Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle birşey yok

yabancılar gelecek terim dahil yerli çete mensupları öyle uzaktan bakakalacaklar

ama bu kez gidiş öyle bir olacak ki hırslarından ekran başında kudursalar da dönemeyecekler
tenor.gif

Adı Fatihinho Terimello olsaydı çoktan kovulmuştu hala 20 yıl önce aldığı kupanın kredisini taşıyor kendisine yapılan destek başka hiçbir hocaya yapılmadı. Küme düşürse bile kredisi bitmez diyen asalaklar olduğu sürece aynı tas aynı hamam devam eder
iste uzun yillar aranan isim

Elin yabancısı ile fatih terimin kredisinin aynı olmasını beklemeyin.Ne olursa olsun sezon sonuna kadar devam edilmeli.Şu saatte getireceğin hoca bu oyuncu grubu ile şampiyon mu yapacak zannediyorsunuz ? taa ekimde burda çoğu kişi yazmıştı kadro planlaması hatalı diye.
baby yoda gif ile ilgili görsel sonucu

Su kadroyu komple Kayserispor'a yollasak ve basinda Fatih Terim de olsa %100000000 duser. Alinan 24 puan sadece Armanin ve camianin gucu. Kurulan kadro o kadar kotu

gereksiz yere ekim ayından beri oyuncularla uğraştı. belki ters psikoloji yapmaya çalıştı ama ters tepti. hocanın özelliği adam yönetimiydi ama bu sezon berbat bu konuda. 2-3 aydır oyuncular hoca tarafından beğenilmediğini, ocak ayında gönderileceğini düşündü. ee böyle olursa reaksiyon verecek, maça asılacak adam olmaz. gereksiz yere takımın psikolojisini yıprattı. keşke oyuncu harcamak yerine kazanmaya çalışsaydı.

Goztepe maci 21 aralik
Nerede kalmıştık tweeti 21 aralik
EN UZUN GECE 21 ARALIK!
Terimin kovulmasi 21 aralik olacak arkadaşlar

inş bundan böyle hep bu tür cesur cümleler kurabilirsin fahricim. aksi durumlarda ağzınla başka bi uzvun yer değiştirmiş gibi geziyorsun çünkü. bekleyelim bakalım

Senin gibi terimciler için internet üzerinden bir şey yazmak cesurluk oluyor demek. Ne var la internetten ona buna küfür etmekte. Onu sizin gibiler bol bol yapıyor zaten. Ben ft'nin oturduğu pozisyona saygımdan olabildiğince kendimi tutuyorum. Bir kere şöyleyim, bana 2. Dedirtme olur mu? Benimle ikili tartışmaya girme daha. En azından ahlaksız uslubunu duzeltmeden.

Senin gibi terimciler için internet üzerinden bir şey yazmak cesurluk oluyor demek. Ne var la internetten ona buna küfür etmekte. Onu sizin gibiler bol bol yapıyor zaten. Ben ft'nin oturduğu pozisyona saygımdan olabildiğince kendimi tutuyorum. Bir kere şöyleyim, bana 2. Dedirtme olur mu? Benimle ikili tartışmaya girme daha. En azından ahlaksız uslubunu duzeltmeden.
küfür etmedim hemen mağduriyet yaratma benzerlerin gibi sonra linc edildim diye anlata anlata bitiremiyorsunuz. dediğim gibi bundan sonra aksi bi durum olursa böyle cesur olmaya devam edersin umarım ağzınla başka bi uzvunun yine yer değiştirmemesini dilerim

Terim gitsin diyenler samimi olarak soruyorum bu takımın başına kim gelirse başarılı oluruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt