Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baziları fatih hoca yokken takım ne hale geliyor unutmus. Bu tayfaya ne anlatsan bos, cabalamayin bosuna

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu takım çizgiye inmediği sürece gol atamaz, babel denilen bir geri zekalı var, ne yaparsa yapsın oynuyor, o oynadığı sürece bu takım çok zor gol atar, rodriguez, onekuru gibi hızlı ve çizgiye inen oyuncuları bırakıp bu 5 para etmez emekli kırmızı kafayı aldık, bir de ne yaparsa yapsın çıkmıyor, 3 maçtır onun yüzünden puan kaybediyoruz, bir yerlerden torpilli heralde,

gelirken şaka falan olmalı herhalde dedim, galatasaray bu salağı almaz dedim, aldı, onyekuruyu elde tutun bari dedim , onu da beceremediler, ki onyekuru kalsa bile fatih terim yine bu salağı oynatablirdi, takım 2 yıldır top oynamıyor bnun sorumlusu fatih terimdir..

Bana göre Fatih Terim Psg maçına emre mor ile başlamalı, babel oynamamalı, ve 4-4-2 sistemiyle çıkmalı

Taktik dehası olmadığını kendisi bile biliyor.
Yedek kulübesinde durması en büyük artısıdır ama halen gidip şerefsizlere cevap vererek ceza almaya devam ediyor.

Yönetiminde biri cikip Kral Ciplak demedi süre böyle devam eder, Ciplak Kralin hikayesini bilmeyenler icin

Neden Kral Ciplak? Basta ise yaramayan yardimcilarini hala ben onlara laf söyletmem dedi icin, Transferde takim Kadro mühendisligi tamamen fiyasko oldu icin, cünkü kagit üzeri bu takim ligi domine etmesi gerekirkene mac icinde böyle olmadini gösterdi icin. Elinde Falcao gibi dünya yildizi bir Forvetin var ama beklerin de Kanat oyuncularinda bitik durumda oldu icin adama top cikaramiyorlar. Oynatmak istedin sistem olmadi halde hala israrla aynisini deneyip pas oyunu diyip 3 metre önündeki adama bos oldu halde pas atamiyan adamlarin oldu halde hala devam ettin icin. Takimin sana ihtiyac oldu halde TFF basinda kim oldunu bildin halde sivri aciklamalar yaparak bile bile ceza yiyerek görevden kactin icin say say bitmez.

Efsanesin evallah bunu inkar eden tas olur kalir ama her efsanenin bir bitisi vardir , ya adam gibi bir yardimci getir yanina sezon sonu ona birak her isi yada kendine ceki düzen ver, cünkü bu gidis hic iyi degil, onun icin diyorumki Kral Ciplak

Onyekurunun bir şekilde elde tutualmayıp, hiç değilse yerine onun gibi hızlı bir kanat alınamayıp, (ki galatasaray son 3 yıldır hızlı kanat forvetleriyle oynama kültürü edinmişti,) durağan tasını tarağını toplamış futbolcularla çizgiye inip orta yapan kanat yok edilip, yerine yavaş pozisyon üretemeyen, bir futbol mantalitesini yerleştirmeye çalışmak, bilemiyorum..

babel gibi statik ve yavaş adamlarla hızlı futbol oynamayaz, pozisyon üretemezsin fatih hocam, bunu anlaman ne kadar sürecek?

Sakin kafayla düşündüm de kalsın sene sonuna kadar. En fanatik Terimci bile bu adamın artık bittiğini ve Galatasaray’a fayda sağlamayacağını anlayana kadar kalsın.

Ben bu camiada Fatih Terim’e gösterilen sabrın başka kimseye gösterilmemesinden sıkıldım. Tudor’un kellesini isteyip Terim dediler, Mancini’nin kellesini isteyip Terim dediler, çok dandik bir kadroya bir şekilde top oynatan Riekerink’in bile kellesini istediler.

Bu camiada Terim hariç kimseye sabır gösteremeyen sırtlan sürüsü oldukça biz bir gıdım ileri gidemeyiz. En fanatik Terim biatçısı dahi bu adamın bu işi artık beceremediğini anlayana kadar kalmalı. Yeni gelen yabancı hocanın lige alışması 1 yıl sürüyor, e sen adamları zaten ilk yılından kovuyorsun Terim Terim diye. Sonra da diyorlar ki bu takımı Terim hariç kimse şampiyon yapamıyor. Bir maç kaybedince kelle isteyip tErİm hOcAaMM diye bağırmasalar belki orta vadede bir sistem oturtma şansımız olabilir.

Bir tane yürekli gazeteci yok mu hocam bu takım ne zaman top oynayacak sorusunu sorabilecek cezası bitince

Kendini güncelleyemedin futbol ve sistem anlamında gazla mazla olmuyor artik be hocam,yönetici olma vaktin geldi sanki

Bir tane yürekli gazeteci yok mu hocam bu takım ne zaman top oynayacak sorusunu sorabilecek cezası bitince

Yok. Dün maç sonunda Erhan Telli youtube üzerinden canlı yayın yaptı. Orda hocaya giydirdi oyun üzerinden ama eminim basın toplantısında soramaz,söyleyemez onları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aylardır kendisiyle uğraşan, hakaret eden adama hazır tribüne, takımı da ayağına gelmişken haddini bildirmen göndermen bile senin artık bu işi bırakman gerektiğinin bir göstergesi bence, takım sahaya yenmek için çıkmamıştı dün, kimseyi kandırmayalım, artık yönetici olma zamanın geldi, eski heyecanın yok, günümüz futboluna ayak uyduramıyorsun,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt