Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.355
- 18.957
- 2.083
Şu futbol ortamında hangi hocayla yarışa devam etmek istersin deseler yine Fatih Terim'i seçerdim. Bu yarışı en iyi Fatih Terim biliyor ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söz Renktaş.Gecen sezon avatarini imparator yapacaktin yapmadin bu sezon soz ver bana ustad
Anlamadığıniz nokta tam da bu!Şu futbol ortamında hangi hocayla yarışa devam etmek istersin deseler yine Fatih Terim'i seçerdim. Bu yarışı en iyi Fatih Terim biliyor ...
Anlamadığımız filan yokAnlamadığıniz nokta tam da bu!
Elimizdeki bütçe ve taraftar potansiyeli ile bu futbol ortamına girmek zaten hata.
Şimdiye kadar çoktan 10 puan farkı atıp kendi işimize bakmamız gerekirken bizim çeyrek bütçe ve imkanlarımiza sahip olmayan takımların arkasında sürünüyoruz.
Ne teknik olarak ne de scout olarak iyi çalışmıyoruz.
Kimse Fatih Terim muazzam bir iş çıkardı sezon boyunca süper bir takım izletti bize demiyor ki, ben diyorum ki bu "futbol ortamında" mevcut durumda yarışı sürdürecek 23. şampiyonluğu kovalayacak en doğru isim Fatih Terim'dir diyorum
Selcuk bildigim kadariyla artik mac basi almiyorselçuk beyle kırıştınız mı maç başı ücretini?
- 5-0 Antalyaspor
- 2-1 Denizlispor
- 3-0 Kasımpaşa
- 4-1 Kayserispor
- 3-0 Kasımpaşa
5 maç
5 galibiyet
Atılan Gol: 17
Yenilen Gol: 2
Ligin ilk yarısını lider Sivasspor'un 10 puan gerisinde tamamlayan Galatasaray, 21. hafta itibariyle farkı 3'e indirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 71474
Basliyoruz.
Anlamadığıniz nokta tam da bu!
Elimizdeki bütçe ve taraftar potansiyeli ile bu futbol ortamına girmek zaten hata.
Şimdiye kadar çoktan 10 puan farkı atıp kendi işimize bakmamız gerekirken bizim çeyrek bütçe ve imkanlarımiza sahip olmayan takımların arkasında sürünüyoruz.
Ne teknik olarak ne de scout olarak iyi çalışmıyoruz.