Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burası Galatasaray kimse eleştirilmez , dokunulmaz ve vazgeçilmez değildir.

madem ki metin oktay gibi istisnalar hariç aramızdaki bağın büyük kısmı paraya dayanıyor elbette başarı gördüğümüz zaman tebrik eder aksi durumda eleştiririz.
eleştiri yapmak malzeme vermek değildir birliği de parçalamaz . aksine taraftarın bilinçli oldugunu gösterir yönetimden topçusuna malzemecisine herkes bu bilinçle hareket eder.
burda uzun süreli başarısızlığa tahammül yok seneler içinde sık sık değiştirdiğimiz teknik adamlar , hatta kulüp başkanları dahi bunun göstergesidir.
bizi fenerden farklı kılan da budur.

aziz yıldırım bir çöreklendi resmen altın çağımızı yaşadık :)
şimdi gelinen noktada onlar bir zamanlar ortega , anelka , appiah gibi adamlarla oynarken şimdi bizim ve tinercilerin çıkma topçularına kadar düşüp onlarla 11 kuruyorlar. vedat murigi gibi adam as forvetleri.
biz ise mustafa sarp , sabri , barış gibi adamlardan şimdi mariano, fernando, falcao gibi klasmana çıkmışız

Acik konusmak gerekirse ligin ilk yarisindaki bütün elestirileri sonuna hak etti hoca, ligin ikinci devresi müthis bir performans sergiliyoruz diye burada insanlar ilk yarida elestirdi diye onlara laf atilmasi cok sacma acikcasi.

Nasil ilk yarida elestirildiyse simdi de hakki veriliyor.
Eleştiriye kimse laf edemez.. şu an bile eleştiriyi hak eden hataları mutlaka vardır hocanın..
Fakat Galatasaray forumunda Galatasaray’ın efsanesine hakaret edildi ve hocanın ne hırsızlığı ne dolandırıcılığı kaldı..
Daha da acısı bu iftira ve hakaretleri yapanlara yeterince müdahale edilmedi forumda..

Son düzenleme:
Boş yapmayın eleştiremeyecek miyiz diye kendinizi de kandırmayın. Hoca git torun sev bişey bilmiyosun demek, hırbo,hıyar, hıyar ağası, tarator, kebapçı, komisyoncu, istifa et, sadece gazlamayı biliyorsun vs benzeri laflar eleştiri değil hakarettir. Düzgünce eleştirene kimse bişey demiyor ama yaşayan efsanene, turk futbol tarihini değiştiren adama hakaret etme hakkın yok kusura bakma.
Burda günah çıkarmanıza da gerek yok şampiyon olamazsak aynı tas aynı hamam devam edeceksiniz moderatorler de izlemeye devam edecek.

burası Galatasaray kimse eleştirilmez , dokunulmaz ve vazgeçilmez değildir.

madem ki metin oktay gibi istisnalar hariç aramızdaki bağın büyük kısmı paraya dayanıyor elbette başarı gördüğümüz zaman tebrik eder aksi durumda eleştiririz.
eleştiri yapmak malzeme vermek değildir birliği de parçalamaz . aksine taraftarın bilinçli oldugunu gösterir yönetimden topçusuna malzemecisine herkes bu bilinçle hareket eder.
burda uzun süreli başarısızlığa tahammül yok seneler içinde sık sık değiştirdiğimiz teknik adamlar , hatta kulüp başkanları dahi bunun göstergesidir.
bizi fenerden farklı kılan da budur.

aziz yıldırım bir çöreklendi resmen altın çağımızı yaşadık :)
şimdi gelinen noktada onlar bir zamanlar ortega , anelka , appiah gibi adamlarla oynarken şimdi bizim ve tinercilerin çıkma topçularına kadar düşüp onlarla 11 kuruyorlar. vedat murigi gibi adam as forvetleri.
biz ise mustafa sarp , sabri , barış gibi adamlardan şimdi mariano, fernando, falcao gibi klasmana çıkmışız
sus lan kebabcı

9 sezonda 8 şampiyonluk(inşallah bu sene 9/10 olacak) memlekete ilk ve tek gelen UEFA Avrupa kupası, 3 TSYD, 3 Türkiye ve 3 kerede TFF Süper Kupa - UEFA Süper Kupa eklenebilirdi de hadi Lucescuya yazalım - getiren adamı yarım sezon başarısızlıkta eleştirmek olsa olsa bizde olur galiba :D Rakiplerimizde olsa haşa çoktan peygamber ilan edilmişti. Bir sezonluk Ersuna nasıl taptıkları ortada. Terim hocamın eli ayağı tuttuğu müddetçe Galatasarayımızı çalıştırmalı. Tarih değiştiren bir hocanın kredisi de bir sezon olmamalı. Yerine gelen hangi isim hocadan daha çok Galatasarayın menfaatlerini düşünecek? Ya da hangisi başarısızlıkta daha çok üzülecek? Merak etmeyin hoca da buradaki herkes kadar -hatta çoğumuzdan daha fazla- Galatasaray taraftarı. Bu adama da sahip çıkmazsak burnumuz boktan çıkmaz. Verdiği emek ve kazandırdığı başarılar parayla ölçülecek şeyler değil. Yerine gelen Prandelliler, Manciniler vs. yapabildikleri de ortada. İmparatoru eleştirirken ya da hakaret ederken 2 değil 3 kere düşünmekte fayda var ;)

9 sezonda 8 şampiyonluk(inşallah bu sene 9/10 olacak) memlekete ilk ve tek gelen UEFA Avrupa kupası, 3 TSYD, 3 Türkiye ve 3 kerede TFF Süper Kupa - UEFA Süper Kupa eklenebilirdi de hadi Lucescuya yazalım - getiren adamı yarım sezon başarısızlıkta eleştirmek olsa olsa bizde olur galiba :D Rakiplerimizde olsa haşa çoktan peygamber ilan edilmişti. Bir sezonluk Ersuna nasıl taptıkları ortada. Terim hocamın eli ayağı tuttuğu müddetçe Galatasarayımızı çalıştırmalı. Tarih değiştiren bir hocanın kredisi de bir sezon olmamalı. Yerine gelen hangi isim hocadan daha çok Galatasarayın menfaatlerini düşünecek? Ya da hangisi başarısızlıkta daha çok üzülecek? Merak etmeyin hoca da buradaki herkes kadar -hatta çoğumuzdan daha fazla- Galatasaray taraftarı. Bu adama da sahip çıkmazsak burnumuz boktan çıkmaz. Verdiği emek ve kazandırdığı başarılar parayla ölçülecek şeyler değil. Yerine gelen Prandelliler, Manciniler vs. yapabildikleri de ortada. İmparatoru eleştirirken ya da hakaret ederken 2 değil 3 kere düşünmekte fayda var ;)

Şampiyonlar liginde grubu galibiyet alamadan tamamlayıp hezimetler yaşayan, ligde de 16 maçta 24 puan toplayan büyük takımın hocası eleştirilir yani bunu büyük bir terimci olarak söylüyorum. Hocanın devre arası teşhis ve tedavi uygulayıp sorunları çözebilmesi güzel de büyük bir yatırıma rağmen çöpe giden bir ilk devre var ortada insan üzülüyor gene.

Babel ve Nzonzi ikilisinin yatacak yerleri yok hele zaten.

Şampiyonlar liginde grubu galibiyet alamadan tamamlayıp hezimetler yaşayan, ligde de 16 maçta 24 puan toplayan büyük takımın hocası eleştirilir yani bunu büyük bir terimci olarak söylüyorum. Hocanın devre arası teşhis ve tedavi uygulayıp sorunları çözebilmesi güzel de büyük bir yatırıma rağmen çöpe giden bir ilk devre var ortada insan üzülüyor gene.

SL kampanyamizin bu kadar kotu gitmesi uzucu oldu. Kaybetmemizden ziyade amator takimi gibi oynamamiz beni uzdu yoksa PSG yahut Reali kazanmak zaten neredeyse imkansiz olurdu. Gerci ic saha maclarda fena oynamadik.

SL kampanyamizin bu kadar kotu gitmesi uzucu oldu. Kaybetmemizden ziyade amator takimi gibi oynamamiz beni uzdu yoksa PSG yahut Reali kazanmak zaten neredeyse imkansiz olurdu. Gerci ic saha maclarda fena oynamadik.

Evet iç saha maçlarını izleyen yabancılar zaten Galatasaray iyi oynadı şansız yenildi deyip geçmiştir. İki deplasmanda ama dünyanın en amatör takımı gibi oynadık. Ortaya futbol diye koyduğumuz şeyden utandım özellikle Real deplasmanında. Yoksa iki takımın da gücü ortada farklı yenilmemiz normal. Sadece iyi mücadele beklerdim.

hakkını vermek lazım derbiye çok iyi çalışmış üzerine kafa yormuş. şu odağın yarısını ligin diğer maçlarına da sezon başından beri verse osura osura liderdik zaten.

şu transfer işlerine de biraz karışmasın. istediği tarzda oyuncuları scout ekibine iletsin oradan yürüsünler. babel mabel gibi ismi kalmış oyuncuları doldurmaz inşallah sezon sonu yine

Evet iç saha maçlarını izleyen yabancılar zaten Galatasaray iyi oynadı şansız yenildi deyip geçmiştir. İki deplasmanda ama dünyanın en amatör takımı gibi oynadık. Ortaya futbol diye koyduğumuz şeyden utandım özellikle Real deplasmanında. Yoksa iki takımın da gücü ortada farklı yenilmemiz normal. Sadece iyi mücadele beklerdim.

Ya real deplasmanında adamlar 10 dakikada 3-0 yapıp geriye kalan 80 dk top çevirdi. Adamlar top çevirirken 3 gol yedik. Düşününce çok sinirleniyorum da neyse. Fener maçı özeti izleyeyim de keyfim yerine gelsin ben city devre arasına girince.

Maç esnasında ya da sinirliyken tabi ki eleştirilir fakat durum ne olursa olsun Fatih hocaya hakaret edecek kelimeler kullanmak için bilincini kaybetmek gerek. Ayrıca sonuçtan bağımsız bakılınca da çözümü Fatih hocayı göndermede bulan zihniyete tamamen karşıyım. Bu takımın başına Guardiola bile gelse elindeki imkanlarla hocadan başarılı olacağını düşünmüyorum. Buna taktik, kriz yönetimi vs. herşey dahil. Hocasıyla arasında bu kadar büyük bağı olan bir kulüp olduğumuz için çok şanslıyız. Sadece, mesela diğer sene olası bir başarısızlıkta tabi ki eleştirelim fakat bunlar yapıcı eleştiriler olsun ve bütün camia olarak hocanın arkasında duralım. Bu ülkede bu şartlarda o kupa için en azından mücadele edecek tek isim Galatasaray ve Terim. Bunu en çok hak edenlerde yine Terim ve Galatasaray :)

Eleştiriye kimse laf edemez.. şu an bile eleştiriyi hak eden hataları mutlaka vardır hocanın..
Fakat Galatasaray forumunda Galatasaray’ın efsanesine hakaret edildi ve hocanın ne hırsızlığı ne dolandırıcılığı kaldı..
Daha da acısı bu iftira ve hakaretleri yapanlara yeterince müdahale edilmedi forumda..

Hakaret konusunda tamamen katiliyorum. Ama kusura bakma forumda hoca ya elestiri konusunda en kapali üyelerden birisi de sensin.

Hoca Ligin ilk devresinde kadro planlamasi hattasi yaptigini söylemisti zaten gecenlerde.
Hattasini kabul edip dogruyu bulmasi bile ne kadar olgunlastigini gösteriyor hocanin.

Her neyse...insallah gec kalinmamistir cünkü sampionluk yarisi ilk devre rezaletinden sonra baya bir heycenali gececek.

Favori biziz net sekilde tercübe ve kadro kalite farkiyla ama rakipleride yamana atilacak futbol oynamiyor türkiye standartlarina göre.

2020 tuhaf sene zaten....serilerin bozuldugu yilda bizimde serimiz bozulmasinda.

Son düzenleme:
hocam sana inandık şampiyon yapacaksın olmasak da önemli değil
iyi günde de beraberiz kötü günde de
heyya heyya
fatih terim fatih terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt