Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam taktik değiş yeter 4-3-3 olmayacak zorlama sal 4-2-3-1 veya 4-4-2'ye dön. Ve az pres yapsınlar şu defansı azıcık zorlasak 5lerdik üstlerine bile gitmedik.

Geldiği günden sonra gümbür gümbür oynadığımız maç sayısı çok az. Geçen sene de rezildi. Son düzlükte Başakşehir'in rezilliği sayesinde 69 gibi tarihin en düşük puanlı şampiyonluğu geldi..

Dedi ki.. Kendi kadromu kuracağım, sabredin. Hadi dedik şampiyonlukta geldi, bakalım ne yapacak.. Daha beter durumdayız şu an.

Yazık. Bu sene şampiyonluk gelmezse 3 sene toparlanamayız.

Şuan öyle bok bir düzen var ki. Hocasız da olmaz çiğ çiğ yerler. Hocalı da olmuyor. Kafayı zerre sahaya vermediğine eminim. Hamzamı geliyor onun ayarında birimi geliyor yardımcılık için yükü alacak biri lazım. Levent, Hasan filan hepsi kukla küçük bile katkıları yoktur.
Çözüm basit kendisini yönetici yapıp takımı istediği gibi orada burada savunabilir.

Donku yedeğe koyup andoneyi tribüne yolluyorsun. Neyden bu kadar korkuyorsun hoca? 1-0 yapıp hemen nzonzi-donk ortasahasına mı dönecektin? Allah aşkına bırak artık, bizim eski bildiğimiz terim ölmüş yerine aykut kocamandan daha korkak bi herşf gelmiş
Harbiden plan oydu herhalde.

Su yasananlar olmasa net gitmesi lazim ama karsi cepheye de yem etmek istemiyorum.

En acısı şu öyle bir takım kurmuş ki yenilsek bugün üzülmeyeceğim neredeyse sadece sinir oluyorum çünkü bu takım kazanmak için hiçbir şey üretmiyor yani o kadar normal ki kazanamaması hani hiç sürpriz değil haber değeri taşımıyor kesinlikle çok yazık.

Bu gözler en son Tudor'un 2017-2018 sezonundaki ilk 8 haftada futbola doydu.Adam makina gibi takım yapmıştı.Yok mu o topu oynatacak maceraperest olmayan bir hoca?

yaw elinde andone gibi gezgin ve defansi yipratan bir forvet var ama onu tribünde maci izletiyorsun, yerine donku kadroya aliyorsun neden? Nedeni belli eger mac da öne gecmis olsaydik donku defansa yardim etmesi icin maca alacakti, zaten hoca resmen kafasinda öne gecersek defansa cekilelim düsünceyle maca cikmis. Halbuki ikinci yari direkt andoneye maca girdirerek les gibi defansi olan fenere zor anlar yasatir cikmalarini bile engellerdin, merak ediyorum Falcao sakatlanmis olsa maci ademle mi devam edecektik? Hoca birak artik bu isleri senden gecmis.

Ali koça laf yetistirecegine takımı çalıştir. Görevi dışında olaylar yüzünden takimin içine etti.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medya medya değil ki ben olsam giderim evini basarım çık konuş bu takımın halini anlat derim

bakın görürsünüz yakında ua oyunculara yönelik tepki gösterecek saha içi ve dışında ama terimi savunacak

sizde bunu spontane birşey sanacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt