Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reha the alan parsellemesiReha Kapsal: "Fatih Terim'i 3-5 kötü maç ile tüketemezsiniz. 22 şampiyonluğun 8'ini almış, son 2 yıl şampiyon olmuş, Şampiyonlar Ligi'nden kulübe 64 milyon € gelir sağlamış. Herkesin kredisi biter ama Fatih Terim'in kredisi 5-10 maçla bitmez; bitmemeli." (A Spor)
Reha Kapsal: "Fatih Terim'i 3-5 kötü maç ile tüketemezsiniz. 22 şampiyonluğun 8'ini almış, son 2 yıl şampiyon olmuş, Şampiyonlar Ligi'nden kulübe 64 milyon € gelir sağlamış. Herkesin kredisi biter ama Fatih Terim'in kredisi 5-10 maçla bitmez; bitmemeli." (A Spor)
Ben de ağır şekilde eleştiriyorum hocayı ama bu başariları kazandırmış bi hocanın zaten en az 1 yıl kredisi vardır herzaman. istifa lafları falan şaçmalıkReha Kapsal: "Fatih Terim'i 3-5 kötü maç ile tüketemezsiniz. 22 şampiyonluğun 8'ini almış, son 2 yıl şampiyon olmuş, Şampiyonlar Ligi'nden kulübe 64 milyon € gelir sağlamış. Herkesin kredisi biter ama Fatih Terim'in kredisi 5-10 maçla bitmez; bitmemeli." (A Spor)
The geçiş oyunu da derler kendisineReha the alan parsellemesi
Reha Kapsal: 'Onyekuru gibi genç oyuncular, kendi geleceği için oynarlar verim alırsın ama genç olmayan kiralık oyuncular göçmen kuş gibidir, ne gittiği yerde ne kaldığı yerde verim alamazsın."
Tuhaf bir şekilde salı günğne dair olumlu hisler besliyorum lakin olur da 5-6 yersek bu maç özelinde hocaya tek laf etmem şahsen. Olabilecek bir skor.@Recep Yıldırım
Terim'in gitmesi için Psg'nin 9 atması gerekiyor
O zaman en azılı Terimciler bile bu sene olmayacak hoca kafasında futbolu bitirmiş der..Ben demem orası ayrı
Tuhaf bir şekilde salı günğne dair olumlu hisler besliyorum lakin olur da 5-6 yersek bu maç özelinde hocaya tek laf etmem şahsen. Olabilecek bir skor.
Tuhaf bir şekilde salı günğne dair olumlu hisler besliyorum lakin olur da 5-6 yersek bu maç özelinde hocaya tek laf etmem şahsen. Olabilecek bir skor.
canımmmmm
Sakin kafayla düşündüm de kalsın sene sonuna kadar. En fanatik Terimci bile bu adamın artık bittiğini ve Galatasaray’a fayda sağlamayacağını anlayana kadar kalsın.
Ben bu camiada Fatih Terim’e gösterilen sabrın başka kimseye gösterilmemesinden sıkıldım. Tudor’un kellesini isteyip Terim dediler, Mancini’nin kellesini isteyip Terim dediler, çok dandik bir kadroya bir şekilde top oynatan Riekerink’in bile kellesini istediler.
Bu camiada Terim hariç kimseye sabır gösteremeyen sırtlan sürüsü oldukça biz bir gıdım ileri gidemeyiz. En fanatik Terim biatçısı dahi bu adamın bu işi artık beceremediğini anlayana kadar kalmalı. Yeni gelen yabancı hocanın lige alışması 1 yıl sürüyor, e sen adamları zaten ilk yılından kovuyorsun Terim Terim diye. Sonra da diyorlar ki bu takımı Terim hariç kimse şampiyon yapamıyor. Bir maç kaybedince kelle isteyip tErİm hOcAaMM diye bağırmasalar belki orta vadede bir sistem oturtma şansımız olabilir.