Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan sonra ki yayıncı kuruluşa yaptığı konuşma hiç hoşuma gitmedi.

Çok seviyorum kendisini, fakat o üslubu hiç olmadı.

Evet hoca, sen hatalısın. Bu kadronun kurulmasında senin payın büyük. Bu kötü oyunun, ve bu doymuş futbolcuların sebebi sensin. Öyle tavır yapacak lüksün hiç yok.

;D

ENc6ro1XkAEH26h

neye sinirlenmis bu yine

Son antrenman fotoları böyle zaten. Mesaj veriyor bir yerlere.

Ayrıyetten Başkanın Arda ile ilgili açıklamalarına sinirlenmiş olabilir hocam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son antrenman fotoları böyle zaten. Mesaj veriyor bir yerlere.

Ayrıyetten Başkanın Arda ile ilgili açıklamalarına sinirlenmiş olabilir hocam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arda hususunda umudumuzu kaybetmeyelim. Barcadan bonservisini belese getirme oyunlari bunlar.

Fatih Terim ismi Galatasaray ve Galatasaray'lilar icin tabii ki de onemlidir. Sonucta kimsenin inkar edemeyecegi nice basarilar ve sampiyonluklar var ortada.Fakat kabul etmek lazim bu sene Medya olsun Ali Koc olsun Fatih Hoca'nin dengesi ve konsantasyonu bozuldu.Takim kadar hocamizda da forn dusuklugu var maalesef.Ikinci yari Fatih Hoca kendine gelirse takimin da silkelenecegini dusuuyorum ben.Umarim ikinci yari kadri olusturma konusunda da daha hakkaniyetli davranir yoksa asagi yukari ayni senaryolari yasaruz.

Fatih Terim ismi Galatasaray ve Galatasaray'lilar icin tabii ki de onemlidir. Sonucta kimsenin inkar edemeyecegi nice basarilar ve sampiyonluklar var ortada.Fakat kabul etmek lazim bu sene Medya olsun Ali Koc olsun Fatih Hoca'nin dengesi ve konsantasyonu bozuldu.Takim kadar hocamizda da forn dusuklugu var maalesef.Ikinci yari Fatih Hoca kendine gelirse takimin da silkelenecegini dusuuyorum ben.Umarim ikinci yari kadri olusturma konusunda da daha hakkaniyetli davranir yoksa asagi yukari ayni senaryolari yasaruz.

Merhaba Tuna renktaş, tarzını beğendim forumda bol bol postlarını görürüz umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt