Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğendiğin antrenörler kimlerdi bizim takımı çalıştıranlar arasında?
1573472978908.webp

Ben antep maçını rahat alırız hoca takımı iyi hazırlamıştır demedim mi habeye mi konuşuyoruz biz neyse kazandığımız için antiterimciler çok yazmıyor puan kaybettiğimiz maçın ardından yine çıkarlar piyasaya bende gereken cevabı veririm kendilerine.

“hayattan zevk almıyordum ve bir an evvel ölmek istiyordum. galatasaray avrupa şampiyonu olarak bana yine hayattan zevk aldırmaya başladı. galatasaray'ın bütün maçlarını izledim, çok heyecanlandım, hep dua ettim. fatih terim'in resmini de eşimin resminin yanına astım. oğlum o benim, oğlum".

Kurucumuz Ali Sami Yen’in rahmetli eşi Fahriye Yen.

Sizin oğlunuz, bizim babamız.. Nurlar içinde yatın yukarıda..

bugün de futbolu bilen bir alman hoca hülyasıyla uyandım anne

“hayattan zevk almıyordum ve bir an evvel ölmek istiyordum. galatasaray avrupa şampiyonu olarak bana yine hayattan zevk aldırmaya başladı. galatasaray'ın bütün maçlarını izledim, çok heyecanlandım, hep dua ettim. fatih terim'in resmini de eşimin resminin yanına astım. oğlum o benim, oğlum".

Kurucumuz Ali Sami Yen’in rahmetli eşi Fahriye Yen.

Sizin oğlunuz, bizim babamız.. Nurlar içinde yatın yukarıda..

"Kulübü kurduğunda Galatasaray'da talebeydi. Bir gün okuldan dönerken futbol oynayan İngilizleri görmüş, onlara mektepte kulüp kurmak istediğini anlatmış. İngilizler ona bir top vermiş. Ertesi gün okulda arkadaşlarını toplayıp kulüp kuracağını açıklamış. Kabul eden arkadaşlarıyla girmişler bu işe. O zaman Abdülhamit'in zamanı. Jurnal etmişler, Şemsettin Sami'nin oğlu isyana hazırlanıyor diye. Sultan Hamit babasını çağırmış. Şemsettin Sami Bey anlatmış olanları, müsaadeyi almış. Eşim Galatasaray'ın birgün Avrupa şampiyonu olmasını çok istiyordu fakat bu arzusu gerçekleşmeden bu dünyadan ayrıldı. Allah bana nasip etti Galatasaray'ın Avrupa şampiyonluğunu görmeyi. Yaşım iyice ilerledi. Hayattan zevk almıyordum ve bir an evvel ölmek istiyordum. Galatasaray Avrupa şampiyonu olarak bana yine hayattan zevk aldırmaya başladı. Galatasaray'ın bütün maçlarını izledim, çok heyecanlandım, hep dua ettim. Fatih Terim'in resmini de eşimin resminin yanına astım. Oğlum o benim, oğlum".

Yerliler antepte kendisini kurtardı bakalım güvenip aynı adamları birdaha ki maçta bozmadan oynatacak mı?

Onlarca kötü sonuca rağmen ısrarla oynattığı sevgili yabancılarına sabrettiyse bu kazanan kadroya ve taktiğe sadık kalarak devam etmeli

Çok mu iyi oynadık hayır ama antep karşısında ki takım en azından umut vaad etti.Ruhsuz tepkisiz umarsız futbol yoktu en azından çocuklar mücadele etti.

Madem adalet diye yeri göğü inletiyor bu kadroyu bozmayacak belhandasını kayırmayacak 33 yaşında ki babelini her maç 90 dkk sahada tutmayacak her maç sonu ocak diye ağlamayacak neşteri vuracak tam vuracak bir maç göstermelik kimseyi kandıramaz

Ha antebi yenmemiz büyük bir olay da değil rüzgarı tersine döndüremedi hala her şl maçı dönüşü olduğu gibi bazı yerlilere şans verdi o kadar bunu devam ettireceğini düşünmüyorum çünkü planları arasında ömer bayram yok emre taşdemir yok taylan yok emre mor hiç yok ahmet çalık hiç mi hiç yok. Varsa yoksa yabancılar var idealinde yerliler sadece o biricik yabancılarını tehdit için oturuyor kulübe de

Taşı sıkıp suyunu çıkaran adam bugün şu kadrodan verim almakta büyük sorun yaşıyor.Gerçekten üzücü bir durum hocamız adına

Antebi yenince imparator hay huu yaa diyorlar ama hoca da ve kendisine tapan kitle de sıkıntı var reale parise yenilmek normalmiş antebi yenmek olaymış gibi göstermek net vizyon düşüklüğüdür.

Öyle şeyler yaşattın ki, uğrunda ölmeye değer..

Her gün başımızda olmanın sevincini, gururumu yaşıyorum. Bu güzel günlerin tadını çıkarıyorum, sende çıkar hocam.

Hayat çok kısa.. bundan 15 yıl sonra yaşım 40 olduğunda ‘oğlum, Fatih Terim vardı, imparator diyorlardı o na, imparator gibi adamdı, Galatasaray’ı sever, sonuna kadar savunurdu’ diyeceğim, diyeceğiz.

Iyi ki varsın hoca. Allah seni başımızdan eksik etmesin, düşmanlarını sevindirmesin.

Ben antep maçını rahat alırız hoca takımı iyi hazırlamıştır demedim mi habeye mi konuşuyoruz biz neyse kazandığımız için antiterimciler çok yazmıyor puan kaybettiğimiz maçın ardından yine çıkarlar piyasaya bende gereken cevabı veririm kendilerine.

Sen tüm maçlardan önce aynı şeyi yazıyorsun ama? Genellikle de tokatlayıp yolluyorlar. Ben de sana diyeyim mi şimdi aynı şeyleri?

Kimlerdensin yegenim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt