Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uUGqHnaU_400x400.png

Takım da yardımlaşma yok derece kadar az.

Takım oyunda çok kopuk oynuyoruz aynı zamanda.

Bu leş feneri yenmeyi geç oyun üstünlüğünü kuramıyor hatta onlara veriyor isek işimiz çok zor açıkçası.

Bu maçta ki fener takımı geçen sezon dahil en kötüsü belkiide

O işe yaramaz yardımcılarını korumaya devam.
Maç 0-0 iken 93'te Falcao'yu çıkaran bir beyinsizi savunmaya devam.

teknik taktikten kısacası bir boktan anlamadığın belli oldu. bas git arkadaş şu takımdan. şampiyon yaptın diye 50 sene seni takımın başında tutacak değiliz. rezil oğlu rezil bir takım sahaya sürdün.

daha 1 tane iyi maç yok.. holigan taraftarın gazını almakla uğraşacağını top oynat artık hoca.. 2002-2004 dönemine döndün iyice..

Bu gidişle en hayırlısı istifa etmen. Kimse kusura bakmasın. Bu sene şampiyonluk gelmezse batarız.

Ayrıca hasan şaş ve ümit davala gibi adamlar anca kavgada yardımcı olur, çeki düzen vermeli kendine.

Çıkacağı maçın başından belli Lemina'nın arkasına Seri gibi adam yerine tercih ettiğin Donk'la birlikte cezalı olduğun maçlarda tavla oynarsın artık hoca. Madem pas oyunu oynatamayacaksın ne diye Seri'yi, Falcao'yu getirttin. Basaydık parayı Dzyuba gibi adama en azından şişirdiğimizin bir anlamı olurdu. Şu takıma Zankalı, Ozanlı, sol bek Dirarlı Fener kadar ayağa top oynatamadığın için tebrik ediyorum. Bari bundan sonra konuşacak adamları doğru seç de nezakaten takımın başında sahaya çık.

Galatasaray evinde bir maçta, beraberlik halinde kupa kaldırma ihtimali yoksa son dakikada forvet çıkarmaz.

Çı-kar-maz.

Hele Terim’in kenarda olduğu Galatasaray hiç çıkarmaz.

Umarım son 2-3 haftadır değişiklikleri Levent yapıyordur aksi halde istifa etmen iyidir

Gözünü seveyim şu orta sahayı görmezden gelme. Fernando Donkla nasıl şampiyon olduysan bu sene benzer orta saha yap Seri yahut hazir oldugunda Lemina veya ikisini Nzonziyle beraber oynat.

Bireysel olarak kötü sayılacak bir sürü oyuncu olabilir, ama bu oyuncu grubunun bu kadar kötü ne yaptığını bilmeden oynaması tamamen hocaya yazar.

FT lutfen istifa et, ve git. Bodrumda torunlarınla mutlu ol ama bu takımın yakasından düş..

Andone ve Seri yi tribune yolladıgında takım anladı senin dusunceni.. Korkaklıgını.. Hiçbir oyun planın olmadığını.. Oynayan oyuncuların bireysel becerilere dayalı futbolunu..

Alanya kadar bile olamadın.. Bu korkaklık da nedir? Cenesi kırık Belhanda aşkı nedir? Yazacak çok sey var.. Fanatik Terimsporlular yuzunden bu foruma veda etmiştim. Buyurun FT niz sizin olsun.. Kendi saha ve seyircisi onunde , tarihin en pahalı kadrosu elinin altında ve oynattığı futbol ile gurur duyun.. Ben duymuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt