Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tmm ben de hocalığını beğenmiyorum, hatta hoca olarak da görmüyorum ama daha kaybedilmiş bir şey yok, abartmayalım...

akbili deplasmanda yenemedigimiz takdirde imkansız tabi rizeye filanda kaybetmiyecen akbile cuvalla laf ediyoruz ama herifler 1 pozisyon bulsalar bile gol yapıyor

Turkiye'nin en iyi kadrosu elinde.

Yedekte Andone Akbaba Taylan Ömer var. Kadroya alinmayan Linnes ve Sekidika var.

Feghouli kaciriyorsa napicakmis, CIKARICAK ARKADAS CIKARICAK.

Bu kadar cahil bir ortam olamaz, adam bilerel degisiklik yapmiyor.

Biatcilara hakaret etme hakkını kim veriyor hakikaten merak ediyorum. Azıcık da vicdanınız kullanın dilinizi değil.

Yav altıpastan kafa vuramıyorlar, karşı karşıya 2-3 pozisyonda topu sokamadılar adam ne yapsın? Karşıdaki kepçe seyircisiz maça Anadolu takımı gib çıkmış, yarım pozisyona girse hücum oyuncusu çıkaracak. Becerikli takım şu maçı ilk yarıda 2-0 yapıp 2. yarı Onyekuru'ya seksek oynatırdı. Saracchi'nin, Onyekuru'nun amatörlüklerinden ben yerimde çıldırdım, adamın elinde daha iyisi yok ki onu oynatsın. Bugün 2 hatası vardı:

1)Artık Seri'yi 6 numarada oynatmaktan başka bir şey yapmamalı. Lemina'nın birebir top çalma dışında hücum olarak hiçbir faydası yok. O işi 6.5-8 gibi oynarken de yapar. Geriden top çıkarmada bu takımda Seri'den efektif adam yok. 2 maçtır Seri'yi 8'e çekti, savunmadan önceki maçlar kadar etkin şekilde çıkamıyoruz. Seri'nin doğru yerde oynaması için illa Lemina'nın sakatlanması mı lazım?

2)Şu oyuncu değişikliklerini küfür gibi 85 sonrasına bırakmaktan vazgeçmeli. Sahada Lemina varken sakat Donk'u çıkartıp Lemina'yı geri çekerek Andone-Falcao'yla çifte dönse en azından ceza sahasında kalabalıklaşırdık. 90'da aldığın adam topa dokunamadan maçı bitiriyor.

Onun dışında ligin uzak ara en iyi top oynayan takımıyız. Yüzyılın cenabetliği geldi bizi buldu, tam fikstür avantajına girerken seyircisiz kaldık. Yine de diğer takımlarla aramızdaki fark seyirciyi bahane edebilmemiz için çok fazla. İnşallah takımı esas kısıtlayan şu Lemina 6 numara ısrarından vazgeçer de yine su gibi top izlemeye başlarız. Bazı ısrarları takımı kısıtlıyor, 2 yıldır 10 numarasız 10 numaralı sistem oynamaya çalışması gibi.

Madem ikisi bok gibi oynuyor alsın dışarı. Emre, adem ve andone var. Bunlar niye oynatilmiyor. Bırakın koru körüne hocayı desteklemeye.
Emre,Andone,Adem'in 3ünü topla Onyekurunun yaratacağını tehlikenin yarısını yaratamazlar. Hocanın da sonuna kadar arkasındayız.

PSG yada Madrid maçıydı taraftarlar ıslıklıyodu Belhandayı leş gibi top oynadığı için.İnat yaptı oyunda tuttu sonradan oyundan alırken taraftarlara el kol hareketleri yapıp sahayı terkemişti Belhanda.İyi giden bi takıma yine çomak sokup Ömeri keserek attı sahaya Belhandayı ve ne hikmetse devre arası oyundan aldı.Be kardeşim taraftarlar yaklaşık 2 senedir bu adamın kötü oynadığını takıma zarar verdiğini söylüyor herkes, inadına bu adamı oynatıyorsun ve ligin en kritik maçlarından birinde sahayı sürüp 45 de oyundan çıkarıyorsun.Niye çıkarıyosun ki oyundan ne güzel oynuyodu işte.Sadece beşiktaş formsı giymeyi unutmuş herif.Her büyük maçta sürpriz bi kadro çıkarmasan olmaz zaten.Aferin,aynen devam Belhandalı kadrolara.

Yine şampiyon yapacak. Liderle sadece 3 puan var. Burada görmediğim adamlar mac sonu buraya gelip nefret kusuyor. @Gökhan Gel yazmis iste elestri dedigin böyle olur.

Emre,Andone,Adem'in 3ünü topla Onyekurunun yaratacağını tehlikenin yarısını yaratamazlar. Hocanın da sonuna kadar arkasındayız.
Hocam bu konuda sana katılıyorum Onyekuru çok önemli futbolcu pozisyona giriyor ancak bu sezon çok gol kaçırıyor, geldiğinden beri dünya kadar pozisyona girdi ve sadece 1 golü var.

Belhanda ile başlaması skandal. Halen ısrarla oynatmasının arkasında bişeyler aramaya başlıyorum artık zira Belhanda'dan futbol olarak katkı bekliyor olamaz. Feghouli'nin 90 dk sahada kalmaması lazımdı. Maçın sonlarında bildiğin toptan kaçtı adam. Mariano zavallım pas verecek adam bulamadı. Son dk da Falcao - Andone değişikliği de anlamsızdı. Tabi tüm suçu hocada bulmak da doğru olmaz çünkü Onyekuru ve Feghouli'nin kaçırdığı goller de var fiyaskonun içinde. Özetle bize altın tepsiyle sunulan şampiyonluğu elimizin tersiyle itiyoruz 2 haftadır.

67 yasinda adami su maca cikmaya zorlamak!!! hele o yas grubundaki risk bilinmesine ragmen it tff

bence maçı küçümsemiş çalışmamış

fener ve sivas maçında neyse o yeter diye düşünmüş

tabi bjkde bu arada seri ve leminaya basında b planı da olmayınca çuvalladık

duran top dışında birşey de üretemedik

8 de 8 yaptığında kaybolanlar üşüşmüş hemen feghouli onyekuru boş kaleye kaçırıyor suçlu hoca kazandığımız zaman rakipler kötü kazanamadığımızda hoca suçlu inş yine şampiyon yapar gerçi yapsa da diğer takımların ikramı olmuş olur sevmeyenlere göre

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt