Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın kendine gelmesi için iyi bir tokat yememiz gerekiyor maalesef.

Avrupa da değil, ligde tokat yememiz lazım.

Maalesef ayakları yere basmıyor

Hoca her şeyin farkında. Kendisi de hiç memnun değil, ve oynadığımız oyunu hiç savunmuyor. Bu yüzden krediyi hak ediyor.

Bu bokluktan çıkaracak olan kişi Fatih Terim’in ta kendisidir.

Kaldı ki, Luyindama vs sakatlanmamış olsa, bu maçta 3412 oynayacağımızı düşünüyorum. Çift santraforla rakip takımın top yapmasını daha kolay engelleyebilirsin, tıpkı Elmander-Necati ikilisiyle 2011’dd yaptığımız gibi.

Az kaldı. Belki dün kazanamadık, ama sanki çok şey kazandık gibime geliyor.

Andone-Falcao ikilisi.

Şener sağ kanat.

Hatta Yunus Akgün’ü sol bek/sol kanat yaparsa kimse şaşırmasın.

Muslera
Şener Özbayraklı
Luyindama
Donk
Marcao
Yunus Akgün
N’Zonzi
Seri
Ömer Bayram
Feghouli
Falcao
Andone

3412
Böyle çıkarsak 3-0 hükmen yeniliriz 12 kişiyiz çünkü :)
Teknik direktörlük kolay değil ama teknik direktörcülük oynamak da kolay değil görüyoruz

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca her şeyin farkında. Kendisi de hiç memnun değil, ve oynadığımız oyunu hiç savunmuyor. Bu yüzden krediyi hak ediyor.

Bu bokluktan çıkaracak olan kişi Fatih Terim’in ta kendisidir.

Kaldı ki, Luyindama vs sakatlanmamış olsa, bu maçta 3412 oynayacağımızı düşünüyorum. Çift santraforla rakip takımın top yapmasını daha kolay engelleyebilirsin, tıpkı Elmander-Necati ikilisiyle 2011’dd yaptığımız gibi.

Az kaldı. Belki dün kazanamadık, ama sanki çok şey kazandık gibime geliyor.

Andone-Falcao ikilisi.

Şener sağ kanat.

Hatta Yunus Akgün’ü sol bek/sol kanat yaparsa kimse şaşırmasın.

Muslera
Şener Özbayraklı
Luyindama
Donk
Marcao
Yunus Akgün
N’Zonzi
Seri
Ömer Bayram
Feghouli
Falcao
Andone

3412

12 kişi yazmışım. Feghouli değil, orta sahada N’Zonzi-Ömer-Seri yapmak lazım belki de. Feghouli-Belhanda son haftalarda gerçekten hiç efor sarf etmeden oynamaya çalışıyor, ve bu yetmiyor.

Kahkaha atacak ne var anlamadım? Yunus 60 dakika çıkarırsa çıkarır, Nagatomo 45’i çıkaramıyor. Ayrıca Yunus Akgün’ün daha önce sol bek oynamışlığı var. Kendini bir şey zannedip ‘kahkaha attım ayol’ tarzı cümlelerle beni rencide edemezsin. Senin düşüncen sana aittir, saygı duyarım. Bu da benim düşüncemdir. Bu adam 7 defa şampiyon olmuş. Bazen iyi oyunla, dönem dönem kötü oyunla.

Bu adam hiç final kaybetmemiş. Taktiği öyle kötü olsa, finallerde sıçıp loser takım olurduk.

Siz Terim düşmanısınız, sorun burada. Adam maçtan sonra kötü oynadığımızı söyledi. Bende hata yapabilirim, bende insanım dedi. Sen tipik Türk zihniyete sahip zavallı bir insansın. Hani biri yerdeyken üstüne vuranlardan.

Beni engelle rahatına bak. Senin gibi 1 günlük taraftarla işim olmaz, olmasın. 2 sene üst üste şampiyon olmuş takımın hocası bunu hak etmiyor.

Illa Alman hoca istiyorsanız gidin PSG izleyin.
Yunusu falan oynatmaz. Nasıl hayal perestsiniz merak ediyorum. Terimi-terimin yapısını bilmeden gelip burada ahkam kesiyorsun ya helal olsun ne diyeyim.
Ufacık zekanla hakaret etme çabasına girmişsin acıdım allah affetsin.

He anasını satayım terim düşmanıyız biz, şu ülkede zaten farklı fikirde olanlar, sürekli gerçekleri lanse edenler hep halk düşmanı, fetocu, ülke düşmanı. Hep düşman. Kim olduğum kaç yıldır bu takımın peşinden koştuğum hangi zihniyetlerle savaştığım hakkında 1 kuruş bilgin yok gelip burada en kral taraftar kendinizmiş gibi davranıyorsunuz ya aynen anasını satayım.
Bak biz iyi günde de buradayız- kötü günde de senede 50 tane mesaj atıp büyüklük oynamayı bırakın.
Sonra siz daha proteinken biz sokaklarda galatasaray sen hagisin, sen metin, sen ise hakan şükür diye top oynuyorduk. Daha sabaha hangi dersi yapacağız diye 7de uyurken biz tvlerde galatasarayın maçlarının peşindeydik.

Siz doğru taraftarsınız biz hep kötü.
Babelle olmaz onyekuru tarzı dedik. Terim düşmanı olduk.
Diagneyi boklamayı bırakın dedik Ronaldo gelse bile bu takım ileri çıkamıyor dedik Falcao-yıldız terim düşmanı olduk.
Belhanda prensi takımın en büyük sorunu dedik. Terim düşmanı olduk herseyini o biliyor.
Selçukun oynadığı hiç bir maçı kazanamamışsın eleştirdik selçuk düşmanı yabancı sevici olduk.
Adam hiç tarzı olmayan oyun sitiliyle oynuyor diyoruz olmaz olamaz, terim bu değil diyoruz terim düşmanı oluyoruz.

Bizim zekamız yok çünkü.
Terimin yarısı yaşındaki adamlar avrupada kulüplere futbol nasıl oynanır dersi veriyor.
Padişahım çok yaşa kafasına devam. Eleştirilemez 7 kupa kazandırdı.

Alın kupaları götümüze sokalım yıldız-şampiyonluk. Bizim o kadar şampiyonluğumuz var şişirelim egomuzu fenerlilere hava atacağız ya.
Avrupalı uçmuş gitmiş, senin yarı değerinde maaş alan takımlar takımlar gidip madride deplasmanda 2 tane atıyor. Sen muhtemelen kendi evinde 30. dakikada 3.yü yiyeceksin. Sonra terim yav senden iyi mi bilecek.

Aynen terim düşmanıyız biz, eleştirdik diye terim düşmanı olacağım. Emin ol gocunmuyorum. İstediğini düşün istediğini söyle hayatımda birinin yalayıcısı olmatansa vasat sevici düşük profilli futbol izleyicisi olmaktansa terim düşmanı görünmeyi tercih ederim.

Valla amatör maç izliyorum daha çok zevk alıyorum gol oluyor pozisyon taktik var mücadele var futboldan soğudum

Hic zannetmiyorum

Ne sorunu olsun ki gelmis gecmis en iyi kadrolardan biri kuruldu,her ne kadar yanlis kurulmus bir kadro olsa da kagit üstünde cok iyi bir kadro

Bundan sonrasi hoca da artik,takima dogru sistemi bulmak zorunda

Aslinda buldu dogru sistemi psg macinda ama dun yine eskiye döndü

Okadar laf etti ben sivas macinda radikal degisiklikler bekliyorum,hem ilk 11 de hemde sistemde
oynanan oyuna bi bahane olamaz tabi ama ortalık okadar yandıktan sonra başkanın derbide ali koçla olan yakınlaşmasını baya sorun edebilir. çünkü ısrarla koç yönetimle alakalı orada ayrı burada ayrı davranıyorsunuz diyordu

Yunusu falan oynatmaz. Nasıl hayal perestsiniz merak ediyorum. Terimi-terimin yapısını bilmeden gelip burada ahkam kesiyorsun ya helal olsun ne diyeyim.
Ufacık zekanla hakaret etme çabasına girmişsin acıdım allah affetsin.

He anasını satayım terim düşmanıyız biz, şu ülkede zaten farklı fikirde olanlar, sürekli gerçekleri lanse edenler hep halk düşmanı, fetocu, ülke düşmanı. Hep düşman. Kim olduğum kaç yıldır bu takımın peşinden koştuğum hangi zihniyetlerle savaştığım hakkında 1 kuruş bilgin yok gelip burada en kral taraftar kendinizmiş gibi davranıyorsunuz ya aynen anasını satayım.
Bak biz iyi günde de buradayız- kötü günde de senede 50 tane mesaj atıp büyüklük oynamayı bırakın.
Sonra siz daha proteinken biz sokaklarda galatasaray sen hagisin, sen metin, sen ise hakan şükür diye top oynuyorduk. Daha sabaha hangi dersi yapacağız diye 7de uyurken biz tvlerde galatasarayın maçlarının peşindeydik.

Siz doğru taraftarsınız biz hep kötü.
Babelle olmaz onyekuru tarzı dedik. Terim düşmanı olduk.
Diagneyi boklamayı bırakın dedik Ronaldo gelse bile bu takım ileri çıkamıyor dedik Falcao-yıldız terim düşmanı olduk.
Belhanda prensi takımın en büyük sorunu dedik. Terim düşmanı olduk herseyini o biliyor.
Selçukun oynadığı hiç bir maçı kazanamamışsın eleştirdik selçuk düşmanı yabancı sevici olduk.
Adam hiç tarzı olmayan oyun sitiliyle oynuyor diyoruz olmaz olamaz, terim bu değil diyoruz terim düşmanı oluyoruz.

Bizim zekamız yok çünkü.
Terimin yarısı yaşındaki adamlar avrupada kulüplere futbol nasıl oynanır dersi veriyor.
Padişahım çok yaşa kafasına devam. Eleştirilemez 7 kupa kazandırdı.

Alın kupaları götümüze sokalım yıldız-şampiyonluk. Bizim o kadar şampiyonluğumuz var şişirelim egomuzu fenerlilere hava atacağız ya.
Avrupalı uçmuş gitmiş, senin yarı değerinde maaş alan takımlar takımlar gidip madride deplasmanda 2 tane atıyor. Sen muhtemelen kendi evinde 30. dakikada 3.yü yiyeceksin. Sonra terim yav senden iyi mi bilecek.

Aynen terim düşmanıyız biz, eleştirdik diye terim düşmanı olacağım. Emin ol gocunmuyorum. İstediğini düşün istediğini söyle hayatımda birinin yalayıcısı olmatansa vasat sevici düşük profilli futbol izleyicisi olmaktansa terim düşmanı görünmeyi tercih ederim.

Çözüm ne peki ?

Hoca gidince her şeyin iyi gideceği gibi gitmeme durumu yok mu sanki ?

Beşiktaşlıların bir bölümü de Şenol gidince benzer şeyler düşünüyorlardı.Durumları ortada

Eleştir,eleştirmene kimse bir şey demiyor.Terim sonrası yine arada kazandığımız şampiyonluklara sevinir hale gelmeyelim de..

Destek almasının sebebi tarihimizin en büyük efsanesi olmasıdır.Bu kadar başarı kazandırmış birinin bile kredisi yok denirken,yerine gelecek kişilerden sistem kurmasını beklemek hayalcilikten başka bir şey değil

Yine tarih tekerrür ediyor. 2 sene üst üste gelen şampiyonluk. 2.senede oynanan berbat futbol, vasat transferler ve bir tane anadolu çöpüne müthiş paralar gömme, zor bela gelen düşük puanlı şampiyonluk. 3.sezona kötü giriş, kötünün de ötesi futbol, sürekli laf dalaşı, futbolcu ve yoneticilere aba altından sopa gösterme. Yine bir nevi kovdurtma çabaları. Bakalım bu sefer süreç nasıl işleyecek.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnsan hata yapar da bir iki üç kere yapar bu belhanda işinde elli maç oldu olmuyor bu adam topçu değil Atalay oynasın feguli oynasın on numarasiz 4-4-2 ye dönelim bu adam ile 10 kişi oynuyoruz adam saklanıyor top gelmesin diye top kaptırınca geri kosmuyor sut çekecek yetenek güç yok fırsat gelince degerlendiremiyor Selçuk ile ikisi iki kişi eksik oynadık nagatomo koş koş geri pas ver orta acma özürlü mariano zaten kondisyon bitmiş neresinden tutsak elinizde kalıyor bu takım

Oyunculardan memnun degilse Yunus, Atalay ve Lus gibi gençlere sans vermesi lazim. Su Gençlerbirligi takimina karsi bu 3 oyuncuyla baslasaydik eminim ki fazla sorun yasamazdik. Emre Mor gibi bir degerin sürekli yedekte kalmasi da dogru degil. Bazen saç bas yoldursa da asiri yetenekli topçu, onun oynadigi maçlarda genelde hep pozisyon buluyoruz.

Hatalarindan ders alir umarim

Tamam hoca düzeltecek de bence yönetimle arasında bişeyler dönüyor bu yüzden futbola konsantre olamıyor gibi geldi. Basın toplantısında bile yönetime laf çakıyor. 1.sorumlu terim ama arkaplanda bunların olmasına sebep bişeyler var gibi
Bırak Allahını seversen. Selçuk-Belhanda leşleriyle başlamanın konsantre ile ne ilgisi var. Yönetim bu ligde çok çok rahat şampiyon olabilecek takımı verdi kendisine, düzeltmesi lazım artık, can sıkıntısı olmaktan çıktı sinir bozmaya başladı bu durum

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lokum gibi yönetimi bulmuş adamların bir domalıp buyur hocam demediği kaldı ama hala yönetime suç atmaya çalışan oksijen israfları görüyorum.

FFp saçmalığına rağmen şu transferleri yapacak yeryüzünde herhangi bir yönetim mevcut değildir.Kendisi habire ffp var diyip bahane üretiyor ya aklınca mağdur edebiyatı yapıp duruyor.

Adamlar bir istedi iki aldı yönetim ve bu temaşa içinde sana falcao gibi futbolcu getirmişler sen hala suçu futbolculara atıyorsun yazıklar olsun

Bıktık artık bahanelerden sabır sabır sabır nereye kadar gittikçe kötü oynar mı bir takım.Mağlubiyete sevindirir hale getirdi bizi

96 2000 arasının sadece o kadrodan kaynaklı olduğu tekrar ve tekrar ortaya çıktı.Milandan kovuldu milli takımı karıştırdı kovuldu 2008 avrupa şampiyonası bala şansa maçları geçip yarı final oynattı ki hep derim allah f.terim şansı versin herkese

2002 2003 senesi kendi kadrosunu kurdu eline yüzüne bulaştırdı kaçtı gitti.O kadro şampiyon olmuş kadroydu üstelik dağıttı beyefendi aklınca kendi herşeyi iyi biliyor ya

Aldığı 3 milyon euro nun hakkını versin burası çiftlik değil.Efsane mefsane geçelim bu işleri artık bahane bitti ya bu takım adam gibi oynar ya da istediği yere gidebilir.

Sol bekte taş gibi potansiyel yatiyor suleyman lus, ne zaman onu kullanirsa o zaman beklerden tempo görürüz. Bi yerde daha yazmistim bu cocuk hirvat falan olsa simdi büyük potansiyel olarak avrupada hatri sayılır bi kulüpteydi...
Fatih hocami severiz sayariz o da memnun degil biliriz ancak kararsizlik en kötü karardır

Çözüm ne peki ?

Beşiktaşlıların bir bölümü de Şenol gidince benzer şeyler düşünüyorlardı.Durumları ortada

Eleştir,eleştirmene kimse bir şey demiyor.Terim sonrası yine arada kazandığımız şampiyonluklara sevinir hale gelmeyelim de..

Destek almasının sebebi tarihimizin en büyük efsanesi olmasıdır.Bu kadar başarı kazandırmış birinin bile kredisi yok denirken,yerine gelecek kişilerden sistem kurmasını beklemek hayalcilikten başka bir şey değil

Cozum sudur.

Bize ayni Derwall zamani, Fenerbahcede Daum zamani, Besiktasta, Gordin mill zamani. 0 dan yeni bir futbol felsefesi, yeni bir sistem, taktik, oyun plani getiren bir futbol hocasi almaktir.

Terim ve VAZO ekibi, arti torpille 2011 de getirilen cop scout Emre utkucan ve komple ekibi istifa etmelidir. Bu futbol teknik adam, komple ekibi ve scout ekibi KOMPLE temizlenmelidir.

Taktiksel ve saha disi olaylarina birakip 100% kendine sahaya verip teknik adam ve ekip lazim. Bu maalesef yerli mumkun gozukmuyor, Sergen sene sonu banko Besiktasa gidecek, Ersun'da sampiyon olmazsa (olamiyacak bence) Erol bulut, Fenere gidecek.

Biz yurtdisindan bir yabanci teknik ekip ve teknik adam lazim. Rudi garcia bu profile uygun bir isimdir, kendisi Fransiz ve Roma ve Marseillede gayet basirili bir performans gosterdi. Marseille'de avupra ligi finala cikardi adam, ona ragmen adami kovdular simdi adam daha kotu.

1-2 sene sampiyon olmayalim, nolacak sanki? Fenerbahce 5 senedir muzesine 1 kupa goturemedi. Suan bizden kat kat daha iyi futbol oynuyor en azindan adamlar pozisyon buluyor.

Care, Rudi Garciadir, veya alman ekolundan cikma bir hoca.

Bombos yorumlar okuyorum

Turkiye ligi gercegi ortada,yabanci hocalar ligin gerceginden uzaklar yabanci hocanin kralini getirdik mancini’yi sirf adi var diye hala tapanlar var ama basari sifir

8 sezon da 9 sampiyonlugu olan,UEFA kupasi ve nice basarilari olan efsane hocamiza kredisi olmayan topluluk yabanci hoca’ya kredi verecek oyle mi

Hadi ordan,biraz gercekci olun

Tamam takim kötü gidiyor ama sirf Fatih Terim nefretinden dolayi da sacma sapan islere girmeyin

Bu takimi düzeltecek olan da Fatih hoca’dir bundan eminim,bekleyin görün sonucta Fatih hoca da sizin bizim gibi insan formsuz olabilir hata yapabilir ama düzeltecek

Sonra da yurt disini örnek gösterirler Ferguson söyle klopp böyle diye,adamlarda sabir var sonuna kadar güven ve kredi var

Bombos yorumlar okuyorum

Turkiye ligi gercegi ortada,yabanci hocalar ligin gerceginden uzaklar yabanci hocanin kralini getirdik mancini’yi sirf adi var diye hala tapanlar var ama basari sifir

8 sezon da 9 sampiyonlugu olan,UEFA kupasi ve nice basarilari olan efsane hocamiza kredisi olmayan topluluk yabanci hoca’ya kredi verecek oyle mi

Hadi ordan,biraz gercekci olun

Tamam takim kötü gidiyor ama sirf Fatih Terim nefretinden dolayi da sacma sapan islere girmeyin

Bu takimi düzeltecek olan da Fatih hoca’dir bundan eminim,bekleyin görün sonucta Fatih hoca da sizin bizim gibi insan formsuz olabilir hata yapabilir ama düzeltecek

Sonra da yurt disini örnek gösterirler Ferguson söyle klopp böyle diye,adamlarda sabir var sonuna kadar güven ve kredi var

terim istifa!

Son düzenleme:
Çözüm ne peki ?

Aydın hoca gitsin demiyorum, demedim, demeyeceğimde. Bizim takımın şu anda en büyük sorunu takım içinde eleştiri olamaması. Hoca eleştiriyor şu anda. Hatan var diyemiyorsun denilse selçuk denen herif en son geçen sene aralıkta bu formayı giymiş olurdu.
Belhanda kırık çeneyle oynatılmazdı.
Feghouli tatilini erken kesmiş ne kadar fedakar topçu yaa mentalitesi olmazdı.
Bizim kulübün yardımcılarıda fizyoterapistlerde yetersiz.
Takımda teknolojiyi kullanamak zorundayız. Hocam bakın testler şunlar bu adamın yaşı kütlesi yapısı yıllara göre değişimi vs. vs bu şekilde şunu yapmamız gerekir.

Denilecek şeyler bunlar.

Bakın haftalardır diyorum bu takımı hazırlayacak olan yardımcılar oynatacak olan hoca.
Geldiklerinden beri ön direğe orta kesiyor takım birinin olup olmaması- oyuncunun hareketlenmesinin önemi yok. Liyundama-marcao geldi 2 hafta onlara kestik inanılmaz tehlikeli olduk. Sonra bir anda bu gitti ön direğe kesmeye devam.
Bu sene seri geldi ceza sahasına attık yine topları, ömer kullandı yine aynısı. Sonra seri kesik yedikçe Belhanda başladı yine ön direğe keserim. Şu ön direğe kesin diyeninde, denmeyip kafasına göre uygulayanında allah belasını versin yahu.
Millette ön direğe kesiyor ama ceza sahasına bakıyorsun oyuncular yerlerinde durmuyorlar pozisyon oluyor bizim takımda herkes bakıyor hareketlenen yok. Ceza yayında duran yok.
Haftalardır kimi zaman 9 kimi zaman 8 kişi maç oynamaya çalışıyoruz
Hoca niye duran top çalıştırtsın yahu aklınız alıyor mu robot mu bu adam. Defans bilsin, taktik bilsin, atağı bilsin, duran top bilsin, herseyini bilsin oynatsın, maçlarda 22 tane gözü olsun tüm oyunculara çifter çifter baksın. Boyle bir dünya yok hoca bunları yapmaya çalışıyor. Yanındakiler yetersiz oğlu yetersiz biliyor ama bunlar yaverlerim kafasıyla bakıyor olaya.
Bu işleri düzeltecek olan yardımcılar. bu takım gerekiyorsa maçtan sonra 1 saat ekstra taktik idman çalışacak. Premier lig, büyük takım görmüş oyuncular fikir alışverişinde bulunacak doğru yola geleceğiz.

Bu takımda marcao denilen herif 6 ayda ileri gideceğine geriye gidiyorsa takımda büyük sorun vardır. Bu takım yaz kampında sağdan sola soldan sağa uzun nokta paslar atıp forvette çoğalıyorsa ve ligin ilk maçında bu anında yok oluyorsa farklı sorunlar vardır.

Çözümün ilk ayağı belli bugün hocayı kovup birini getirdiğin anda ligi bırakırsın bunun 2-3 örneğini çok yaşadık kasımda hoca kovulmaz illa gidecekse ligi tamamlamak zorunda ama kardeşim gidipte bir şey vermeyeceği ortada olan selçukla maça başlayıp 60 dakika oynatılmaz yahu.
Takımda koşan sadece bir oyuncu varken buna katkı sağlayacak 2.oyuncuyu sahaya 86'da tek koşan oyuncu çıkarılıp bu değişiklik yapılmaz.

Bak nereye geliyoruz istatistik.
Ligde oynanan tüm maçlarda oyuncu çıkarılıp forvete kaydırıldı mı? Takımda has forvet varkenki rakip ve bizim durumumuzla babelin forvete kaydırıldığında oluşan durum arasında bir rapor sunuluyor mu. Söz uçar yazı kalır kardeşim maçın içinde olan adam bunu göremeyebilir farkına varmaz doğru olduğunu düşünür ama rapor gelince ?

Ya baya burada yazdık ilk maç aynını yaptık gol yedik yenildik, sonra bir daha aynını yaptık 20 dakika atağa çıkamadık. Yetmedi 3. 4. 5. kere bunu yaptık.

Yanlış-yanlış-yanlış-yanlış

Takım çalıştırmazlar, hocaya katkıları yok antremanda adam tamamamaya çalışıyoruz 40 yaşında futbolculara göre antreman ayarlıyoruz sonra psg'nin karşısına çıkıyoruz.

Çözüm arayan hocaya mektubum bu. Gözünü kırpmadan önce yanındakilerin kellesini alacak. Bu takım 1.5 senedir top oynayamıyor bakın oynamıyor demiyorum oynayamıyor. Oynatamıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt