Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de o zamanlar Hürriyet tüpçüye satılmamıştı ve gerçekleri yazan birkaç gazeteden biriydi. Yani Rodop gibi 1 tane tutturup 10 tane karavana atan biriyle karşılaştırılamaz. Paylaştığın videoyu yarın izleyeceğim yatmam gerekiyor iyi geceler dilerim 👍
Hagi transferi birden gelisiyor. Ya Ergun Gursoy ya da Romanya'dan transferi yapan sanirim Kurtoglu Terim'e Hagi'yi soruyor ve o da hemen ustune atlayin diyor. Yani alinmasini cok istiyor.

Yav şu an içinde bulunduğu kötü duruma falan laf atın da adamın Galatasaray kariyerini küçük görmek çok gülünç oluyor.

Anlama kapasitenmi az ? Ne dediğimi anlıyan anladı. Üstüne alınan alındı. Nankörlük.
Buyurun Twitter'da bjk ve şikicilerle #terimistifa tagine katılabilirsiniz.
Bu duyguyu 17 Mayıs 2000 yılını canlı yaşamıyan birine anlatmam çok zor.
ben gecmise felan bakmam. efsanemizdir iyi hos ama YETER ARTIK. bu kadar at kosturamaz bir insan. basarisiz mi? olabilir kimse laf etmez AMA habire ayni hatalari devam ediyor mu? ediyor GIDECEK GITMELI.
bu 2 sene iyi kötü dayanip haksiz yere bile güvenip koruduk. ama artik yeter. 2.5 senedir insan birseyi iyi yapmaz mi? habire tesadüften birseyler oldu bu dönem.

Daha kötü yönetilmemiz çok zor 24 puan bırakmışız, sorun ne dediğimizde ise karşımıza kaçamak cevaplar çıkıyor.Oyunculara suç atılıyor oynayan aynı oyuncular.Ocak ayında değişim kaçınılmaz deniyor sonra belki de kimseyi alamayacağız deniyor.Altyapı vs. hiç ortada yok.Kim suçlu yani seyirci mi?

ben gecmise felan bakmam. efsanemizdir iyi hos ama YETER ARTIK. bu kadar at kosturamaz bir insan. basarisiz mi? olabilir kimse laf etmez AMA habire ayni hatalari devam ediyor mu? ediyor GIDECEK GITMELI.
bu 2 sene iyi kötü dayanip haksiz yere bile güvenip koruduk. ama artik yeter. 2.5 senedir insan birseyi iyi yapmaz mi? habire tesadüften birseyler oldu bu dönem.
Yaptigi en iyi sey belhandayi devre arasi sattirmamak oldu terimin

Sezon sonu olur, gidersin hocayla yolları ayırırsın.
Çok net söylüyorum, burada Fatih Terim'e yapılan hakaretleri ibretle seyrediyorum.
Suratlarına tüküresim geliyor.
Bu kulübün hiçbir taraftarı Fatih Terim'e hakaret yada küfür edemez.
Kupalarının 1/4'ü bu adam sayesinde alınmış.
Bu kadar net, bu kadar basit.
Sezon ortasında hocanın istifa etmesinin, yada gönderilmesinin hiçbir anlam ifade etmediğini bütün dünya biliyor.
Geldiği sezonların neredeyse tamamında şampiyon yapmış bir hocadan bahsediyoruz.
Daha iyisini yapan çıkana kadarda bunu söylemeye devam edeceğim.
Bende diyorumki hocanın bu seneyi başarısızlıkla geçirmesine kredisi vardır diyorum. Memnunmuyum durumdan ? Hayır.
Her türlü eleştiriyi, her türlü teknik anlamda yapılan hataları eleştirilir ancak buraya gelip ciğeri beş para etmez insanların hocayla dalga geçmesine ve hakaret etmesine dayanamam. Dayanamam çünkü o bir Galatasaray Hocasıdır.
Stadta oyundan çıkan leş oyucunun yuhlanması gibi. Hayır, yuhluyamazsın. Ne Galatasaray oyuncusunu nede hocasını yuhluyamazsın.
Yuhluyorsan hainsindir,bjklisinsin ya da fenerlisindir.

Sezon sonu olur, gidersin hocayla yolları ayırırsın.
Çok net söylüyorum, burada Fatih Terim'e yapılan hakaretleri ibretle seyrediyorum.
Suratlarına tüküresim geliyor.
Bu kulübün hiçbir taraftarı Fatih Terim'e hakaret yada küfür edemez.
Kupalarının 1/4'ü bu adam sayesinde alınmış.
Bu kadar net, bu kadar basit.
Sezon ortasında hocanın istifa etmesinin, yada gönderilmesinin hiçbir anlam ifade etmediğini bütün dünya biliyor.
Geldiği sezonların neredeyse tamamında şampiyon yapmış bir hocadan bahsediyoruz.
Daha iyisini yapan çıkana kadarda bunu söylemeye devam edeceğim.
Bende diyorumki hocanın bu seneyi başarısızlıkla geçirmesine kredisi vardır diyorum. Memnunmuyum durumdan ? Hayır.
Her türlü eleştiriyi, her türlü teknik anlamda yapılan hataları eleştirilir ancak buraya gelip ciğeri beş para etmez insanların hocayla dalga geçmesine ve hakaret etmesine dayanamam. Dayanamam çünkü o bir Galatasaray Hocasıdır.
Stadta oyundan çıkan leş oyucunun yuhlanması gibi. Hayır, yuhluyamazsın. Ne Galatasaray oyuncusunu nede hocasını yuhluyamazsın.
Yuhluyorsan hainsindir,bjklisinsin ya da fenerlisindir.
yuhlarsin. bu bütün dünyada vardir. bvb taraftari da kac haftadir yuhluyor, real madrid de sezon basi zidanen kafasini istedi (ki zidanenin basarisini terim 50 sene daha td yapsa basaramaz). hele bir oyuncu zaten paso taraftara küfür hakaret ediyorsa HAKKIN olan protestoyu yaparsin. terim gitmeli hatta HEMEN. kisin yeni bir td. alirsin bu yarim seneyi artik alismaya alip 1.5 sene totalde alisma verirsin. ondan sonrada basari vs. beklersin. ama bu terim ve hardcore terimciler oldugu sürece bir halt basaramayiz

herkesin basarisizlik hakki vardir. ama nasil o hak dogar? birseyler degistirmeye calisirsin, cabalarsin yeni metodlar kullanirsin. Terim halen 17 haftadir ayni bullshitleri devam ediyor

yuhlarsin. bu bütün dünyada vardir. bvb taraftari da kac haftadir yuhluyor, real madrid de sezon basi zidanen kafasini istedi (ki zidanenin basarisini terim 50 sene daha td yapsa basaramaz). hele bir oyuncu zaten paso taraftara küfür hakaret ediyorsa HAKKIN olan protestoyu yaparsin. terim gitmeli hatta HEMEN. kisin yeni bir td. alirsin bu yarim seneyi artik alismaya alip 1.5 sene totalde alisma verirsin. ondan sonrada basari vs. beklersin. ama bu terim ve hardcore terimciler oldugu sürece bir halt basaramayiz

herkesin basarisizlik hakki vardir. ama nasil o hak dogar? birseyler degistirmeye calisirsin, cabalarsin yeni metodlar kullanirsin. Terim halen 17 haftadir ayni bullshitleri devam ediyor

Sizler yuhlamaya devam edin, bende yuhlayan ve hakaret edenlere kat ve katını hakaret ile cevap vermeye.
İyi sabahlar.

Sizler yuhlamaya devam edin, bende yuhlayan ve hakaret edenlere kat ve katını hakaret ile cevap vermeye.
İyi sabahlar.
Herife bak xd. Kötüye kötü demedikce senin gibi biatcilar oldukca avrupada daha cooook 6lar yeriz. Senin bu yaptigini fbde yaparlar. GS de daima hersey basarili endexlidir. Kötü olan hersey bir sekilde koparilip atilir

Screenshot_73.webp

Sen laftan anlamıyan, araya ingilizce kelimeler sıkıştırıp kendini birşey sanan bir tipsin.
Büyük ihtimallende ingilizce seviyen yerlerdedir.
Sana bir kez uzatma dedim. Hakettiğini buldun. Şimdi çöplüğüne dönebilirsin.

Sorun basarisizlik degil, inatla yapilan yanlisliklardir. Ben ne istersem onu yaparim triplerinde hoca. Yanlis yaptigini bile bile yanlis yapmaya devam ediyor, sonucun cok kotu olacagini bile bile inatla inat etmesidir. Bile bile Galatasarayi ucurumdan asagiya surukluyor, hata yaptigini bildigi halde hatasindan donmuyor.

Lan boyle bir insana katlanmakta zor!!!

Zamaninda sabirla alt yapiya, genc oyuncularla iyi bir jenerasyon yakaladi ve yonetimin iyi transferleriyle guzel basarilar yakaladi. Ama suan ise kisa vadede basarili olmak istiyor, aldigi butun oyuncular misyonunu tamamlamis oyuncular ve her sene yeni kadro kurup ilerlemek istedigi icin bugun bu durumdayiz..

Siz terime destek veriyorsunuz, oda ali sami yende taraftara ana avrat kufur eden belhandaya destek veriyor. O taraftar kismi bir coguda Terimci, yani buna okey hoca :)

Futboldan uzak olan hindistan, somalya gibi ulkelerde bir hoca 3 tane sol bek oynatirsin adamin beyninden suphe ederler. Ne bilim genc oyuncular oynayacak artik diyeceksin, ertesi gun selcuklar oynayacak. Ocakta hersey iyi olacak, gelecek isim arda turan.

Gelde sabret ve olmayacak duaya amin de:/

Bu takımda sıfatsız belhandanın yeri yok. Kimseye destek vermiyorum.
Galatasaray taraftarı şanlı Galatasaray formasını giyen kimseyi yuhluyamaz. Bu kadar basit.
Dışarıda adamı dövmekmi istiyorsun ? Git vur, öldür. Banane.
Stad içerisinde Galatasaray kimliği altında kimseye hakaret edilemez. Bu kadar basit.
17 yıllık iktidarın mahsülü olarak bu tip temel duygulardan yoksun olan tipler çoğaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt