Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa edecek kadar gururlu mu göreceğiz. Hiç sanmıyorum. Kovularak gidecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sizde şunu anlayın artık, hoca köşesine çekilip torun falan sevmez, sevmeyecek. Her başarısızlık anında hocaların başında demoklesin kılıcı gibi sallanacak, Terim'i Galatasaray'ın hocalığından azletmeye billuru yetecek bir başkan ufukta görünmemekte, başkanlığı sus payı olarak veriyoruz işte yapacak bir şey yok şartlar bunlar.

Öyle hemen şimdi alman hoca diyince hoca köşesine çekilecek değil hayal aleminde yaşıyorsunuz.

Başkan falan olacağı da yok da işte acaba diyip imkansızı kovalıyoruz, 1-2 sene daha başımızda olacak ve belhanda'yı 11'e yazacak kaçarı yok gibi zevk almaya çalışacağız veya bir süre müsade isteyip TSL ile ilişiği keseceğiz.

Falcao neden çıktı hocam? Beraberliğe mi yatmaya başladık hayırdır?

Ayrıca Andone neden tribünde hocam?

Bir de Babel’i santrafora çektirmekten vazgeç artık. Olmuyor, olamaz, zaten olmayacak bir şey...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babeli amrabata benzetıyorum bıze gelmeden önce ucan kacan adam yine terim yönetımıne gırınce bişeyler oldu

hoca ne dedı acaba buna
idman yaptırmıyo ki ya
bizim inanılmaz iş ahlakına sahip topçularımız neden her gelen yabancıyı yiyor antremanda götlerinden solutuyor adam bunları o yüzden
prandelli varken 2 metre yanına pas veremeyen selçuk burak hamzanın ilk maçında show yapmıştı sahada
muslera desen uçanı kaçanı alıyordu içeri tudor gitsin diye
ondan sonra hamza geliyor prandellinin yüklediği kondisyona konuyor ft geliyor tudorun dayadağı kondisyona konuyor
sonra neymiş yabancı hoca şampiyon olamıyormuş amk mancini bu takımdan 20 kat iyi top oynatıyordu elindeki kadroya 2. maç istifaya çağıdılar herifi statta

Hocam ders al artik yav,gozunu seveyim inadi birak olmuyor iste

Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!

O ders almaz, ders verir.

Bu saaten sonra bırak GALATASARAY hocalığını, beden eğitimi hocası bile olmaz.

Kendiside,futboluda yaşlandı.

Kabul edecek, emekli olup torun sevecek.

Yoksa milleti kendinden nefret ettirip, kovulup gidecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao neden çıktı hocam? Beraberliğe mi yatmaya başladık hayırdır?

Ayrıca Andone neden tribünde hocam?

Bir de Babel’i santrafora çektirmekten vazgeç artık. Olmuyor, olamaz, zaten olmayacak bir şey...

bu maça dair tek merak ettiğim bu

yani bu hamle bile galibiyet istemediğini ve korktuğunu gösteriyor aslında

marianoyu kesip şeneri veya ömeri koyamıyor 11e faturayı en kolayından andoneye kesiyor

8 değil 88 şampiyonluk kazansın yapamıyorsa çekip gidecek. şampiyon yaptı diye 100 yaşına kadar takımın başında mı kalacak?
Tabiki de kalmayacak ve kalamaz da ama çok erken yahu istifa konusu. Takımı toparlar toparlayamaz bilemem artık ama biraz kredisi olsun yani bu adamın. Savunulan Tudor bile devreyi görmüş birisi. Son iki senenin şampiyon hocası kurduğu yeni takımı oturmamış diye bukadar erken istifasını istemek ne bileyim biraz haksızlık oluyor. Bu vakitte bu isim bilmem x isim olsaydı bile taraftar olarak sabredip beklemekten yanayım vallahi. Kişisel bakış açım bu.

1996 senesinde de takım çok kötü gidiyordu aynı teknik direktör önderliğinde... istifadan döndürüldü Allah'tan yoksa af edersin nah o proje tutardı 2000 yılında.

İleride Fatih Terim sonrası başkası gelir.... bilemedim 10 hafta takımı oturtmadı diye bu tür baskıyı kurup taraftar olarak o kişi dayanamaz bu tür baskıya gider. Belki kalsa başarılı olacaktı sabretseydik.
İyi takım oyunu zaman alır genelikle.... çok üst seviye oyun çok zaman alabilir ki biz sabretmeden bu futbol piyasasında bu tür oyunu bekleyemeyiz açıkçası.

Ha şu an rezalette yakın oynuyoruz ve bu kişisel görüşüm olarak ligin devresine kadar sürerse hem ligden kopmuş oluruz hemde hoca kendiliğinden gide bilir zaten.

Bu sene artık bahanesi yok. Takım onun takımı, transferler onun transferleri ve net bir biçimde takım ne oynadığını bilmiyor. Takımın bu akşam oynadığı oyunu görünce futboldan tiksindim yemin ediyorum. Hocanın da miadı doluyor belli ki zorlamamak lazım.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk yarida tolgaya gelen iki top garrye gelse yenilmistik. Balı bir kez daha sahne aldı diyebiliriz.

Ben kendisini en agir elestirenlerden biriyimdir muhtemelen, ilk olarak Terim istifa Terim defol falan gibi laflar etmem ben. Benim derdim ortaya atilan bahanelerle, hep bir bahane buluyoruz hep gözümüzün önündeki sorunlari görmemezden gelmemiz bekleniyor. Göz var nizam var, taraftar da futbolu kendince biliyor bir yere kadar.

Bu takimin oyun plani nedir, niye hic bir organize atagimiz yok, niye duran toplarda hic bir farkli variyasyon denemiyoruz da hep toplari istinasiz ön direge atiyoruz. Beni ilgilendirenler bunlar, ki bu saydiklarimin cogu yeni sorunlarimiz da degil maalesef uzun zamandir varolan sorunlarimiz.

En basit anadolu kulüplerinin bile kendi caplarina göre belli bir oyun planlari oluyor. Bizim gibi bir kulüp niye saldim cayira mevlam kayira cikiyor maclara, tamamen kisisel performanslara bagli oyun yapimiz var. Biri cikacak da bireysel birseyler yapacak da gol atacagiz. Önce bunlara cözüm bulmamiz gerek.

IMG_2514.webp
rezalet

Feneri yenememenin verdiği sinir bende hâlâ gecmedi ama istifa soylemleri falan gercekci degil ve komik
Hoca faydalı olamayacagini hissettiği an bırakır

Ligde kimse iyi degil su an. Duse kalka gidiyoruz bizde fenerde. Gelecek haftalar göreceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt