Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen sene bizim bi kac macta + bu sene denizli macinda guya bizimkilerin gormesi gereken 2. sarilarla ilgili kopan firtinalari hatirlayinca dun gassamanin omeri indirmesinden bahsetmek dogal bir vaziyet

Tudor'un emanetini 24 ayda şaptı bıraktı.

Artık kesinlikle ayrılık vakti geldi. Resmen ezik bir takım haline geldik. Gol atamıyoruz, oyuna üstünlük kuramıyoruz, geldiğinden beri derbi bile kazanamıyoruz.
Ocak ocak diye tutturdu ocakta ne olacağını hepimiz biliyoruz. Linnes sırf taraftar baskısından geri alır ilk hatasına kesiği yer. 1-2 orta saha, 1 defans belki bir solbek gelir, babel, belhanda ve feghouli oynamaya devam eder.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk ve belhanda kurtarsın kendisini zira onların kendilerine faydası yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yabancı oyuncuların hemen tamamının kendisinden şikayetçi olduğu iddiası var

Açıkcası ben başka hocayla şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum. Bunu temizleyecek yine kendisi ama yönetimin, futbolcuların ve taraftarın birlik olması şart. Ayrıca iyi bir ocak kampı ve kanat falan lazım. Tabii ki tek çözüm transfer değil hocanında bazı şeyleri kabul edip kendine çeki düzen vermesi gerek.
Yönetimde terimci yok diye dengeleri saglayacak bi msj

1 sezon şampiyon olmayalım Fatih Terim kalsın.

Bizi 5 sene geri götürür hocayı kaybetmek. Bunu artık tecrübelendik sanıyordum ama görünen o ki yine insanlar akıllanmamış.

Fazlaca başarılar yaşadık kendisiyle, onun bu kulübe kattığı şeyler Galatasaray markasını rakiplerin önüne attı. 1 sezon başarısızlık hakkı var bu adamın. Dursun ve adnan polat zamanı gibi oluruz çok boktan bir yere çıkar sonumuz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesele başarısızlık değil. Bile bile aynı şeyleri yapması. Selcuktan ne medet umuyorsun da dün yine oynattin? Selçuk oynadığı maçları hiç kazanamamışız, bilerek mi yapıyorsun hocam?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efsanelikten kestaneliğe giden bir yolda hocamız ikinci yarı transfer yaptırmadan elinde ki genç futbolcuları kullansın yeni transferler yaptırıp yine rezil olursak temmuz da görüşürüz diyecek halini bırakmazlar.

Futbol soğuduk ligin ilk yarısı bitmeden önceden deplasmanlar korku filmi gibi geçerdi şimdi tuzlsapora karşı bile tedirgin izliyoruz maçları

Hoca artık eski hoca değil ki. Şu saçma pas oyunuyla kendine ihanet ediyor. Kaos futbolunu bile özler olduk. Nerde full ofans oynatan, ölümüne pres yaptıran, gençlere şans veren Fatih hoca.
Takım tutmadı ocakta yine değiştir, bunu herhangi hocada yapar.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bahaneleri, yalanları bırakıp da hatalarını kabul edip aynısını tekrar etmemeye gayret gösterdiği an kendisine yeniden inanmaya başlayabilirim. Hani kötü hocalığını filan geçtim şu 4 ayda bayağı da kötü insanlığa evrildi. Biraz sorumluluğu alması ve lafta sürekli kestim deyip her hafta 11 çıkardığı bitik herifleri en azından birarada oynatmaktan vazgeçmesi lazım. Şu an resmen basın sözcülüğü yapsın diye yılda 3 milyon para veriyoruz adama.

Hocanın paketlenmesi pek de olumlu sonuçlar doğurmayacaktır kulüp adına, zaten mevcut yönetimin öyle bir gücü hiçbir bakımdan yok. Ha, kendisinin çok işine gelir ayrı konu, kadroyu bu denli bitik hale getirdiği filan unutulur, yine mağduriyet türküleri söylenir; bu filmi çok gördük...

Hocam, Allah aşkına, bu sezon şampiyonluk filan istemiyorum şu saatten sonra; takımı hiç olmazsa kalbur üstü Anadolu takımları kadar organizasyon ve dinamizme sahip duruma getir, gelecek sezonlar için biraz ümidimiz olsun yeter...

Kendisinden Galatasarayımıza hep yerli ve genç oyuncular kazandırmasını bekledim, yerli oyuncu havuzunu en iyi bilmesi gereken pozisyonda idi zira. Mehmet Özcan gibi isimlerden bahsedilince ümitlenmiştim mesela. Tanımam etmem, bir kez bile maçını seyretmişliğim yok ama konu Mehmet değil, o olmazdı da benzer profilde başkaları olurdu. Yabancı transferlerinde başarı oranı zaten düşüktür; yönetim, menajer önerilerinden işe yarar birilerini alabilirse ne ala, transferler beklentiyi karşılayamazsa kendisinden başka herkes kabahatli! Bu da çok alışılageldik bir senaryo artık; biraz kafası çalışan hiç kimse yemiyor da hala yiyor gibi görünenlerinki parti tutmak gibi bir zihniyetin tezahürüdür...

Fatih terim yardımcılarını değiştirecek önce kendisine fikir verecek taktik önerecek kişileri yanına alacak. Hoca ceza aldığı zaman yardımcılarının hiç bi halta yaramadıklarını gördük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt