Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jose Mourinho: 20 yıl bir kulübü çalıştırmak mı? Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum. Modern yaşam, yeni teknolojiler ve sosyal medya derken artık her şeyin bir etki yarattığını düşünüyorum. Arsene Wenger tek bir takımla özdeşleşen hocaların son örneğiydi.

ve Fatih Terim demeyi unutmuş

46ba9bdd76d.jpeg

3 yıldır Sivas kadar hücum etmedik.

CL maçları öncesi ve sonrası bütçe bütçe diyorsun, lig maçları sonrası şanssızlık diyorsun. Ligde 12 maçta çarpa bala atılan 13 gol...

Ligde kazandığımızda sen kazanmış olmuyorsun o zaman bütçen kazanmış oluyor. Rakipler söylesin GS'ye değil bütçeye kaybettik.

Böyle saçma bir zihniyet mi kaldı.

Bahaneler, bahaneler...

Gecen son 2 donemde iyi bir bjk ve fb olsaydi ozaman gorurdum Hocanizi!! 3 yildir takimin basinda ve bugune kadar takima bir sey katmadi. 1 tane keyifle izledigim mac yok, bugune kadar ne oynadigimizi ben anlamadim, beni bosverin futbolun ustalari ve anlayanlar bile cozemedi takimin ne oynadigini. Fb ve bjk bu sezonda reziller ve onlar kotu diye bizim 11.sirada olmamiz pek sorun yaratmiyor taraftara. Puan farki fb ve bjk ile 20 olunca belki biz cizzzz ses olur ama ozamanda is isten gecmis olur. Hocanizin kredisi yuzunden bu sezonu cope attik, gelecek sezonda oyle olacak sayet kendisi istifa etmezs. Sampiyonlugu bi kenara koysak ve takima en azindan 2,3 genc oyuncu yetistirse ne bilim birseyler ogretse takima, oda yok! Doldurmus yaslilari, simariklari, karaktersizmeri kadroya ve oylece terketmis takimi colun ortasinda ve takimin olmesini bekliyor. Birsey yapamiyorsan ve gucun yoksa ISTIFA et. Babanin evi degil burasi, s.... O kredini.

Burda 1 kere aglarsınız tamam da hergün ağlayınca bişey olmuyor duymuyor abi işte gidin statta istifa diye bağırın ettiğiniz küfürleri orda edin.

Daha fazla dibe batmadan istifa

ya allahini seversen dörtlü savunma oynama, orta saha bombos kaliyor, cik 3-5-2 bilemedim 3-6-1 ile, defans dan top baslatacak oyuncu olmadi icin ya lemina yada nzonzi defansla orta sahaya kosuyor bir bakmisin belhand hücüm hatinda kalmis nzonzi arkada orta saha denen hic birsey yok. mecburen topu alan lemina kosa kosa orta sahayi gecmiyor calisiyor pas verecek adam bulamayinca geriye dönemsi gerekiyor. böyle oyun anlayisi mi olur? Bu macta kac kere oldu bu dedim sahne. bizim bir defansimiz var birde hücüm hatti orta saha bom bos. bunun yüzünden adam akli hücüm bile edemiyoruz ama yok ilaki dörtlü savunam önünde 3 orta saha oynatacak.

Gelecek 4 lig macinda bir galibiyet almazsa ve Paris bize 5-6 caksa bile istifa etmez.

Kis transfer dönemi sonra, süper kadro kurduktun sonra lazim olursa 51 puan alip sampiyon olurum diye düsünüyordur hoca bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt