Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu forumdakiler dahil sana sallayanlar taştaşlarnı yesin. Şimdi gelip yağ yakmasınlat👏👏👏👏

Buarada daha once dillendiren oldu mi bilmiyorum ama bugun Kadikoy’e bilincli bir sekilde pijamayla gitti hocam

Hocam bu forumdakiler dahil sana sallayanlar taştaşlarnı yesin. Şimdi gelip yağ yakmasınlat👏👏👏👏
Yav şöyle şeyler yazıyonuz forumda gruplaşma bitmiyor. Gidin sevincinizi yaşayın. Eleştiren adamda gelir tebrik eder eleştirmeyende.

Hoca kazandik tebrik ederiz ama Adem'e buyuk ayip ettin. Falcao ilk yari oynasa ne olurdu oynamasa ne olurdu.

Eleştirenleri demiyorum modum direk hakaret eden küfür edenleri yoksa bende ekeştiriyorum
Forum düşmanımız değil ki Semih, zaten kaç kişiyiz şurda. Boş ver sevincini yaşa bunu aklına bile getirme. Bende yeri geldi eleştirdim ne yapayım mesala şimdi bu galibiyete sevinmeyim mi yada hocayı övecek bir şeyler yazmayalım mı? Böyle olunca karşılıklı atışma bitmiyor.

Senin özelinde demiyorum bu konuyu galibiyet veya mağlubiyete göre millet birbirine öfke kusma olarak kullanıyor genel bir serzeniş diyeyim.

Takım çok iyi oynadı. Fatih Hoca takımı maça çok iyi hazırlamış. Çok iyi motive etmiş. Kendisine tebrikler.

Maç öncesinde Onyekuru kilit oyuncumuz olacak demiştim. Aynen öyle oldu. Fener defansı yavaş ve arkasına atılan toplarda hep sıkıntı yaşıyor. Bunu FT çok iyi kullandi.

Onyekuru FT'i çok seviyor. Umarım bizle kalır. Güzel bir sinerji var.

Tek hatası Belhanda ile başlayıp onunla devam etmesiydi. Şu inadını bırakması lazım. Maçı çok rahat bekledim ama Belhanda adını duyunca strese girmedim değil. Özellikle sarı kartından sonra bayağı stres yaptım. Deniz'in kırmızı kartlarda devamını yapıp kendisini attırması hem Terim'in hem Belhanda'nin şansı oldu. Belhanda atılıp Deniz atılmasaydı burada farklı şeyler yazılırdı.

Bu maçı almamız mükemmel oldu. Şampiyonluk yolunda müthiş bir adım atmış olduk.

Maalesef takım yine 55-60'dan sonra maçtan düştü. Neyseki Onyekuru'nun müthiş deparları ve ona atılan paslar bizi çok etkin yapti. Yine de değisiklik şarttı ama hoca yapmadı. Bu maalesef bir trend haline geldi. 7'de 7 yaptık ama bir çok maçta orta alanımız 55-60'dan sonra oyundan düşüyor.

Hep söylediğim gibi FT sözleşmesinin sonuna kadar bizle kalsın. Ama iyi bir kondisyoner, iyi bir yardımcı hoca ve çok iyi coach'lar lazım. Ümit ve Hasan yine kalsin, yanında olsun ama teknik ekibe takviye şart.

Fatih Terim çok karizmatik bir hoca ama ciddi anlamda desteğe ihtiyacı var. Bu takım 2.5 senedir fit degil. Iyi top oynamiyor. Darbesiz Adele sakatlıkları oluyor. SL'de en az koşan takımlardan bir ikisi oluyoruz.

Oysa hoca inadını bırakıp, etrafını çok iyi ve yüksek kapasiteli insanlarla doldursa çok iyi noktalarda olabiliriz.

Klopp, Klopp diyoruz adamın o kadar çok yardımcısı var ki oha dersiniz. Taç atışları için bile özel coach getirtiyor.

Bence hocanın en büyük eksisi bu.

Ben tekrar hocayı ve takımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir performans ve şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım...

şimdi trtspor'da terim açıklama yaparken karşıdaki muhabir mental sıkıntılar vs dedi terim : "geçen sene mental sıkıntımız yoktu ali palabıyık" dedi açıklamayı kesip yayına geçtiler :)

kötü zamanda eleştirdik iyi zamanda tebrik ederiz biatcı fanatik değilim terimsporlu da değilim .

- adem ile başlaman lazımdı sonra falcao giredi. oyuncu inşallah küsmez . falcao 60'tan sonra tükenmişti. neyse ki o kritik penaltıyı attı .
- ersun'u tolga ciğerci ısrarı bitirdiği gibi seni de belhanda bitirir onye olmasa sen de o faslı da bitmiştiniz.
- oyuncu değiştirmek için illa gol yemeyi bekleme
+ falcao tercihin bizi maça tutundurdu
+ onyekuru'yu defans arkasına kaçırma taktiğiyle çıkmışsın güzel oldu :)
+ ümitlerin tükendiği yerden şimdi şampiyonluğa ortak olduk helal olsun devamını bekleriz

TEBRİKLER BAŞARILAR

şimdi trtspor'da terim açıklama yaparken karşıdaki muhabir mental sıkıntılar vs dedi terim : "geçen sene mental sıkıntımız yoktu ali palabıyık" dedi açıklamayı kesip yayına geçtiler :)

kötü zamanda eleştirdik iyi zamanda tebrik ederiz biatcı fanatik değilim terimsporlu da değilim .

- adem ile başlaman lazımdı sonra falcao giredi. oyuncu inşallah küsmez . falcao 60'tan sonra tükenmişti. neyse ki o kritik penaltıyı attı .
- ersun'u tolga ciğerci ısrarı bitirdiği gibi seni de belhanda bitirir onye olmasa sen de o faslı da bitmiştiniz.
+ ümitlerin tükendiği yerden şimdi şampiyonluğa ortak olduk helal olsun devamını bekleriz

TEBRİKLER BAŞARILAR
Onyekuru mu kurtardı hocayı?
Onyekuru kaçırdığı goller ile maçı zora sokan adam oldu.. bu kadar da subjektif olunmaz arkadaş..

karanlıkların efendisi

ERe-nLbWoAAjBCs

Onyekuru mu kurtardı hocayı?
Onyekuru kaçırdığı goller ile maçı zora sokan adam oldu.. bu kadar da subjektif olunmaz arkadaş..
arkadaşım onye olmasa o pozisyonlara kim girebilirdi ? hızı ve defans arkasına sarkması yüzünden fenerli topçular korkusundan çıkamadı bile.
pozisyonsuz bitirebilirdik maçı .
kaçırdı mı kaçırdı ben de üzüldüm ama maçı da koparan adamdır. hem penaltı aldırdı hem de milletin dili dışarıya çıkıp gezindiği yerde depar atıp 3. golü atıp fişi çekti . jailson hızına yetişemeyip en sonunda adamı saldı .

TEBRİKLER BAŞARILAR
Sal konuyu Erhan sal

Neyin analizini yapıyon koyduk geçti işte.

hoca uyandıgında ilk maç kaç kaç demiş :asd: şaka bi yana bu adam varsa karşıda kimin oldugunun önemi yok. begenmeyiz bazen sinirleniriz ama o varsa her şey var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt