- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
Bence de tek suçlu yönetim. Bulunulan durumda aksiyon alamayan ve GELECEĞE DEGİL GEÇMİŞE YATIRIM YAPAN yönetim suçludur...
İsmail Utku beğenmiş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de tek suçlu yönetim. Bulunulan durumda aksiyon alamayan ve GELECEĞE DEGİL GEÇMİŞE YATIRIM YAPAN yönetim suçludur...

mesajı yanlış anlamışİsmail Utku beğenmiş![]()

mesajı yanlış anlamış![]()
ktb yi kur ama bu sefer kutsal değilTerimciliğin geldiği son nokta bu işte başka lafım yok.
Belhanda giderse terimci arkadaslar o dakika beni engellemeye baslasin çünküHoca konuşuyordur zaten oyuncularla , geçem senede ocagı işaret etti stoperler ve santrafor değişti . Şimdide sadece bekler ve belhandadan bahsediyor olabilir . Ama takımın birbiriyle oynama kültürü gelişmesi lazım bu yüzden devamlı taktik antreman yapılıyor . Devre arasına en az kayıpla atmamız lazım kendimizi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taze gol yemiş terim dudaklari
Emre moru da gercek imparator istemistigerçek imparatoru göreve davet edelim. son gelişinde kadro iyi değildi. bu kez uçuracaktır.
![]()
Emre moru da gerçek imparator istemistigerçek imparatoru göreve davet edelim. son gelişinde kadro iyi değildi. bu kez uçuracaktır.
![]()
ktb yi kur ama bu sefer kutsal değil
kaliteli terimciler birliği olsun![]()
![]()
Hoca antrenmanda boyle bir goruntuyu ne zaman gorecegiz acaba.
Yeni gelen oyuncuları kağıt üstüne göre seçtik. Ffp olayı bunda etkendi. Bu fotoda olduğu gibi olması gerekeni yapacaktır hcoa. Terim söz konusu ise gerisi teferruat.![]()
Hoca antrenmanda boyle bir goruntuyu ne zaman gorecegiz acaba.
O zamanlardan aklımda kalan en önemli şey her sene üstüne koyarak gittik..atletico bilbao, juventus ve rosenborglu bir grup vardı cl de 3.şampiyonluğun Avrupa macerası..4 sezon üst üste şamp oldugumuzda şampiyonluklar böyle sıkıntılımı geldi ben ozaman 96 da 3 yaşındaydım . Hatırlayamıyorum cevap vericek biri varmı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmasi gerekeni yapacaktir diyorsun da, bu iş fazla uzadi ve maalesef her mac ayni oyunculari oynatmaya devam ediyor. Bu oyuncular zaten temposuz, hem bok gibi oynuyorlar hem de ruhsuz ama nasil oluyorsa artik her mac yine ayni oyunculari izliyoruz.Yeni gelen oyuncuları kağıt üstüne göre seçtik. Ffp olayı bunda etkendi. Bu fotoda olduğu gibi olması gerekeni yapacaktır hcoa. Terim söz konusu ise gerisi teferruat.
O zamanlardan aklımda kalan en önemli şey her sene üstüne koyarak gittik..atletico bilbao, juventus ve rosenborglu bir grup vardı cl de 3.şampiyonluğun Avrupa macerası..
Statü gereği sadece 1.ler çıkıyordu gruptan Juve averajla lider olup çıkmıştı. Biz son maç bilbao deplasmanında 1-0 yenilmiştik çok üzücü bir maçtır hatırladıkça kahrolurum. Ama futbol olarak çok iyiydik. Mesela evimizdeki Juve maçında favori bizdik. O senenin aklımda en çok kalan golü Haginin bilbao ya burda 90.dakika da çaprazdan attığı muhteşem goldür. Hagi sevgimizi hastalığa çevirmişti o dakikada o vuruş o sevinç muazzamdı.
Transferler de çok iyiydi mesela. Her sene 3 - 4 adam alırdık cuk otururdu. Hoca çok cesurdu mesela disiplinsizlikleri affetmezdi.bir de deplasmanlarda çok daha iyi oynardık. 40 maç ligte deplasmanda yenilmedik hatırlıyorum.
Uefayı aldığımız sene yine grupta çok şanssız maçlar oynadık. Chealse h. Berlin ve milanlı grupta normal şartlarda 1.biz olup cl de devam ederdik.
Chealse deplasmanda taffarelin atılması İstanbulda acemi kaleciyle 5 yedik filan.
UEFA ya kalınca kupayı alırız diye iddiasına girmiştim düşün aynı evde kaldığım üniv. arkadaşımla fenerliydi kendisi. Bologna, dortmund, mallorca derken finali kazanınca bizim arkadaştan rakım elbise gelmedi öğrenci adamda o para ne gezer ama benim takıma inancımı herkese anlatmıştı.
Krizler yaşadığımız dönemlerde fatih hoca çok cesur kararlar alırdı. 5 yedik chealse den sonraki lig maçında full yedek çıktık mesela yanlış hatırlamıyorsam.
Korku endişe hiç yoktu şimdi sadece dilinde var. Eski hoca olsa 4-0 yenik girsek devreye real deplasmanında stoper çıkarır ne kadar forvet varsa koyardı.
Aklıma geldikçe yazayım kardeşim ama o eski Terimle bu Terim arasında dağlar kadar fark var. Bilhassa italyadan döndükten sonra o eski futbolunu ve ona özgü teknik adamlığını göremedik yine şampiyonluklar Avrupa da turlar vs yaşattı ama lezzeti yoktu. Uefayı aldığımız dönem zafer sadece skor değil oynanan muazzam futboldu bence. Fenerde uefada yarı final oynadı mesela ama oynadığı futbol kötü rakipler dandik vs şansa gelindiği için etki yapmadı memlekette hiç.kısacası ne hocaydı be ne günlerdi be.![]()
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi