbul belediye baskanini cozecek

neredeyse soru sorulmadan 2 tane çanak yorumla bakın soru değil yorumla toplantı bitti

ordakiler allahtan bu kadar korkmuyorlardır

Katılıyorum, zaten sezon ortasında iyi hoca bulmak da ayrı dert. Yalnız lig hala kurtarılabilir belki, futbolcular ile hoca arasında bariz uyumsuzluk var. Kadromuz kötü bir kadro değil, geçici olarak gelecek camia içinde sevilen birisi tutturursa şampiyonluk zor ama hayal değil bence. Gerçi şampiyon olursa geçici de olmaz ya neyse.

bu tip kötü zamanlarda mutlaka saha dışı bazı problemler vardır. dolayısıyla hoca oyuncu gerilimi gibi durumların olma ihtimali yüksek ve hocanın gitmesi bu anlamda kısa vadeli bir olumlu hava yaratabilir. ancak ben mevcut takımın üst üste iyi sonuçlar alabilecek kalibrede oyun oynayabileceğini düşünmüyorum. o nedenle olası bir değişimde her şeyi değiştirecek bir kurtarıcı beklemek hata olacaktır. zamanında mustafa denizli'yi getirirken böyle şeyler vaat edilmişti ve çok kötü ters tepti. şu anda da benzer konumdayız bana göre.

bu sezonu belirttiğin gibi camianın evladı kontenjanından biri ile geçelim. zaten pek bir şey değişmeyecektir ama baskı olmayacağı için sezon rahat geçer teknik ekip adına. ama sezon sonu ezkaza ümit veren bir sonuç alsak dahi başka bir yola girilmeli yeni sezon için. tercihim yabancı hocadan yana.

Hala ısrarla sahaya sürdüğü adamları eleştirip ocağı işaret ediyor. Yav hoca bu adamları daha nasıl oynatmayı planlıyorsun bu konuşmalardan sonra? Bu kadar tecrübeli bir antrenör nasıl böyle bir kafa yapısına bürünebilir inanılmaz. Sana yüz defa dedik şu takıma bir iki genç bir kaç yerli sok dizilişi oyun şeklini değiştir diye. Hiç bir şeyin farkında değilsin.

Son kurşunu attı kabahat bende futbolcularda suç yok dedi ama takım bu mesajı da sallamaz kimse kendisi için oynamaz. yakında istifa sinyali falan da verecek ama şov için artık eminim

-bu oyunculara fiziken ve ruhen ihtiyacımız var diyorsun
-mücadele etmedik diyorsun. Ve bunu her maç sonu diyorsun.

Bu oyuncular mücadele etmiyorsa, nesine ihtiyacımız var bunların?
Diğer maçlarda mücadele edeceklerse şimdiye kadar niye etmediler?
Şimdiye kadar mücadele etmeyen adamlar bundan sonra niye mücadele etsinler?

Her tarafı çelişki hocam.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen ölmüşsün. Neden mi ?

UEFA Finali.

Rakip Arsenal.

Kadrolarındaki oyunculardan bazıları ; Seaman, Adams, Overmars, Parlour, Viera, Henry,Pires,Bergkamp vb..

Galatasaray hiçbir zaman bundan daha büyük ve güçlü bir kadroyla maç yapmadı. O zaman makas açık değil miydi ?

Yalancısın. Gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorsun.

Eskidin, modan geçti.

Ulan Mourinho bile silindi piyasadan. Başarıları seninkileri kaçla çarpar Allah bilir.

Yazıklar olsun sana.

Allahından bul.

Sezon başından beri bütün adaletsizliklerinin bedelini ödüyorsun hocam. Bence hiç PSG deplasmanına filan çıkmadan üstüne düşeni yap bizi de kendini de yıpratma. Bunu da yine senin iyiliğin için söylüyorum. Galatasaray'ın sana bir transfer dönemi daha şans verebilecek kadar maddi gücü olduğunu sanmıyorum.
maddi gucu olsa bile bir transfer operasyonunun basarılı olacagının garantisi var mı. zar atıyoruz surekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt