Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam biraz çeneni tut sen de yav şu maç sonu açıklamalarına falan dikkat et adamlar ceza verecek bahane arıyorlar zaten bak 4 maç haybeye ceza aldın en kritik maçlarda takımın başında olamayacaksın. Şu iğneleyici dokundurucu açıklamalarını bırak Apo yapsın.

nolursa olsun mac sonu hoca konusmamalı yönetimde bi boka yaramayan yöneticiler konusmalı onlar yuzunden olan hocaya oluyor.

Hırslanır diyorsun ama bu işler böyle devam ederse ve yönetim hocayı her zamanki gibi yalnız bırakmaya devam ederse bir gün Fatih Terim artık dayanamıyorum diyip bırakabilir. Dün ne kadar sinirlendiğini tahmin ediyorum.
Şerefsizlerin istediği de bu zaten.

Hırslanır diyorsun ama bu işler böyle devam ederse ve yönetim hocayı her zamanki gibi yalnız bırakmaya devam ederse bir gün Fatih Terim artık dayanamıyorum diyip bırakabilir. Dün ne kadar sinirlendiğini tahmin ediyorum.
Şerefsizlerin istediği de bu zaten.

İşte o yüzden hocayı yalnız bırakmamalıyız

İlk mağlubiyette hocanın üstüne çullanmak yerine arkasında olduğumuzu hissetirmeliyiz

levent Şahin mi göreceğiz şimdi kenarda bu daha da kötü. Dk 45 lemina cikar selcuk girer görebiliyorum

Adamlar hiç saklayıp gizleme ihtiyacı da duymadan göz göre göre hakkınızı yiyorlar. 1.5 senedir böyle. Medya da bunu besliyor. İşin siyasi ayağı zaten malum. Yönetim çıkıp adam gibi savunamıyor, strateji-lobi zaten yok. Terim konuşmasın tamam da bunlar duracak mı o susunca? Diyelim ki Fatih Terim maçlardan sonra hiç konuşmayacak "iyi geceler" deyip kalkacak masadan. Ee o maçta penaltın verilmediğinde, hakemler oyuncularını tahrik ettiğinde, koridorlarda ekibin, tribünde yardımcı antrenörün hakarete uğradığında, dayak yediğinde, medya buna çanak tuttuğunda ve her zamanki gibi yönetim çıkıp saçma sapan konuştuğunda demeyecek miyiz hoca çık konuş, hakkımızı savun diye? Kimse Cengiz'in, Albayrak'ın açıklamalarını ciddiye almıyor karikatürize tipler oldular.

Bunlar karşısında gündem oluşturabilecek şekilde konuşabilen bir tane adam var camiada. Onu da susturmaya çalışıyorlar. Hak etmedi cezayı, 4 maçı hiç hak etmedi. Bunu normalleştiremeyiz, hoca sen de konuşma diyemeyiz arkadaş.

Bunlar zaten bu kadar kafaya takmışsa istediğin topu oyna, hiç açıklama yapma şampiyon yapmazlar seni. Normal bir durum değil. Bu ceza hocaya "kes sesini" camiaya da "akıllı olun" mesajı verilmesidir.

Son düzenleme:
Oynattığı topu sevmiyorum ama bu kadar gavatlığın karşısında sonuna kadar destekliyorum.

Hocam biraz çeneni tut sen de yav şu maç sonu açıklamalarına falan dikkat et adamlar ceza verecek bahane arıyorlar zaten bak 4 maç haybeye ceza aldın en kritik maçlarda takımın başında olamayacaksın. Şu iğneleyici dokundurucu açıklamalarını bırak Apo yapsın.
Bende öyle düsünüyorum, hoca resmen adamlarin eline koz veriyor. Bir aciklama yapmak istiyorsan külüb tarafindan aciklansin. Ha yaninda senin kadar iyi bir yardimcin olsa neyse diyecegim ama senin ekip resmen faciya. Kadroyu Süper ligin cok üstünde kurdurdun ama Teknik ekibi resmen Süper Ligin cok altinda biraktin

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Hoca’nın cezalarını üstlenecek ağzı laf yapan yardımcılar transfer etmemiz lazım. Ceza aldıkça diğer yardımcıyla değişmeli.

Beni adayım: Rasim Ozan Kütahyalı

EDyGarAW4AAAncQ

Terimi biraz taniyorsam yonetime kinlenmistir. Surekli yalniz kaliyor ceza yedikten sonra da sacma sapan aciklama yapiyorlar. Terim degil yabanci hoca olsa dusunun bize yapilacaklari kimseden ses de cikmayacak. Iyi futbol oynamiyoruz sahada ciddi sorunlar var ama efsanemizi yedircek degiliz herzamankinden daha fazla destek sart

Çoluk Çoçuk Genç Yaşlı neyse, şunu anlayın FATİH TERİM olmazsa Galatasarayı yer bitirirler, onun için yenildiğinde yaa off hocanın bu taktığınden nefret ediyorum vs demeyin çoluk çuçuk hayatını vermiş futbola senden az bilme ihtimali yok değil mi?

Ben tekrar diyorum Fatih Terime hakaret eden onu yersiz eleştiren herkes bu forumda FENERLİDİR.

Acaba diyorum hocanin sözlesmesi fesh edilse cezasi iptal olur mu? Bunun benzer bir örnegi varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt