Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol her hafta biraz daha geriye gidiyor. Kendi sahamızdaki paslasmalarin onda biri kadar rakip sahada paslaşan bir takim hayal ediyorum ama o bile yok.

şimdi gelip bilmiş bilmiş konuşurlar

bunlara falcaonun golünde rakibe çarptırma hareketinin antrenmanda kaç kere çalışıldığı anlatsam inanmazlarda

yürüyedur hocam hocam adana seninle

Ne zaman top oynayacak acaba bu takım? Benim tv başında yaptığımdan daha fazlasını yapabilmeniz lazım diye düşünüyorum.Bu kadar mı kötü oynar bi takım arkadaş.Her geçen gün daha kötüye gidiyo takım.Kendi sahamızda kazanamasak bile parçalayan sürekli pozisyona giren bi takımdık şimdi onu bile yapamıyoruz zoraki futbol ağır paslaşmalar hücumu düşünen adamın olmaması.Federasyonla rakiplerle kavganı etmekten kalan zamanda biraz teknik taktik çalıştır şu takıma.Bok gibiyiz ya bok gibi.

şimdi gelip bilmiş bilmiş konuşurlar

bunlara falcaonun golünde rakibe çarptırma hareketinin antrenmanda kaç kere çalışıldığı anlatsam inanmazlarda

yürüyedur hocam hocam adana seninle
Bu vurusu Hasan şaş üstadla çift forvet oynadıkları idman macinda hasan reyisden görmüş olmali.

adanalı dr. levent hocamı da takıma kazandırdı

geleceğimizi de garanti altına aldı

bırakın kadrodan süper ligde mücadele edecek iki takım çıkmayı teknik heyetten süper ligde takım çalıştıracak 4 hoca çıkar

nankörlük diz boyu

Lemina çıkana kadar takım fena değildi aslında, biraz daha zaman vermek lazım 3-4 hafta sonra takım oturur muhtemelen. Ek olarak Seri'nin form tutup formayı Belhanda'dan alması lazım olmayacak böyle. Marcao ve Luyindama konusunu ne yapacağız bilmiyorum, bios atmak lazım beyinlerine.

96-2000 arası olağanüstü başarımızdan dolayı Terim'i dünyanın en iyi hocası zannederdim. Bugün geldiğimiz noktada futboldan anladığı konusunda ciddi şüphelerim var. Bakın Galatasaray takımının TD'lüğünü yapacak seviyeden bahsetmiyorum. Futboldan anladığından şüpheliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt