Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin takımın hocam artık. Destek bizden, sen de gerekeni yap ve güzel futbol izlememizi sağla.

Kasımpaşa maçıyla birlikte başlayalım artık şova hocam. Her türlü varyasyona uygun orta saha-hücum adamların var. Stoperleri sen getirdin, orta saha-forvet komple senin. Kulübe de acayip sağlam, kendin oluşturdun.

En büyük transferin acayip motive vaziyette. Takım havayı aldı, yönetim rahatladı, taraftar da coştu. Pfdkya da sevk edildin. Her şey tamam, artık oynamaya başlayalım.

Lokomotif deplasmanında 2-0 kaybederken, sahadaki oyuncularına bakışlarıyla içinde yanardağlar patladığını anlatıyordu.
Belki o gün sahayı izlerken hayalinde kurduğu kadroyu gerçekleştirmek için herkesten zaman istemişti.

Ondan desteğini hiç esirgemeyen Yönetim ise, bugün neredeyse o hayalindeki kadroyu kurdu ve kendisine teslim etti.

Yönetim gibi bizler de artık kendisinden Fatih'in Aslanları'nı tüm Dünya'ya gururla izleten bir performans bekliyoruz.

20190903_223208.webp

Ben hocamızın eldeki kadroya en uygun taktik planlamayı yapacağına ve özlediğimiz rakibe sahayı dar eden takımımızı bize izleteceğine yürekten inanıyorum. Önce takım olma bilincini yeni gelen oyuncularımızla beraber yeniden kazanacağız sonra kaldığımız yerden devam hedef 23. Bir iki hafta sabredelim oyuncular birbirine ve sisteme alışsın . Skoru alalım oyunumuz zamanla dahada oturacak emin olun.

Hocam baskılı presli oyun oynat. Kaybettiğimiz topa tüm takım saldırsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık lig için eksiksiz 1 takım olduğu söylenebilir.

85e674cf79ffda8fa47389d26c9db51c.jpg

Psg ve Reale güzel oyun oynamazsak çokta sorun değil. Bu takımlar bize oyun oynatmaz, belli bir şey. Ama yok malatya deplasmanıymış, yok Alanya deplasmanıymış... Eğer bu takımlara hala bahane üretecekse FT'den daha da bir yol olmaz. Artık Anadolu takımlarına bahanesi kalmadı. Elinde ki kadro ile Türkiye liginde ıkına ıkına top oynatacaksa bu kabul edilemez.

Psg ve Reale güzel oyun oynamazsak çokta sorun değil. Bu takımlar bize oyun oynatmaz, belli bir şey. Ama yok malatya deplasmanıymış, yok Alanya deplasmanıymış... Eğer bu takımlara hala bahane üretecekse FT'den daha da bir yol olmaz. Artık Anadolu takımlarına bahanesi kalmadı. Elinde ki kadro ile Türkiye liginde ıkına ıkına top oynatacaksa bu kabul edilemez.

Peki PSG ve Real´i yenip, malatyada dökülürsek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt