Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre diyorsunuz diyoruz ama Emre'de son derece yetersiz bir isim

Sanırım bizim takım antrenmanlarda 5 vs 2 ve çift kale maç dışında hiç bir halt yapmıyor.

sent via GSC

Belhanda Selçuk'a her fırsatta şans ver olur mu? Nagatomo'yu tek ihtiyacımız olan deplasmanda oyundan al, onun dışında üstümüze gelmeyen rakiplere karşı 90 dakika tutup takımı hücumda 9 kişi oynat. Egonu azıcık yerinden oynattı diye 2 ay uğraşıp güç bela kiralayabildiğimiz Emre Mor'u rotasyonda Jimmy ve Adem'in gerisine at. Belhanda'dan 10 numara çıkarmak için uğraşırken yakın tarihin en pahalı takımını pozisyona giremeyen bir hale getirmeye devam et. Bunları yaparsan İmparator olursun, biz deyince hain, kadir kıymet bilmez oluyoruz.

Tüm yaz yatmışlar, tüm yaz.

Ayyaş vajina sapığı Marcao ayakta kalamadı faul aldı promilli yaratık seni

Formsuz falan değil. Geçen seneden beri formsuzluk mu olur? Şu maçı kazansak ne olur kaybetsek ne olur şu saatten sonra. Resmen insanların heyecanını öldürdün, güvenini kaybettin.

Şu maçta Selçuk'a sabretmek nedir? Bırak gençleri oynat gerekirse kaybedelim.

Lakin öyle bir egon var ki ya senle şampiyon olmalıyız ya da sen olmasan da çöküp gitmeliyiz. O yüzden asla geleceğini şekillendirmedin şu takımın. Yanında bir tane adam akıllı yokluğunda takımı yönetecek yardımcın yok. Şaklaban, dalkavuk, yalakalarını da al git bu takımdan.

En büyük rakibinin önüne gececez şu mactan sonra milli araya girecez. Oynanan futbola bak sen bitmişsin be.

Kayınpederim tv karşısında maç seyrederken uyudu

Bu anlamda oldukça başarılısın

Teşekkürler Terim hocam

Maçtan önce ishal olan seri mi belhanda mı ben böyle sıçma görmedim

BU YAŞTAN SONRA BENİ TERİMCİ YAPTIRCAKSINIZ!!

Görüyoruz terimi. Maalesef eyyam yapıyor. Ömer neden kenarda? Hani oynayan Selçuk, başkası olsa anlarım. Ligin dibine Demir atmış takıma karşı pozisyonumuz yok. İlerde kim olursa olsun ona top gitmiyor. Çıkarmış 11 kişi kafanıza göre top çevirin, sakın ha ileri gitmeyin, denmiş gibi..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt