Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübeye geldi de ne değişti birileri de aciklayiversin... Hani hoca yok diye puanlar gidiyordu ya o bakımdan seyettim...

Oynattığı kişilere, maça hangi kadroyla çıktığına hiç bakmıyorum. 1 hafta boyunca takımla çalışan oyuncuları gören kendisi sonuçta. Gel gelelim sıkıntı büyük. 2 senedir bu takım hocanın özel olarak hazırlandığı maçlar hariç top mop oynamıyor. Hala inatla aynı şeyleri deniyoruz. Hocam farkında mısın bilmiyorum ama olmuyor. Koskoca Galatasaray takımının lig sonuncusuna karşı koca 45 dakikada 1 isabetli şutu yoksa takımın başındaki kişi "Fatih TERİM" bile olsa sorgulanır. Kusura bakma...

Hocamdan Nzonzi-Ömer değişikliği ile ortasahanın ahengini bir tutmasını bekliyorum.

Hiç şaşırtmıyor psg maçında oyuncuların ve takımın ciddi ciddi iyi oynadığını düşünmüş. Obsesif tuchel bunlarda falcao feghouli falan var dikkatli olmak lazım demese baskılı oynasa ve muslera ortalama bir maç çıkarsa 5 lik olacağımız maç.

uyku sorunu çeken rdaşlarımız için 10 numara aktivite hazırlamış hocam

Pas oyununu ya biz yanlış anlamışız ya hoca topu ayağımda tutacaz bu kadar yan pas geriye pas yapılır mı ya bu nasış bir saçmalıktır.

Muslera
Donk Zonzi Marcao
Şener Belhanda Taylan Ömer
Feghouli
Andone Babel

Çok mu zor şu 11'i yapmak. Madem orta oyunu oynayacaksın çift santrafor, orta yapmayı bilen adamlarla oyna. Savunma oynatacaksan bek özellikli orta sahaları kullan. Andone'nin, Falcao'nun yanına bir partner koy. Neden bu kadar dediğim dediksin?

Fatih Hocam bir şeyler yap. Takım takım değil.

Organize atak yok.
Herkes statik.
Mücadele yok.
Yan pas ve geri pas delisi bir takım.
Pozisyonu geçtim, başlangıcı bile yok.
Defans ile orta saha arasında geri dönüşlerde 30-40 metre olabiliyor. Bazı oyuncular defansa sahilde jogging yapar gibi dönüyor.

Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

Nerde o fatih terimin hücum oynayan takımları nerde şuan ki takım dağlar kadar fark var arada

Bu adamın istifasına kafayı takmış olan Fenerlilerin zeka seviyesi hakkında ciddi şüphelerim var. Rakibimde böyle top oynatan hoca olacak sonuna kadar desteklerim çok net.

Fatih Hocam bir şeyler yap. Takım takım değil.

Organize atak yok.
Herkes statik.
Mücadele yok.
Yan pas ve geri pas delisi bir takım.
Pozisyonu geçtim, başlangıcı bile yok.
Defans ile orta saha arasında geri dönüşlerde 30-40 metre olabiliyor. Bazı oyuncular defansa sahilde jogging yapar gibi dönüyor.

Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

2 senedir böyleyiz renktaş yeni değil

Ancak kendimizi kandirriz ligin cok ustunde diye. Bastan kanatlar, bekler ve 10 numaradan sorunluyuz.
bu lıge fazlayız bu kadro lıgı yuruye yuruye alır normal sartlarda.Yanlış kadro muhendıslığı yapıldı kanat ve bekler konusunda kesınlıkle haklısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt