Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 yil Arsenal'i calistirmis Wenger bile son 2 sezonunda surekli elestirildi ve statta bile isliklandi zaman zaman sonra da gorevi birakti yapamiyorum artik diye, acaba Arsenal taraftarina da dendi mi 'nankorler' . Kimse dokunulmaz degil. Elbet gecmisteki basarilarindan dolayi kredisi dogal olarak daha fazla olacaktir ama varsayalim seneye de boyle bir tablo ile devam etsin en fanatik Terimli bile birakmasini isteyebilir ki bunda bir nankorluk yoktur. Aslolan Galatasaray'dir.

Tr karsiligi kiyaslanmasi gereken isim wenger mi ferguson mu? Kimsenin kredisi sonsuz degil burasi galatasaray ama koskoca efsanenin de 3 ay degildir heralde. Ferguson 2 sene sampiyon olsa 3 ayda ingilizler kovar miydi? Bu sene basarili degil kabul ama ilk geldigi sene tudor devam etse kusura bakmasin kimse arenada bjk bizi yener sampiyon olurdu.

Tr karsiligi kiyaslanmasi gereken isim wenger mi ferguson mu? Kimsenin kredisi sonsuz degil burasi galatasaray ama koskoca efsanenin de 3 ay degildir heralde. Ferguson 2 sene sampiyon olsa 3 ayda ingilizler kovar miydi? Bu sene basarili degil kabul ama ilk geldigi sene tudor devam etse kusura bakmasin kimse arenada bjk bizi yener sampiyon olurdu.
Zaten benim sahsi dusuncem sezonu tamamlamasi yonunde, oyle ne kovulmalidir ne de birakip kacmalidir. Bu hale o getirdiyse bunu duzeltmek de onun gorevidir. Sezon sonu da durum degerlendirmesi yapilir. Baktik hoca da bitik ve seneye bundan daha iyi olamayiz diyorsak o zaman birakip gitmesi, sezon ortasinda kovulmasindan daha iyi olacaktir. Cunku bir 5. defa geri donusu olmayacak bu hikayenin, en azindan teknik direktor olarak... Gecen sezon da mesela iyi futbol oynamadik ama Basaksehir bize sampiyonlugu hediye etti, bunu kabul etmeyen taraftar da var ama gercek bu. Son haftalarda beklenmedik puan kayiplari yasadilar ligi neredeyse komple lider goturmelerine ragmen ve bizim takim da son haftalara cok iyi hazirlanip girdi mental olarak. Yoksa bana sorarsan guzel futbol o zaman da yoktu, simdide yok. O zamanda elestiri konusuydu ama takim ciddi sampiyonluk yarisinda oldugu surece bu genel olarak minimum seviyede tutuldu. Simdi de takim daha da kotu oynayinca dogal olarak bunlar da hesaba katilir.

oyuncu grubumuz çok berbat şu durumda fatih terime inanmaktan başka şansımız yok.

camiamızı ele alıyorum da bizi bu bataklıktan kurtaracak 2. bir isim yok. kimse hamza hamzaoğlu yada bülent demesin.
Abi bunun sorumlusu da terim degil mi hep kadro benim degil dedi adam kadro kurunca allak bullak ediyor her seyi ben öyle düşünüyorum iyi günler

Şu son senelerde zaten al-sat dengesi olduğu için paraları çöp etti diye mantık savurmak ne kadar doğru bilemedim

2 senede şampiyonluk kazandırmış,CL gelirleri almışsın tarihinde ilk defa belki kar açıklamışsın buna rağmen paraları ezdi diyorsan o senin düşüncen

Canaydınlı dönemde hocanın zararı oldu onda da 15 milyon civarı Mancini'nin uğrattığı zarar kadar bile olmuyor yine

Para ezme görmek istiyorsan Mancini'nin profilini atsam yeterli 800 milyon avro

Mesajına genel olarak katılıyorum. Mancini' yi kariyerinin başından beri 'transfer TD ü' olarak tanımlarım , gelişine çok şaşırmıştım; bizim kulübün iç durumunu bilse adım atmazdı; kandırıldı, anlayınca da efendice bırakıp gitti zaten...

Düzeltmek istediğim nokta; o dönem yapılan Salih-Tarık gibi akla zarar transferlerin Mancini' ye maledilmesi. Tugay' ın net olarak açıkladığı üzere, yapılan o transferlerin hiçbirinde teknik ekibin görüşü alınmamış ki yalanlama gelmedi; göz göre göre böyle bir yalanı kimse söyleyemez. Bülent Tulun da keza o dönem yapılan transferlerle ilgisi olmadığını, bilse alınmalarına engel olacağını açıkladı...

Velhasıl, o dönem yapılan transferleri hiçbir profesyonel sahiplenmedi. Bilinen tek suçlusu Ünal Aysal hazretleridir. Muhakkak birilerinden akıl almıştır ama kimler olduğu halen 'sır'...Danıştığı kişiler en vampirinden menajerlerdi muhtemelen; buldular futbol piyasasından bihaber kekliği, kulübün anasını bellediler...

Mesajına genel olarak katılıyorum. Mancini' yi kariyerinin başından beri 'transfer TD ü' olarak tanımlarım , gelişine çok şaşırmıştım; bizim kulübün iç durumunu bilse adım atmazdı; kandırıldı, anlayınca da efendice bırakıp gitti zaten...

Düzeltmek istediğim nokta; o dönem yapılan Salih-Tarık gibi akla zarar transferlerin Mancini' ye maledilmesi. Tugay' ın net olarak açıkladığı üzere, yapılan o transferlerin hiçbirinde teknik ekibin görüşü alınmamış ki yalanlama gelmedi; göz göre göre böyle bir yalanı kimse söyleyemez. Bülent Tulun da keza o dönem yapılan transferlerle ilgisi olmadığını, bilse alınmalarına engel olacağını açıkladı...

Velhasıl, o dönem yapılan transferleri hiçbir profesyonel sahiplenmedi. Bilinen tek suçlusu Ünal Aysal hazretleridir. Muhakkak birilerinden akıl almıştır ama kimler olduğu halen 'sır'...Danıştığı kişiler en vampirinden menajerlerdi muhtemelen; buldular futbol piyasasından bihaber kekliği, kulübün anasını bellediler...

Scout şefimiz Telles dışındaki transferleri Mancini'ye yıkmıştı ne kadar doğru bilmiyorum

Scout şefimiz Telles dışındaki transferleri Mancini'ye yıkmıştı ne kadar doğru bilmiyorum
Yok öyle değil. Scout ekibine de danışılmamış, onu kastetmiştir ki muhtemeldir. Zaten hem İnter, hem MC nin transferde Dünyanın en fazla para harcayan kulübü olduğu dönemlerinde TD lük yapmış, bizde de bol para olduğunu zannederek gelmiş adama Salih' i sorsan n'olur? ''2,5 milyonluk genç ve fiziği güçlü bir adam var'' demişlerdir, edip etmeyeceğini mi araştıracak? çerez parası ona göre!..Kararı teknik ekip vermiş olsa herhalde Tugay' ın haberi olurdu ki ümit MT da görev almıştı öncesinde...

Türk futbolu
yabancı teknik adam/yerli futbolcular kombinasyonu ile gelişti.

Yerli teknik adam/yabancı futbolcular kombinasyonu ise Türk futbolunu çökertti.

Tekrar 90'larda ki kombinasyona dönmeliyiz. Feldkamp'lar, Sounes'ler, Derwall'ler, Milne'ler var etti Türk futbolunu.

Terim'ler, Güneş'ler, Denizli'ler, ve daha nicesi o 90'larda ki gelişimin kaymağını semirdiler. Sonra Türk futbolunu bitirdiler.

Futbolcunun isteği/inancı güçlü olanı makul. Bu yüzden olabildiğince yerli oyunculardan kadro kurulmalı.

Teknik adamın ise ilmi güçlü olanı makul. Bu yüzden olabildiğince yabancı teknik adamlarla çalışmak lazım.

biz seninle neler gördük reis
bu da geçer ey koca reis

FFP bizi arsimizdan vuruyor. Birkac topcu seciminde yanlis tarz tercihi ve de ziyadesiyle rotasyon adi altinda turist de alininca sakatliklari da katarsak kadrosal harmoni saglanamamakta. Clde skorlar bana gore normal dun yedigimiz gol bahtsizlikta zirve idi. Gidip de fulham southampton ve brightonin yedekleriynen psgyi reali yenecek halimiz yok. Leaguede oyun kotu olsa da hocayin deyimiyle moda olan son dk golleri ve bireysel malliklar cikarilsa zirveye daha da yaklasiriz ki gorunen tabloda kopmus degiliz. Hedef fazla kafanizi duvara vurmadan ne soyluyosaniz soyleyip devreye kadar max puan alip son 2 senede oldugu gibi 2. yarida ligin kulagindan tutup seyapip atmak olmali.

Gelmiş yine terim severler.
Hocalarının rezilliklerini savunmaya.

Ama nerden çekerseniz çekin bir tarafı mutlaka açık kalacak.

Çünkü planlı, programlı, bilgili ve akıllı bir yönetim sergilemiyor.
Düşmüşler 2-3 tane managerin eline bir oraya bir buraya zıplatıyorlar .

Aynı managerler önce sakat falcao'yu, bitik babel'i,2.lig topçusu şener ve jimmy'i kitledi.

Şimdi ise Arda,m.ekinci,e.colak gibi bitmişleri kitleyecek.

Hocaniz da her zaman ki gibi bunlara çanak tutacak.

Hiçbirinin derdi GALATASARAY değil
Tek dertleri Para para para...

Terim istifa!

En kötü günümüz bugün ise, bugün de Fatih TERIM.

Bunu anlamayan, anlamak istemeyen de çekilsin kenara.

Söz konusu Fatih TERIM ise, gerisi yalandır. Eleştirini yap, sonra çekil kenara hocanın şovunu izle.

Sene sonu şampiyonuz.

"En kötü günümüz bugün ise, bugün de GALATASARAY" olması gerekmiyor muydu renktaş?

Gelmiş yine terim severler.
Hocalarının rezilliklerini savunmaya.

Ama nerden çekerseniz çekin bir tarafı mutlaka açık kalacak.

Çünkü planlı, programlı, bilgili ve akıllı bir yönetim sergilemiyor.
Düşmüşler 2-3 tane managerin eline bir oraya bir buraya zıplatıyorlar .

Aynı managerler önce sakat falcao'yu, bitik babel'i,2.lig topçusu şener ve jimmy'i kitledi.

Şimdi ise Arda,m.ekinci,e.colak gibi bitmişleri kitleyecek.

Hocaniz da her zaman ki gibi bunlara çanak tutacak.

Hiçbirinin derdi GALATASARAY değil
Tek dertleri Para para para...

Terim istifa!
yaw sen git musleraya 50bin€ maç başı fln ver ne işin var fatih terimle kompleksli herif

25 yil Arsenal'i calistirmis Wenger bile son 2 sezonunda surekli elestirildi ve statta bile isliklandi zaman zaman sonra da gorevi birakti yapamiyorum artik diye, acaba Arsenal taraftarina da dendi mi 'nankorler' . Kimse dokunulmaz degil. Elbet gecmisteki basarilarindan dolayi kredisi dogal olarak daha fazla olacaktir ama varsayalim seneye de boyle bir tablo ile devam etsin en fanatik Terimli bile birakmasini isteyebilir ki bunda bir nankorluk yoktur. Aslolan Galatasaray'dir.

abi eleştiriyoruz ve eleştirmek hakkımız ama 25 sene wenger falan demişsin ama fatih terim 25 sene aralıksız bu takımın başında olsa rahat 15 şampiyonluğu olur. biliyorsun degil mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt