Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kopariz demedim bu macta yara aldigimiz icin onumuzdeki maclarda kopma ihtimalimiz dogdu yani puan kaybetme luksumuz yok dedim

"Terim beklemedigi bir yara aldi bjk macina yine final olarak cikacak

Yaw insanin aklina ilk yaridaki maclar geliyor, bu sefer kendi ayagina degil kendi kafasina sikmis olmaz ins"

Cok acik
İlk yarıda Konya, Malatya, Ankaragücü maçları akıllara geliyor 6 puan yapıyor Alanya ve Trabzon deplasmanından ekstra aldığımız puanlarda var
Trabzon iç sahada Denizli ve Göztepe kaybetti 6 puan yapıyor Rize dep, Başak dep, Fener dep gibi ekstra aldıkları puanlar var
Fener iç sahada Antalya, Trabzon maçlarında puan kaybetti 5 puan yapıyor

Bence her takım ciddi pişmanlıklar yaşıyordur ama geçmişe bakmak kimseyi kurtarmayacak önümüzdeki süreçte küme düşme hattı ciddi zorlaşacak daha ligin zirvesinde puan kayıpları yeni başlıyor bu sene de şampiyon oluruz rahat olalım ligin ilk yarısı bittiğinde önümüzdeki 8 haftalık süreçte 22 puan deseler Sivas + Kadıköy dahil herkes kabul ederdi hatta muhtemelen kağıt üstünde bu iki deplasmandan 0-6 puan arasında 4'le çıkmak baya iyi iş oldu.

Trabzon fikstür zor, Başakşehir Avrupa'da devam ediyor ilginç bir yarış olacak

Terim beklemedigi bir yara aldi bjk macina yine final olarak cikacak

Yaw insanin aklina ilk yaridaki maclar geliyor, bu sefer kendi ayagina degil kendi kafasina sikmis olmaz ins
Provokatif gerçekçiliğin çokça tepki çeksede ben aksine seviyorum bu yönünü, her maçın bir final olduğu gerçeğini yüzümüze bir tokat gibi çarpmışsın. Tabiki puan kaybı yaparak şampiyon olabiliriz ama rakiplerden ekstra puan kaybı gelmesi lazım, kesin ekstra puan kaybı yapacaklar bjk maçında puan kaybı yapsak da şampiyonuz demek baya bir zorlama olur.

Ya Polat Alemdar gibi sıka sıka ilerleyip şampiyon olacağız ya da olamayacağız, olamazsak da canları sağolsun.

Provakatif gerçekçiliğin çokça tepki çeksede ben aksine seviyorum bu yönünü, her maçın bir final olduğu gerçeğini yüzümüze bir tokat gibi çarpmışsın. Tabiki puan kaybı yaparak şampiyon olabiliriz ama rakiplerden ekstra puan kaybı gelmesi lazım, kesin ekstra puan kaybı yapacaklar bjk maçında puan kaybı yapsak da şampiyonuz demek baya bir zorlama olur.

Ya Polat Alemdar gibi sıka sıka ilerleyip şampiyon olacağız ya da olamayacağız, olamazsak da canları sağolsun.
Bu sene bu noktaya gelmek bile bence büyük olay rakipler içinde her maç final havasında geçecek onlarda 1 maç kaybetse onlarda bi anda 1'nci giderken 4'ncü olabilirler. Oluruz olamayız daha belli değil ama tek sevindirici nokta gelecek seneler adına böylesi güzel bir futbol sergilemek önemli 2 senedir şampiyon olurken bile bu denli net bir futbolumuz yoktu ligin en zor deplasmanında 2 gol atıyoruz sayısız gol kaçırıyoruz geçen sene böylesi bir deplasman olacak maç santra yapılmadan bitsin derdik Kadıköy'de rakibi 10 kişi yakaladık bu sene girdiğimiz pozisyon sayısının yarısı kadar pozisyona girdik

Ama olur da bu sene şampiyon olursak asıl o zaman korksunlar bundan sonra ki süreçte sistem, taktik iyice oturmuş olacak işte o zaman şansları kalmayacak

Provakatif gerçekçiliğin çokça tepki çeksede ben aksine seviyorum bu yönünü, her maçın bir final olduğu gerçeğini yüzümüze bir tokat gibi çarpmışsın. Tabiki puan kaybı yaparak şampiyon olabiliriz ama rakiplerden ekstra puan kaybı gelmesi lazım, kesin ekstra puan kaybı yapacaklar bjk maçında puan kaybı yapsak da şampiyonuz demek baya bir zorlama olur.

:asd:

Bazi durumlarda roketatar fuzesinin ustunden atlamamiz gerekebilir, sampiyon olursak gecen senekinden cok daha zevkli olacak orasi kesin

Mesele aslinda şampiyonluk da degil. Kadro devamlılığı. Suan sampiyon olsak bile en iyi 3 adam gidecek. Yani bu kurduğumuz yapi aslında çökecek. İste burada yönetim becerisi lazim ama onlarda yok. Oyuncu satamiyoruz hicbir sekilde. Birde donecek babel maicon diagne gibi sorunlu adamlar var. O yüzden hocaya kizarken daha az laf ediyorum. Her sezon en temel oyunculari degisen bir ortamda kimi getirsen boş.

8/8 yaptık en zor deplasmanda da nazar boncuğu olarak bir beraberlik geldi. Şimdi bir daha 8/8 yapma zamanı. Yapacak güçte miyiz? Evet. Oyun ümit veriyor mu? Evet. Başarımızı tekrarlarsak şampiyonuz. 1-0 geriye düştükten sonra kadıköy ve burdaki oyunu gördükten sonra biz evelallah bu işin sonunu getiririz diyorum. Çözüm basit; bir daha 8/8 yapacağız ve iş bitecek. Sivas maçının ilk yarısındaki oyunumuza dayanabilecek takım yok. Başakşehir de bunlara dahil.

En iyi oyunumuzla kazanamamamız iyi olmadı. İlk yarıda 3 yapıp fişlerini çekseydik verdiği mesaj da farklı olurdu.
Sivasspor'a iç sahada 2 gol atabilen takım yok Trabzon 0-1 öne geçmiş 2-1 kaybetmişti maçın genelinde başta yenilen gol olmasa süreç daha farklı ilerleyebilirdi daha rahat maç olurdu o gol olmasa mesela atılan 2 golle 0-2 skor olacaktı ama o golle beraber 1-2 oldu ve böylesi bir deplasman da 2 gol atmamız bir anlam ifade etmedi gene yetiştiler.

Önümüzdeki süreç geçen maçlara oranla daha basit kaçacak Kadıköy, Sivas dep bu iki zorlu deplasmandan çıktı oynayacağımız takımlar seyirci baskımızla Trabzon ve Beşiktaş ve seyircisi olmayan Başakşehir dep bence ciddi umut var.

Gerekli mesajı zaten verdik medya bile skordan bağımsız bu futbol son yıllarda görülen en iyi futbol diyor geri kalan 9 haftada 9 galibiyet de alabiliriz tek Başakşehir dep var onun hariç Sivas, Kadıköy kadar zorlu maçlar kalmadı

En iyi oyunumuzla kazanamamamız iyi olmadı. İlk yarıda 3 yapıp fişlerini çekseydik verdiği mesaj da farklı olurdu.

Oyunu iki tarafli düşünürsek en iyi oyunumuz degildi. Acayip bir baski yedik bir kere. Golu yedik bir daha yiyebilirdik. İkinci yari yine ortalama bir oyun. Evet kazanmayi hak ettik ama defansif olarak o kadar iyi degildik

Oyunu iki tarafli düşünürsek en iyi oyunumuz degildi. Acayip bir baski yedik bir kere. Golu yedik bir daha yiyebilirdik. İkinci yari yine ortalama bir oyun. Evet kazanmayi hak ettik ama defansif olarak o kadar iyi degildik
İyi oynadığımız kısımda defansta da iyiydik kaleye gelemiyordu Sivas. Penaltıdan sonra hem hücumda hem savunmada bocaladık zaten.

İyi oynadığımız kısımda defansta da iyiydik kaleye gelemiyordu Sivas. Penaltıdan sonra hem hücumda hem savunmada bocaladık zaten.

İste o ilk yarida olan baskı sıkıntı. Elbette baski olacak ama o kadari fazla. Gerci gecen sene her deplasman macinda o baskiyi yiyiyorduk

bu seneyi kaybedersek ilk yarıdan ötürü kaybedeceğiz. oynadığımız top bir şeye benzemiyordu ama biraz daha dirayetli olsak 7 puan fazlamız olacaktı. devrede 27 puan toplayan takımın hedefi şampiyonluk falan olmaz normalde ama sivas'ın üst üste kayıpları sayesinde yarışa girdik. 2015-16'da bile 30 puan almışız ilk yarıda.

içerde ankaragücü
içerde konya
dışarda malatya maçlarında son dakikalarda akıl tutulması yaşayıp 6 puan kaybettik.

içerde başakşehire karşı 0-0 bitecek maçı lemina'nın hatası ile verdik. direkt rakibimize 3 puanı hediye ettik.

şunlar olmasa hem 7 puan fazlamız olacaktı hem de başakşehir'in 2 daha az puanı olacaktı.

İste o ilk yarida olan baskı sıkıntı. Elbette baski olacak ama o kadari fazla. Gerci gecen sene her deplasman macinda o baskiyi yiyiyorduk

Zaten kusursuz oyundan uzağız hala en zor 2-3 deplasmandan birinde, rakip de çok motive olmuşken öyle baskı yememize takılmıyorum fazla. Baskıyı yerken kızıyordum ama 10 dakika sürdü ve gol yememize rağmen müthiş reaksiyon gösterdik. O yüzden 2-2'den sonraki etkisiz oyunumuz daha can sıkıcı bence..

Zaten kusursuz oyundan uzağız hala en zor 2-3 deplasmandan birinde, rakip de çok motive olmuşken öyle baskı yememize takılmıyorum fazla. Baskıyı yerken kızıyordum ama 10 dakika sürdü ve gol yememize rağmen müthiş reaksiyon gösterdik. O yüzden 2-2'den sonraki etkisiz oyunumuz daha can sıkıcı bence..

O penalti moral olarak düşürdü saniyorum. Kolay da degil hani. Zemin kötü gol yemissin geri dönmüşsün. Hemde rakip sivas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt