- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Hesap yapıyordur reis nasıl geçineceğim diye bu transfer dönemi bereketsiz geçti, komisyon miktarı düşük.cl rakiplerimizi mercek altına alıyordur belkide
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hesap yapıyordur reis nasıl geçineceğim diye bu transfer dönemi bereketsiz geçti, komisyon miktarı düşük.cl rakiplerimizi mercek altına alıyordur belkide
Hesap yapıyordur reis nasıl geçineceğim diye bu transfer dönemi bereketsiz geçti, komisyon miktarı düşük.
Keller mı bu üstart?13 transfer
hoca yolunu bulmamistir demek realistik degil ahbap
Keller mı bu üstart?
4-5 yıldır kullandığım çalışma size aitmiş.Elmanderli olan.Galatasaray sayfalarından biri paylaşmıştır ordan almışımdır.Şimdi kaynağını bulduk indirelim diğerlerini deBende merak ettim açıkçası. Umarım bi terslik filan yoktur. Çünkü ne bilim Falcao geldi birlikte bi kareleri dahi yok. Drogba geldiğinde direk buluştular röportaj filan oldu... Karamsar olmak istemiyorum ama yinede merak ettim doğrusu.
Eyvallah. Eskiden yapıyordum ama aile olunca vakit bulamıyorum maalesef.4-5 yıldır kullandığım çalışma size aitmiş.Elmanderli olan.Galatasaray sayfalarından biri paylaşmıştır ordan almışımdır.Şimdi kaynağını bulduk indirelim diğerlerini de![]()
İndirdiklerim bana yeterEyvallah. Eskiden yapıyordum ama aile olunca vakit bulamıyorum maalesef.![]()