Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkardığı takım ile ne alakası var? Savunmadan çıkarken yapılan hatalar sonucu oluşan pozisyonlardı. Marcao ve Luyindama dışında alternatifi yok zaten. Belhanda yerine Lemina ve Seri olması orta saha üstünlüğünü bize verdi. Üstüne Nzonzi de yerden, havadan her topu toplayınca bireysel hata dışında pozisyon fırsatı vermedik adamlara.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen mükemmel oynadık

Lig maçlarında ben de endişelenmiştim fakat bugün gördüğüm takım iyi yolda.. Mariano tercihi hariç hocanın arkasındayım..

Babele bu kadar sabretmesini anlamak zor ikinci yarı yürüyemedi bile. Adem büyük 15 dk oynasa fark yaratırdı o derece kötü bir takımmış brügge. Felsefe melsefe çıkıp bik yapmasın hoca sonra şu maçta 3 puana oynamıyorsan büyük düşünüyorum deme. Al puanını başına çal hocam

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi futbol mu oynattı? Adamlar topu bizim oynamamıza izin verdigi icin. Topu ayagımızda tuttugumuz icin iyi top oynadıgımızı sanıyorsunuz sanırım

Hoca formsuz, 1.5 senedir top oynamıyoruz katılıyorum. Fakat yok 4-4-2 ymiş falanmış filanmış burası Şampiyonlar Ligi ve bizim kadromuzun bu seviyelerde iş yapması çok düşük ihtimal. Club Brugge'yi her türlü yenerdik diyenler kaç kez Brugge'yi izlemiş? Diatta ve Okereke gibi bizde oyuncu var mı?
Bunların hiçbiri tabi ki kötü oyunumuzu gizleyemez ona katılıyorum.

Hadi gecen sezon kulübe berbatti ondan degisiklikleri gec yapiyor deniyordu da bu sene niye hala devam ediyor bu takinti anlam veremiyorum.

Mariano dede teee macin basindan beri sicip batiriyordu, Babel keza ayni. Babel'in 90 dakika sahada kalmasinin mantikli aciklamasi yok bence.

Fatih Terim ancak bambambam taktiği ile başarılı olur iki forvetle oynayınca

Korkak herif:
Güya ''çok büyük hayalleri varmış'
kendince ;o hayallere ulaşmak için, oyuncusunun maaşını bile bizim verdiğmiz köy takımına karşı beraberliği kurtarmak için sahaya çıkıyor :):)

Hak etmeden aldığın milyonlardan hayır görme

Kendinize gelin bence. Bu takım ligte bile zor galibiyet alıyor şu anda. FFP’den dolayı bu takım her sene kadronun yarısını gönderip yarısını yeni adamlarla dolduruyor. Lemina Seri Nzonzi Falcaoyu da alsan takımın birbiriyle uyumu ve kondisyon konusu var. FM’de bile yeni oyuncuların takıma uyum süresi var.

Deplasmanda güzel bir sonuç aldık. Mutlu olun ve Malatya deplasmanına odaklanın.

ALİ Koçgillerin gazına gelip sürü psikolojisi ile saldırmayın.

Türkiye Süt Kupası maçına çıkmadı bu takım bugün. Şampiyonlar Liginde senden bir üst torbadaki takıma deplasmanda berabere kaldık. Kötü sonuç değil kesinlikle.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi oynamadık ama akıllı oynadık. İki takımın form durumunu ve atletizmini karşılaştırdığımızda deplasman için ideal oyun oynadık. 2 yarı emre mor doğru zamanda girdi ve çok iyi işler yaptı fakat ömer bayram veya andone'nin girmesini beklerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt