Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte aynen öyle. Mevcut kadroda Belhanda'nın oynamasına bir şey diyemem ama ısrarla 3 yıldır bu takımı Belhanda'ya mahkum bırakmasına anlam veremiyorum, olmuyor işte hacı ağa neyin zorlaması bu. Kafandaki vazgeçilmezler ile iyi futbol oynayamıyor takım. Bir şeyler yanlış işte.

Belhanda ısrarı takıma,kulübe,camiaya ihanettir.Son maçta iyi oynayan Seri'yi ilk 11de sahaya sürmemesi de Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır sözünün balon olduğunu ortaya çıkarıyor.
Seri'yi tribüne yollaması + Belhanda bizim için anahtar oyuncu sözü çok yanlıştı geçenlerde bunu anlatmaya çalışmıştım. Nasıl motive edeceksin şimdi Seri'yi ?

Kulübede olmakla tribünde olmak arasında hiç bi fark yok yani şuan onu görüyoruz.Kulübedeyken de bok gibiyiz tribündeyken de.Yoldan geçen bi adam çalıştırsa şu takımı zaten bu kadar oynar yani.Ne artınız var şu takıma merak ediyorum ya.Bi takım bu kadar mı ne yaptığını bilmeden sahaya çıkar.Hiç bişey yapamıyosanız bari hızlı adamlarla oynayın Emre falan ne bileyim bişeyler yaparlar belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt