Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.889
- 17.610
- 1.918
MHK ve federasyona en iyi cevabi kendisi veriyor ama riskli. Sert konusacak birilerini bulmak lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Muslera ile degil Elmander ile anlasilmisti ve Terim onay verdi. Hatta Aysal bile söylemisti bunu. Adnan Polat anlasmisti ve Terim'e soruldu daha sonra OK verdi.
2. Sneijder istemedi degil, Sneijder'i ücüncü siraya koymustu. Ilk sirada Kaka vardi, kaldi ki, saglam bir Kaka ile Sneijder bencede kiyas edilemez. O dönem bende Kaka'nin gelmesini cok daha fazla istiyordum. Sneijder ne kadar World Class olsada, Kaka en az 1-2 tik üstüdür. Sakatliklar ile bogusmasa, bence Messi ve Ronaldo'nun tahtini baya bir zaman daha sallardi.
3. Drogba'yi istemedigini ilk senden duyuyorum.
4. Umut'u ucaza aldik ve baya faydalandik.
5. Burak asla bu Listeye yazilacak biri degil.
6. Veysel Mancini döneminde geldi.
7. Furkan Özcal Bonservissiz geldi ve tutmadi.
8. Yekta Adnan Polat zamaninda geldi, yani Terimden önce.
9. Caglar keza öyle. Önceden gelmisti.
10. Dany performans olarak kötü degildi. Yaninda Lider Stoper olsaydi, daha dogrusu Ujfalusi sakatlanmasaydi, cok daha üstün performans verebilirdi, ve iyi bir ikili olabililerdi.
Ve simdi Vizyon farkina:
1. Hagi'yi gerekirse benim masimdan kesin, yeter ki alin diyen Terim.
2. Popescu Terim zamaninda geldi.
3. Taffarel keza öyle.
4. 1999-00 sezonunda 2. Forvet olarak istedigi ve hatta anlasilan isim Roberto Baggio, son anda yatti.
5. Ikinci dönemi deniyor. Ergün Gürsoy kendi acikladi, biz o dönem Terim'e hic bir tane listesinin basinda olan oyuncu alamadik diye. Gelenler hep son siradaki isimlerdi diye. Konusulan veya istedigi söylenen isimler: Rui Costa, Nuno Gomes, Stefan Effenberg vs....
6. Felipe Melo, Emanuel Eboue, Armindo Bruma, Tomas Ujfalusi ve simdi Falcao, Seri, Lemina, Nzonzi, vesaire.....
7. Terim cok formsuz zamanlari olmustur ve su an da benim icin öyle bir durumdaydi. Ama hersey ile cok iyi bir teknik direktördür. Kim ne derse desin. Hadi herseyi gectim, ama Terim icin Vizyonusuz demek hakaretir. Terim hic bir zaman Vizyonsuz olmamistir. Kulübün menfatlari geregi, sartlar geregi, sesini cikarmamistir, olanlari ve transferleri durumlardan dolayi kabul etmistir. Ama Terim Vizyonsuz ise, bu forumda bir tane Vizyonlu adam gösteremezsin. Tam tersi Fatih Terim Türkiye ve Galatasaray Tarih'in en vizyonlu Futbol adamidir. (Ali Sami Yen ile)
hakkımda fenerli iddiaları var ne dersin
ben fenerlimiyim
Seni iyi bir Bayern Münih taraftari olarak biliyorum, kim demis bunu ?
45 tane rezil maçı var bir tane yarim iyi macini bulduk diye sevinelim mi yani ? Su hoca yapiyorsa bir bildigi var mantigindan cikmak lazim . İnsanlar Guardiola'yi Klopp'u elestiriyor ki herkes elestirilebilinirdir. Biz Terim'i elestirmekten imtina ediyoruz .
haydaaaaaaaaa
ben sana adana demirsporlu diyormuyum
Bayern´e sempatinin kaybolmasi beni üzmüstür.
adana demirsporu tuttugumu sana kim söyledi ? devlet baba bilmez benim adana demirsporu tuttugumu.
ben statükocu adamı gözünden sözünden tanırım
Biz statüklari, kliseleri yikan adamiz, sen rahat ol bari emre...
çıkar at gözlüğünü çakar adem
Gözülerimi at gözlügü ile kapatsam da, kalbinin gözü kapali insanlardan, bu dünyayi daha güzel görürüm kardes.
takım 3 haftaki gibi top oynarsa bundan sonra da senden bilirim
iyi oynarsa kendimden
eleştirilerim sayesinde olacak
Katiliyorum, eminim ki senin buradan yaptigin elestirilerin, ve önerilerin hocaya adeta bir yol haritasi olmustur, degerli kardesim.
varlığımızın nedeni camiamızın saadetidir
degerli varligin var oldugu icin büyük mutluluk yasamaktayiz camia olarak.
yanlış, futbolu bilen alman hocaGüzelim kadro kuruldu hemen şimdi Alman hoca