Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sucu oyunculara atiyor Ama en buyuk suclu Fatih hoca,takimin bu durumda olmasinin sebebi Fatih hoca cunku böyle plansiz bir kadroyu hoca kurdu

Kagit üzerinde mukemmel bir kadro gibi dursa da plansiz yapilmis bir kadro,yan pas geri pas disinda birsey yapamayan bir oyuncu toplulugu

Elestiriler yuzde yuz dogru Ama katilmadigim bir konu var,hoca kesinlikle kalmali cunku Fatih hoca bu duruma getirdi düzeltecek olan da Fatih hocadir

Ayrilinca da ligi 5. 6. Sirada tamamliyoruz olmuyor zorlamaya gerek yok yani basarisizliga tahamulumuz yok hemen yolluyoruz gelen hocalari

Nagatomo deme artık renktaş. Adını bile duymaya tahammül edemiyorum artık.

Adamda da suç yok aslında. Ciğerlerindeki hastalıktan sonra adamın futbol hayatı bitti ama biz halen bir şeyler bekliyoruz.
Renktas napalim. O bolgede Emre Tasdemir haricinde kimse yok. O da her oynadiginda sakatlaniyor. Omer desen sol bekte Nagatomo'dan daha facia.

Bir kere söylediği şeyler hep havada kalıyor. Her puan kaybı sonrası gençlere şans vereceğini ima etmesi , açıkca bunu yapacak ''maçam'' yok diyememesi artık baygınlık verdi.

Sanırım hocanın Galatasarayda ömrü 2 sene sürüyor. Sonra gazla çalıştırıyor takımı dediğimizde kızıyorsunuz..

2 senede gazı kaçınca takım böyle işte 6 yiyor.

Hocam 6'lara doyamadın.

liderin 1 puan gerisindeki tudor itin ...ne sokulurken bu adam hezimet üstüne hezimet yaşatmasına rağmen hala yerinde ve tek kelime eleştiri yapılmıyor camiadan!

Hocam senin hata yapma lüksün fazlasıyla var ama bu hataları düzeltecek olan da yine sensin.arkandayiz her zaman

Hocanın hataları bu sezon çok bariz. Bu kadro planlamasını o yaptı ve batırdı, yanlış oyuncu transferi yaptı. Taktik, teknik hatalarıda tuz biber oldu. Ancak, bu ağır, yaşlı, eleğini asmış oyuncu grubu ile şenolgüneşte gelse fazlasını yapamaz. Belki kadro adaletini daha iyi yapardı. Terime en büyük eleştirim kadro adaletini sağlayamamasıdır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İstemesine istedi ama Arap çetesini de sattırmadı, biliyor ffp ile elimiz kolumuz bağlı. O zaman Feghouli ve Belhanda'yı satacaktık.
iyi teklif gelmediği için yerini doldurabilecek rakamlar gelseydi sattırırdı ayrıca geçen sezon feghouli takımı son 10 haftadaki performansıyla şampiyon yaptı diyebiliriz bu tip adamları ogün için elinizden çıkarmak için iyi tekliflerin olması gerek onuda yönetim halledecek.

İstifa filan edemez istifası istenmesi de gereksiz. Bu sezon sevabı ile günahı ile bitirecek ama artık öyle Ocak mocak o işleri geçecek, bir kuruş daha yatırım yapılmamalı kendisinin sözüyle. Eldeki kendi kurduğu malzeme ile ne olursa artık, sanki istenilen oyuncular alınca bir iş çıktı ortaya da tekrar alacağız. Hem ne garantisi var Ocak'ta aldığı adamlardan sonrada Temmuz'u bekleyin demeyeceği. Kadro kötü filan değil, oyun kötü, oyuncular da disiplinsiz ise yine sorumlusu hoca geçen yıl sözde Feghouli'yi keserek futbolcu olduğunu hatırlattı idi ya cuvalladigimiz dönem bu dönemde hatırlatsin ya da bir şey denesin bahane üretmek dışında. Bir tane mi iyi maç hatta geçtim 20 dakika bile oynayamaz mi bir takım ya?
Dediğin çok mantıklı ama işte olmaz, hoca sezon sonunu getirirse mutlaka yeni sezona da başlamak ister. Kimse farkında değil ama hoca maddi açıdan çok ciddi yük altına sokmaya meyilli, hatta sokuyor da.

Şampiyonluk çok kritik vs diyoruz (ki öyle) maddi açıdan lakin gelen paraları itinayla Babel gibilere uzun vadeli gömüyoruz, şimdi yine ocak muhabbeti çıktı yine abuk sabuk paralara abuk sabuk tipler transfer edilecek benim üzüldüğüm nokta tam olarak da bu. Bir sonraki hocanın elini kolunu maddi açıdan bağlayıp öyle gidecek sonra yine 2-3 sene toparlanamayacağız, hal böyleyken ağır toplar elini taşın altına sokup yönetim kurmaya yanaşmayacak vs vs. Bildiğimiz Terim sonrası kısır döngüler işte detay vermeye gerek yok.

Bazı arkadaşlar istikrardan, sistemden falan bahsediyor ki dediklerine teorik olarak %100 katılıyorum ama işte hoca ile ne istikrar kurulacak Allah aşkına, uzun vadeli planlar falan yaptığı yok ki günü kurtarmaya yönelik ve tutmaması halinde kulübün belini ciddi derecede bükecek işler yapıyor, yaptığı işlere bakınca ya benle ya da hiç gibi bir tablo çıkıyor, neyse ya bu sezon zaten her türlü piç oldu anlaşılan önümüzdeki sezonda piç olacak bu kafa yapısıyla. Girdik bir cendereye çekeceğiz başka çaresi yok, uzun vadeli hayırlı olacak ama eminim, bir yerde bitmesi lazım artık bu kısır döngünün, kısır döngülerde acı çekmeden bitmez.

sinirlerim tavan yapmış durum da herkes 6 kasım diyip maytap geçiyor bugün benimle yolda yürüyecek halim kalmadı keşke bugün eve kapansam dışarı hiç çıkmasaydım kahır mektubu gibi bir gün bize bu günleri yaşatan yönetim bırakıp gitsin adam gibi transfer yapabilen adamlar gelsin.

Yedek stoper almadin, yedek forvet almadin, 8 numaralari doldurdun takima, koşan beki gonderip yuruyeni tuttun, kendi getirdigin yardimcilarini gurur yapip ise yaramadiklari halde gondermiyorsun. Topcular seni istemiyorsa yapacak bir sey kalmamistir. Gule gule.

bu
hoca samattayı banegayı istedi almadılar falcaoyuda abdurrahim kendisini kurtarmak için aldı.
bullshit. mariano yu ve nagatomo ölü olmalarina ragmen tutan da terim (linnesi yazdirmayarak). belhanda cöp oglu cöpünü de tutan ve koruyan terimdir. 1-2 oyuncu alinmadi diye, daha dogrusu sevilla birakmayip kendisi ilk 11de oynatti diye aglanmaz. Hic bir takim istedigi her oyuncuyu almiyor alamiyor

İçeride muhtemelen ben bu kadroyu istemedim tarzı konuşmalar dönüyordur.

Terim başarısızlık döneminde yönetilmesi zor bir hale geliyor bu kesin.

Kısmen haklı da oluyor bu konuda. Çünkü başarısızlığa zerre tahammülü olmayan bir karakter.

Sene başında Samatta’yı Falcao’dan fazla istediyse ona takılır. Keza Fernando’nun gidişini istememiş de olabilir.

Yine de hiç istemediği futbolcular alınmadı diyemez. Seri, Falcao gibi isimleri çoğu teknik heyet ister zira.

Benim tek garibime giden 30 yaş üstü bu kadar isme nasıl okay verdi. Kendi kadrosunu kuramamış gibi konuşuyor sürekli. Bunun altını ise doldurmuyor.

Yani sonucu yorumluyor ama çözüm getirecek bir plan ortada yok. Yakıştıramadığım kısım da bu.

Hataları var kadro konusunda ama bu twit de dogru

Neyi doğru be arkadaş neyin yükünü sırtlamış çıksın söylesin altı üstü bir takıma top oynatacak yahu sanki marsa gidecek gemimi inşa ediyor anasını satıyım.Şenol güneş var gözümüzün önünde 20 lik çocuklarla fransaya diz çöktürdü iki maçta nefes aldırmadı o adamın bahanesi yok mu sorumluluğu yok mu

Gözünü açsın insanlar galatasarayı yüzyılın en rezil takımı haline nasıl getirdi çıksın açıklasın ocak şubat mart nisan mayıs diye geveleyip durmasın donk babel mariano feguli belhanda kendisine tecavüz mü ediyor ne sorumluluğu varmış beyimizin

Yılda 3 milyon euro kim kime veriyor bu hayatta memleketin insanı para için hayatından feragat ediyor bu demagojiyi bıraksın insanlar sürekli yanlış algı yönetimi yapıla yapıla bu hallere geldik

F.terim galatasarayı çiftliği haline getirmiştir futbolcuya bu kadar imtiyaz verirsen maçta koşmaz mücadele etmez tabi taraftarın anasına küfredeni savunursan senin de anana çıkar taraftar küfreder

Acıtasyon yapacak durum da değil f.terim aldığı parayı haketmiyorsa defolup gider iki iki daha dört

Elindeki kadroyu daha kotu oynatacak 1. ligde bile teknik adam yok. Maval okumasin. En kisa surede emekliye ayrilsin yada kovulsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt