Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Hocam bu forumdakiler dahil sana sallayanlar taştaşlarnı yesin. Şimdi gelip yağ yakmasınlat

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bu forumdakiler dahil sana sallayanlar taştaşlarnı yesin. Şimdi gelip yağ yakmasınlat![]()
Yav şöyle şeyler yazıyonuz forumda gruplaşma bitmiyor. Gidin sevincinizi yaşayın. Eleştiren adamda gelir tebrik eder eleştirmeyende.Hocam bu forumdakiler dahil sana sallayanlar taştaşlarnı yesin. Şimdi gelip yağ yakmasınlat![]()
Eleştirenleri demiyorum modum direk hakaret eden küfür edenleri yoksa bende ekeştiriyorumYav şöyle şeyler yazıyonuz forumda gruplaşma bitmiyor. Gidin sevincinizi yaşayın. Eleştiren adamda gelir tebrik eder eleştirmeyende.
Forum düşmanımız değil ki Semih, zaten kaç kişiyiz şurda. Boş ver sevincini yaşa bunu aklına bile getirme. Bende yeri geldi eleştirdim ne yapayım mesala şimdi bu galibiyete sevinmeyim mi yada hocayı övecek bir şeyler yazmayalım mı? Böyle olunca karşılıklı atışma bitmiyor.Eleştirenleri demiyorum modum direk hakaret eden küfür edenleri yoksa bende ekeştiriyorum
Onyekuru mu kurtardı hocayı?şimdi trtspor'da terim açıklama yaparken karşıdaki muhabir mental sıkıntılar vs dedi terim : "geçen sene mental sıkıntımız yoktu ali palabıyık" dedi açıklamayı kesip yayına geçtiler
kötü zamanda eleştirdik iyi zamanda tebrik ederiz biatcı fanatik değilim terimsporlu da değilim .
- adem ile başlaman lazımdı sonra falcao giredi. oyuncu inşallah küsmez . falcao 60'tan sonra tükenmişti. neyse ki o kritik penaltıyı attı .
- ersun'u tolga ciğerci ısrarı bitirdiği gibi seni de belhanda bitirir onye olmasa sen de o faslı da bitmiştiniz.
- oyuncu değiştirmek için illa gol yemeyi bekleme
+ falcao tercihin bizi maça tutundurdu
+ onyekuru'yu defans arkasına kaçırma taktiğiyle çıkmışsın güzel oldu
+ ümitlerin tükendiği yerden şimdi şampiyonluğa ortak olduk helal olsun devamını bekleriz
TEBRİKLER BAŞARILAR
Ayrıca:Aykut X
Şenol X
Apo Avcı X
Ersun X
Seri katil misin mübarek..
arkadaşım onye olmasa o pozisyonlara kim girebilirdi ? hızı ve defans arkasına sarkması yüzünden fenerli topçular korkusundan çıkamadı bile.Onyekuru mu kurtardı hocayı?
Onyekuru kaçırdığı goller ile maçı zora sokan adam oldu.. bu kadar da subjektif olunmaz arkadaş..
Sal konuyu Erhan salşimdi trtspor'da terim açıklama yaparken karşıdaki muhabir mental sıkıntılar vs dedi terim : "geçen sene mental sıkıntımız yoktu ali palabıyık" dedi açıklamayı kesip yayına geçtiler
kötü zamanda eleştirdik iyi zamanda tebrik ederiz biatcı fanatik değilim terimsporlu da değilim .
- adem ile başlaman lazımdı sonra falcao giredi. oyuncu inşallah küsmez . falcao 60'tan sonra tükenmişti. neyse ki o kritik penaltıyı attı .
- ersun'u tolga ciğerci ısrarı bitirdiği gibi seni de belhanda bitirir onye olmasa sen de o faslı da bitmiştiniz.
- oyuncu değiştirmek için illa gol yemeyi bekleme
+ falcao tercihin bizi maça tutundurdu
+ onyekuru'yu defans arkasına kaçırma taktiğiyle çıkmışsın güzel oldu
+ ümitlerin tükendiği yerden şimdi şampiyonluğa ortak olduk helal olsun devamını bekleriz
TEBRİKLER BAŞARILAR