ben gecmise felan bakmam. efsanemizdir iyi hos ama YETER ARTIK. bu kadar at kosturamaz bir insan. basarisiz mi? olabilir kimse laf etmez AMA habire ayni hatalari devam ediyor mu? ediyor GIDECEK GITMELI.
bu 2 sene iyi kötü dayanip haksiz yere bile güvenip koruduk. ama artik yeter. 2.5 senedir insan birseyi iyi yapmaz mi? habire tesadüften birseyler oldu bu dönem.
Sezon sonu olur, gidersin hocayla yolları ayırırsın.
Çok net söylüyorum, burada Fatih Terim'e yapılan hakaretleri ibretle seyrediyorum.
Suratlarına tüküresim geliyor.
Bu kulübün hiçbir taraftarı Fatih Terim'e hakaret yada küfür edemez.
Kupalarının 1/4'ü bu adam sayesinde alınmış.
Bu kadar net, bu kadar basit.
Sezon ortasında hocanın istifa etmesinin, yada gönderilmesinin hiçbir anlam ifade etmediğini bütün dünya biliyor.
Geldiği sezonların neredeyse tamamında şampiyon yapmış bir hocadan bahsediyoruz.
Daha iyisini yapan çıkana kadarda bunu söylemeye devam edeceğim.
Bende diyorumki hocanın bu seneyi başarısızlıkla geçirmesine kredisi vardır diyorum. Memnunmuyum durumdan ? Hayır.
Her türlü eleştiriyi, her türlü teknik anlamda yapılan hataları eleştirilir ancak buraya gelip ciğeri beş para etmez insanların hocayla dalga geçmesine ve hakaret etmesine dayanamam. Dayanamam çünkü o bir Galatasaray Hocasıdır.
Stadta oyundan çıkan leş oyucunun yuhlanması gibi. Hayır, yuhluyamazsın. Ne Galatasaray oyuncusunu nede hocasını yuhluyamazsın.
Yuhluyorsan hainsindir,bjklisinsin ya da fenerlisindir.