Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Di Maria: “Fatih Terim ile birgün çalışmak isterim. Neden olmasın? (Le Parisien)

Resim

hocam bu şahane tişörtleri nerden buluyor
20191004_191002.webp

gençler maçını istersen 5-0 al. sezon sonu umarım selçuk ile birlikte emekli hayatını yaşarsın.
pasta işleri pozisyonunda evin mutfağına koyabilirsin

Artık dalgaya alma maksatlı kadrolar yazmayacağım zira benim dalgasına yazdığım kadroları adam ciddi şekilde sahaya sürüyor. Kovulmak istiyor herhalde.

Hep arkanda durdum hocam şu güne kadar. Yaşayan en büyük efsanemizsin. Bu kulübün gördüğü en büyük hocasın şüphesiz.

Ancak şu kadroyu savunmamı benden bekleme maalesef. Halen daha Selçuk'u oynatmanın taraftarla dalga geçmekten bir farkı yok bence. Selçuk'a güveniyorum, bu maçta ihtiyacım var diyorsan durum daha da vahim.

Belhanda, Mariano, Nagatomo, Babel, Feghouli. Bunların hepsi formsuz. Bunlardaki ısrarın bizi tüketiyor. Diğer oyuncular bu adamlar bu kadar kötüyken neden şans bulamıyor?

Şu maçı kazansak da geleceğe dair ne sunabilir bize bu kadro? Hepsi 30 ve üstü.

Hoca Allah aşkına Selçuk nedir yaa

Yani şu kadroda Selçuk kadar oynayan bir oyuncumuz yok mu bizim

Taylan'ı neden aldık biz

İyi ki 1 maçta herşeyi doğru yaptın.

Belli ki eğrisi doğrusuna gelmiş o maç.

Aldığım formadan,digiturkten Selçuk ve şahsının cebine 5 kuruş bile giriyorsa haram olsun.

Yazıklar olsun. Kazansan da kaybetsende yazıklar olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ister bu macta bes cekelim böyle kadro ile cikilmaz, sakat futbolcular disinda ilk 11 daha farkli yaratabilirdi, resmen bittik futbolcularla maca cikiyor ve 3 puani riske atiyor.

Maç karşılığı sözleşmesi mi yaptınız hocam selçuk ile, maç başından cukka mı yapıyorsun? Hadi bizi geçelim, sen kendi geçmişine saygısızlık yapıyorsun hocam. Zamanında Emre, Semih ve nicelerini oynattın çat diye hocam, nedir bu Selçuk aşkı hocam?

Bu sezon her maç o kabız futbolu görünce ben de aynen bunu diyorum. Ama her maç dayanamayıp yine izliyorum.
Yok haci bu çıkardıgı kadro artik sınırları aştı. Hicbir şekilde sahada oynanan futbola, form durumlarına gore tercihlerde bulunmuyor. Tamamen takıntılarına gore kadro kuruyor. Kursun puan kaybedince de ağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt