Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salakça bir şey yazıyorsun ben de bunu söylüyorum triplere girmene gerek yok

anca buradan yazarsın klavye bebesi gibi laflar zeka seviyesini ortaya koyuyor zaten hemen kafa kavgaya gidiyor galiba
Sana bi laf atmadan neden ...İsteyen istediğini yazar.Diğerleri gibi gül geç.Kavgaya maçan yemiyosa bu lafları demeyeceksin.Onu o kafana ...

hiç değişiklik yapmayacaktı.

zaten girecek adam yoktu. başladığımız 11 ile bitirmeliydik.

Ya öyle diyonuz da takım oyundan düşmüştü, Ömer çok yoruldu, müdahele edemiyordu artık. Belhanda zaten takım savunmasına yardım etmiyordu.
Bu maçla alakalı olarak söylüyorum, oyuncu değişikliklerini eleştirmek haksızlık olur, Nzonzi falan kulübede olsa da Selçuk'u alsa haklısınız da.
Yapacağı hamle yoktu yani.

Sana bi laf atmadan neden havlıyosun?İsteyen istediğini yazar.Diğerleri gibi gül geç.Kavgaya maçan yemiyosa bu lafları demeyeceksin.Onu o kafana sokarım..

aynen dediğim gibi kafa kavgaya gitmiş

kimseye bir şey sokamazsın murat kendi kendine delikanlıcılık oynarsın sadece

bana laf atmana gerek yok saçma bulduğum yoruma saçma derim ciddiysen diye de belirttim zaten gülüp geçecek bir şeyse görmezden gelmen gerekirdi mesajımı

aynen dediğim gibi kafa kavgaya gitmiş

kimseye bir şey sokamazsın murat kendi kendine delikanlıcılık oynarsın sadece

bana laf atmana gerek yok saçma bulduğum yoruma saçma derim ciddiysen diye de belirttim zaten gülüp geçecek bir şeyse görmezden gelmen gerekirdi mesajımı
Klavye bebeliği yapma.Normal yazsan gülüp geçerim.Haddini bilerek takıl..

Yenilmedik ya buna da şükür... Bu maç özelinde yine şaşırtmadi ama yine de önceki maçlara nazaran fazla kabahat bulamıyorum... Eldeki malzeme bu hem futbolcu ve planlaması hem de teknik ekip kalitesi olarak.

Hocam takım fizik olarak bitik ona bir çare bulmalısın devre arasında. Mariano nagatomo belhanda kesilsin şamp. ligi kalmadı zaten. Devre arasında genç yerli ve yabancı topçular alınsın babeli de paketleyelim. Doğru taktikle başladık fakat ikinci yarı fiziğimiz ve belhandanın beyni yetmedi. Bence 3lü savunmaya dönülseydi bu maçı kaybetmezdik.

Dakika 90'dan sonra yedigimiz 3. onemli gol oldu.
Dakika 70'den sonra yedigimiz gollerin haddi hesabi yok.

bu kadar enerji yoksunu adamlardan takım kurarsan böyle olur açıkçası.

tesadüf ya da şanssızlık değil bu.

takımımız rakip alan bıraksa dahi hızlı hücuma çıkamıyor, tempo yapamıyor çünkü bunları yapacak oyuncusu yok.

hoca bu sene saçma sapan bir kadro kurdu. şimdi ocak ayında düzelteceğim deyip duruyor.

ama gerçek şu ki bu takım ffp de varken ocak transferi ile düzelmez.

Değişiklikleri beğenmeyenler acaba kimi oyuna alırdı bugün? Ömer yorgunluktan zor ayakta kalıyordu. Belhandayı zaten sırf o son topu kullanmayıp ayağında Brugge gelene kadar beklettiği için bile oyundan alınır. Eleştirilecek çok şey var. Ama bugün ki oyuncu tercihleri veya değişiklikler değildir.

hoca'ya istifa diyenler başka takım tutabilirler.

şuan hoca gitsin demek fenerbahçe şampiyon olsun demek ile eş değerdir.

ali koç babasının parası ile tuttuğu troller, sosyal medya ajansları aracılığı ile ekşi sözlük, twitter hatta belki içimizde bile adamlarını sokarak fatih terimi istifaya davet ediyor. her maç sonrası twitter'da ekşi sözlük'de fatih terim başlıkları zirveye oynuyor.

Kulübün çaycısı kadar katkısı yok takıma, istediğiniz kadar dalga geçin. Devri biteli çok oldu romantikligin anlamı yok.
Kulübün çaycisinin yararı yok ama zararı da yok.
Bu herifin senelik maaşı 20 milyon lira zaten zarar.

Üstüne her yaptırdığı transfer zarar.
65 milyon Euro'luk maaş dağıtıyor ama ortada Kayserispor kadar futbol yok
Her geldiğinde zarara sokup sokup kaçıyor.

Terim istifa!

ISTIFA ET ISTIFA. ÖLMÜSSÜN BITMISSIN. yine arabeske baglayip ööhhhhh höööö imparator dedirtme kendine

hoca'ya istifa diyenler başka takım tutabilirler.

şuan hoca gitsin demek fenerbahçe şampiyon olsun demek ile eş değerdir.

ali koç babasının parası ile tuttuğu troller, sosyal medya ajansları aracılığı ile ekşi sözlük, twitter hatta belki içimizde bile adamlarını sokarak fatih terimi istifaya davet ediyor. her maç sonrası twitter'da ekşi sözlük'de fatih terim başlıkları zirveye oynuyor.
olsunlar bu sene. ben gelecegi kurtarmaya bakarim. yarim sene alisma dönemi veririm yeni hocaya seneye de cossun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt