Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu futbol ortamında hangi hocayla yarışa devam etmek istersin deseler yine Fatih Terim'i seçerdim. Bu yarışı en iyi Fatih Terim biliyor ...

fatih terim’i eleştirebileceğim tek konu neden her sene 8 ya da 10 puan geriye düştüğümüzdür. tamam kapatıyoruz arayı eyvallah ama bu sıkıntı ve stresi yaşamaya gerek varmı? selçuk’un kasımpaşa maçında girmesini mantıklı buldum ben. zemin berbattı. riske edilmeyecek, garanti skor olan maçta oyuna girmesi normal. belhanda’yı 21’e dahi almadı. ne olacak bu adam? çöpe mi atalım? bizim gördüğümüzü hocada görüyordur fakat en azından 3-5M€ ne kazanırsak kârdır sezon sonu. o yüzden arada bir oynamasında sakınca olmamalı bence.

- bir de gereksiz, yersiz ve terbiyesiz eleştiri yapan fikir fukarası insanlara bir iki kelam etmek istiyorum: adam zirveyle arayı kapatıyor, takım top oynamaya başlıyor ama bu kez de ‘üsttekiler kötü, sen basit takımlarla oynuyorsun’ diyorlar. e ne yapsın bu adam? kazanmasın mı maçı? birileri kazanıcak, birileri kaybedicek. bu her zaman böyle olmuştur. asıl fikstür başlamamış. bu puanlar kolaymış. adam yıllardır böyle irlandalılara karşı iyi mücadele etmiş.

iPhone cihazım üzerinden gönderildi.

Gecen sezon avatarini imparator yapacaktin yapmadin bu sezon soz ver bana ustad
Söz Renktaş.

Şampiyon yapmayı becerebilcegini hiç sanmıyorum ama olursak eğer 1 ay yaparım.

Şu futbol ortamında hangi hocayla yarışa devam etmek istersin deseler yine Fatih Terim'i seçerdim. Bu yarışı en iyi Fatih Terim biliyor ...
Anlamadığıniz nokta tam da bu!

Elimizdeki bütçe ve taraftar potansiyeli ile bu futbol ortamına girmek zaten hata.

Şimdiye kadar çoktan 10 puan farkı atıp kendi işimize bakmamız gerekirken bizim çeyrek bütçe ve imkanlarımiza sahip olmayan takımların arkasında sürünüyoruz.

Ne teknik olarak ne de scout olarak iyi çalışmıyoruz.

Elimizdeki bütçe ve taraftar potansiyeli ile bu futbol ortamına girmek zaten hata.

Şimdiye kadar çoktan 10 puan farkı atıp kendi işimize bakmamız gerekirken bizim çeyrek bütçe ve imkanlarımiza sahip olmayan takımların arkasında sürünüyoruz.

Kimse Fatih Terim muazzam bir iş çıkardı sezon boyunca süper bir takım izletti bize demiyor ki, ben diyorum ki bu "futbol ortamında" mevcut durumda yarışı sürdürecek 23. şampiyonluğu kovalayacak en doğru isim Fatih Terim'dir diyorum

Anlamadığımız filan yok

Kimse Fatih Terim muazzam bir iş çıkardı sezon boyunca süper bir takım izletti bize demiyor ki, ben diyorum ki bu "futbol ortamında" mevcut durumda yarışı sürdürecek 23. şampiyonluğu kovalayacak en doğru isim Fatih Terim'dir diyorum
Arkadaş, bizi zaten bu duruma düşüren kendisi.

Adam akıllı transfer ve idman yaptırsa oyunculara teknik olarak birşeyler Kars'a bu kaos ortamı içinde olmazdık.

Biz 10 puan farkı takardik .
Alttakiler birbirlerini yiyor nu yemiyor mu onun muhabbetini yapardık

Kaos'a şok,10 puan geri düşür, senden başka herkes suçlu olsun sonra da bizi bu ortamdan bir tek o kurtarır diye ovelim.

Ne güzel memleket.

Değişiklikler neden 80î bekliyor 2 gol lazım takım ileri cikamiyor

Türkiye’de hiçbir takıma bu aylarda 10 puan fark atmaya izin vermezler.

ne vardı hoca şu maça as kadroyla çıkacak?

------muslera----
linnes-ahmad-emin-luş
-------taylan--seri
jesse----belhanda---onyekuru
--------andone-----

ile çıksaydın yenilirdik ama yedek kadroyu tempoda tutardık

gönderelim

türkiye'nin en iyi hocası, gerçek imparator aykut'u alalım.

Uzun zaman sonra kaos futbolu oynadik ozlemisim. En son Sinan'in son dk attigi Konya macinda oynamistik yanlis hatirlamiyorsam. Bence Alanya gibi takima karsi iyi bir oyun oynadik. Ayrica Fb-Ts eslesmesinin yaninda Sivas-Alanya da olursa 5 rakibin 4'u kupa ile yorulacak buna da zugurt tesellisi diyebiliriz.

Tamam eleştirin. Tamam ulan acımasız eleştirin. Bende eleştiriyorum hemde demediğim laf kalmıyor. Ancaaaak bu adama sırtımızı dönersek yüzyıl geçsede uzerimizdeki laneti kaldiramayiz. Yeri geldiğinde her mecrada destek vermeliyiz kendisine. Herkesten fazla hakki vardır bu camia üzerinde. Özellikle etrafımdaki bjkliler ve fblilerin hocanin ismi zikredildiginde gözlerindeki korkuyu ve nefreti gördüğümde değerini daha fazla anlıyorum.

Fatih Terim ağustos ayından ayından ocak ayına nefret edilen, ocak ayından mayıs ayına kadar sevilen bir hocadır. Mayıs ağustos arası duygular da tatil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt