Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman efsanemisiin ama bende artık yeter diyorum.
Gerçekten şu maç ve transfer döneminde yapılan rezilliklerden sonra gidin kardeşim.
Şampiyonluk falan istemiyorum.

Yemin ediyorum formayi cikarip basak formasi giysek bu takim ilk 3 yapamaz. Yatip kalkip taraftara sukretsinler

Hocam yargı yerine varsa biraz da futbol, taktik vs. dagitsan diyorum... Taktik konusunda emin değilim de...

Ademi bu kadar uzun oyunda tutmanin bir anlamı yoktu xocam

Fener maçında toparlaman dileğiyle

Tamam yardımcıları eleştiriyoruz tamam Babel'i onu bunu eleştiriyoruz da artık uzun zamandır Fatih Terim kalibresinde bir adamın takımın bu durumuna engel olamaması can sıkıyor

Maça çıkıyoruz öyle doğaçlama oynuyoruz en ufak bir taktik yok taktiğimiz olmadığı için sahaya çıkan takım da rastgele çıkıyor hani ilk 11 açıklandığı zaman bu takımın şöyle oynar bu takım sahada şunu yapar diyemiyoruz

1.68 boyu olan Seri kafa golü atmasına kaldık resmen o da olmasa başka türlü gol de atamıyorduk

Konya maci son dk
Malatya maci son dk
4 puan sana yazar, yaslanirsan yersin. Aykut kocamanin takimi mi bu.

Yargi dayitmaklan olmuyor. Kabadayi olmaklanda degil al hasani ve istifa. Bu oyunlularlan bu futbolu bende oynatirim

Lemina- ömer hamlesi puanı kaybettirdi. Yazık valla hiç sana yakışmıyor hocam bu rezalet değişiklik

Şu kadro ile 1-0 a yatıyorsun ya, yok hocam senin devrin bitmiş.

Kendisine olan sevgim ve saygım sonsuz ama yeter artık! Kimse Galatasaray'dan büyük değil, olamaz! Sezon başından itibaren her an gol yiyeceğiz korkusuyla maçları izliyoruz. Falcao, golü yedikten sonra oyuna giriyor. O kadar belliydi ki Malatyanın gol atacağı, bas bas bağırarak geldi. Buna rağmen hiçbir şey yapmadan maçı izlemekle yetindi. Kadromuz güzel diyoruz, oynanan oyun ortada! Gerçekten artık ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt