Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce Hamza Hamzoğlu 'nun yakaladığı başarıyı yakalasınlar 6 ay içinde 3 kupa kazansınlar da sonra Fatih Terim 'i kendilerine hedef seçsinler. Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala bu Avcı ve Ersun'dan çok şampiyonluk gördüler neyiin kıyaslamasından bahsediyorlar ?

Hamza Hocam hepsini tokatlar hocalık olarak.GS Taraftarı çok haksızlıklar yaptı Hamza Hoca'ya.O dönemde ben de bu haksızlığı yapanlardan biriydim,şimdi kendisinden özür dilemek istiyorum.Hata etmişim

Şu takımın başına aziz'i koysan bundan kötü oynatamaz. Ceza alacağını bile bile konuşup takımı hocasız bırakmak yerine nasıl top oynarız düşünmesi lazımdı. Ama kendisinin de bir fikri yoktur. Bildiği bu kadar.

Bekleri de yenilemeyi beklemeliyiz. Orayada Robertson ve Arnold tarzi adamlar gelirse, güzel top oynariz.

guardiola o hayvani kadronun hakkını dibine kadar veriyor çılgın futbol oynatıyor.
ulan biz kıçı kırık ligimizin citysi olmamız gerekirken ligin en rezil futbolunu oynayıp potansiyelimizin çeyreğine bile ulaşamıyoruz.
takım oturmadı vs değil acayip bişey bu haftalardır

hocam yine çekemeyenleri kudurttu

şahin aksoyun desteğiyle adem çakarın yılmaz defansı ile hanemize 3 puanı yazdırdı

oynadigimiz futbol düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt