- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.613
- 623
Taylanı Seriyi kazan gerisini bize birak
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neye sinirlenmis bu yine
Hocam taktik idman yaptırıyor.
b.kuyla kavga ediyor yineneye sinirlenmis bu yine
neye sinirlenmis bu yine
Arda hususunda umudumuzu kaybetmeyelim. Barcadan bonservisini belese getirme oyunlari bunlar.Son antrenman fotoları böyle zaten. Mesaj veriyor bir yerlere.
Ayrıyetten Başkanın Arda ile ilgili açıklamalarına sinirlenmiş olabilir hocam.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih Terim ismi Galatasaray ve Galatasaray'lilar icin tabii ki de onemlidir. Sonucta kimsenin inkar edemeyecegi nice basarilar ve sampiyonluklar var ortada.Fakat kabul etmek lazim bu sene Medya olsun Ali Koc olsun Fatih Hoca'nin dengesi ve konsantasyonu bozuldu.Takim kadar hocamizda da forn dusuklugu var maalesef.Ikinci yari Fatih Hoca kendine gelirse takimin da silkelenecegini dusuuyorum ben.Umarim ikinci yari kadri olusturma konusunda da daha hakkaniyetli davranir yoksa asagi yukari ayni senaryolari yasaruz.
Merhaba Ozan Bey☺Benim icin de ayni renklere gonul verdigim dostlarimla guzel paylasimlar yapmak cok eglenceli ve faydali olacak.Vakit buldukca yazmaya paylasimda bulunmaya calisacagim...SelamlarMerhaba Tuna renktaş, tarzını beğendim forumda bol bol postlarını görürüz umarım.