Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmparator Fatih Terim..
fatihterimgs.jpg

Yalana gerek yok şu maçı kazansak Malatyaspor takımı için üzülürdüm oh ulan 3 puanı kaptık diyemeyecektim

hedefleri olan sürekli düşünen başarıya aç yabancı hoca gelmeli bu takıma. terim efsane gs kariyeriyle emekli olsun artık. ayııp değil bişey değil güncel futbolun fersah fersah gerisinde.

Fener maçını al hocam. Baska turlu rüzgarı arkamiza alamayız

Yonetim transfer konusunda isini yapmis, artik top sende. 5 haftada 7 puan kaybi kabul edilemez. Skora yatmayi birak, farka giden ve maci domine eden bir takim yaratmayi dusun.

Zorlama değil hocam galipken kimseden ses seda yok bugün o saçma değişiklikleri levent şahin denen antrenör müsveddesi yaptı futbolcuların akılalmaz laubaliliği sonucu 3e 1 kaçan gol sonra son dakikada gol yenince terime sallanıyor bana haksızlık gibi geldi açıkçası bu maç için

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değişikliklerin yapılmamış olmasında Terim de hatalı, şu maçın öncesinde planlar yapılır skor x ise bu y ise şunu yapalım diye. Maç Emre Mor diye bağırdı, takımı sürükleyen Andone çıktı. Fail üzerine fail.

Bu maçın böyle bitmesi yüzünden fatih hoca da sinir küpüne dönmüştür fakat artık şu yardımcılarını bir elden geçir. Kahvedeki vatandaş bile emre mor diye bağırırken sen 84'e kadar bekleyip jimmyi alırsan böyle patlarsın. Ayrıca şu oyuncuların laubalilikleri de çözülmesi gerek. O kadar gol kaçırdılar ki ben saymayı bıraktım. En zor deplasmanlardan birinde bu kadar kaçırırsan gelir atarlar haberin olmaz.

isteklerının şikayetlerinin hepsınde haklısın bende aynı dusuncelerdeyım de bunları demıyıp gündemi takıp etmıyormus gibi ali koça falan salla öyle gündem değiştir gibilerinden ne konusuyrosun üstelik bu tür davranısları sürekli yapıyorsun. hayır kim kime hangi durumlardna kurtulmak için sallıyor cidden farkında değil misin?
karşılık verincede hoca eleştirilemezmi denir mesela. o yaptığın yorum eleştiri mi? nasıl bi gercekliğiniz var arkdaş sizin. haksız, gs nefretiyle gözü dönmüş bi fenerliyi bile kollayacak yalanlarını kutsal kitap haline getirecek nasıl bir gerçekliğiniz var sizin yav.
acayip bi hal aldınız
valla geçen sene tff bu sene ali koç
Evet çok kötü niyetli olabilirler de sen de iyi top oynatarak kapa ağızlarını niye karşılık verip de takımı mahrum bırakıyorsun. Adamların amacı o zaten.

Geçen senedir 20 maç olacak neredeyse, Galatasaray seyircisine, yönetime ihanet değil midir?
Boşa harcanacak 1 lira paramız yokken 3m€ para alıyorsun sezonun yarısında takımın başında değilsin, profesyonelliğe sığıyor mu?

Galatasaray defans yapmaz yaptirirdan. Galatasaray defans yapar son dakikalarda yere döndü bu sene.

valla geçen sene tff bu sene ali koç
Evet çok kötü niyetli olabilirler de sen de iyi top oynatarak kapa ağızlarını niye karşılık verip de takımı mahrum bırakıyorsun. Adamların amacı o zaten.

Geçen senedir 20 maç olacak neredeyse, Galatasaray seyircisine, yönetime ihanet değil midir?
Boşa harcanacak 1 lira paramız yokken 3m€ para alıyorsun sezonun yarısında takımın başında değilsin, profesyonelliğe sığıyor mu?
sen neden bahsediyorsun yav aldığı cezaları sağa sola laf atmalarını oynattığı kötü futbol konusnda en basından hak veriyorum zaten
anlamadığın kabullenemediğin senin tuttuğun kulup ve hocanla uğrasan direkt koruduğun ali koç
kımsenın cıkıp kendısıne bişey dediği yok herif kalkıyor bizle uğrasıyor. sende çıkıp resmen o herife hak veriyorsun. biz onla uğrasıyoruz gündem değiştirmek için diyorsun
neyse bu konusma sureklı böyle surecek heralde uzatmaya gerek yok görüldüğü üzere ali koç ve fb kırmızı cızgın gıbı konu ft olunca.
yapacak bişey yok

Takımımız, çıktığı son 7 resmi maçta sadece 7 gol attı!!

Demode bir hocadan başka birşey değilsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt