Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriye,yana,Muslera'ya dön top ayağında kalsın ama üretim yok sisteme bakkkkk

Hoca,sen bitmissin kusura bakma,ben boyle kotu oyun,bu kadar kotu oyuncu secimi gormedim

Sirf her yerde teknik taktik bilgisi yok deniliyor diye pres ve hizli futbolculari etkili kullanma planından vazgeçti. Bu sene teknik direktörlüğünü gösterecekti güyaaa. Hocam olmuyor olmuyor zorlamanin manasi yok. Üretim yok takimda mal gibi izliyoruz boş bos 90 dakika.

doğru konusmak gerekli bu sene hoca bu ışı beceremedı.Bu kadro lıgın çok ustunde ama kadro muhendıslığı yanlış

Ligde attığımız gol sayısı 6 girdiğimiz goo pozisyonu sayısı kaç acaba?Çarparak attığımız golleri çıkarsak 4 felandır.

Rakıp 2 puanlı lig sonuncusu bu nasıl is hoca gol atmayı falan geçtim atak yapamıyoruz artik

Selçuk'u 2. devre oyundan çıkarmazsan kovulmak istiyorsundur başka açıklaması yok.

Hoca kenarda takım harikalar yaratıyor Atletico Madrid savunması karşısında
Geçen sene rezil futbolu hoca kendi takımını kuracak diye savunmaya başladılar o bitti forvet yok dediler o da bitti hoca kenarda değil dediler forvetimiz var hoca kendi takımını kurdu cezası bitti kenara geldi her şey daha da rezil hal aldı

Fatih hocayı severim hiç laf söyletmem ama bu selçuk ne aq ya. Kafayı mı yedin hoca kasedin mi var selçuğun elinde noluo

Oynatacağın topun da, çıkaracağın kadronun da. Taa
WigglyEvergreenAllensbigearedbat-size_restricted.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt