Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım ama görünce söylemeden edemiyorum. Mancini iyi bir hoca değildi, ömrü hayatında kazanabileceği tek kupaları Juventus'suz Serie A ve tarihin bir sezonda en fahiş paralarını harcayan City'le kazandı. Prandelli hoca bile değildi sadece çok milli takımın tercih ettiği gibi 1 yılda 5 maça çıksın diye görevlendirilen saygın, istikrarlı bir adamdı. Onun dışında da yabancı hoca tercihlerimiz altyapı hocası Riekerink- Karabük fatihi Tudor'du. Bu takıma hakikaten bir yabancı olarak taktisyenliğiyle fark yaratabilecek gelen son adam Feldkamp'tı, adam Uğur, Topal, Volkan, Servet gibi adamlardan kariyer performansı alarak, 36 yaşında Hakan dahil 3 santraforundan çift haneli skor katkısı çıkararak takımı şampiyonluğa taşıdı. Öyle yazıyorsunuz ki sanki takıma Spalletti, Bielsa, Rudi Garcia gibi ciddi taktisyenler geldi de takım baş aşağı yuvarlandı. Gelen adamların zaten hiçbiri Fatih Terim'den bile çok daha iyi taktisyen değildi.

Ve gelelim dananın esas kuyruğunun koptuğu yere. Tudor geçen yıl ligi önde götürürken, en azından iç sahada eli yüzü düzgün top oynatırken bile Kasım ayında hala Ostersunds soruları cevaplamak durumunda kaldı. Taraftar zaten hiçbir zaman arkasında durmadı, oyuncular Maicon-Muslera'yla bir elden herifi yemeye çalıştılar, en nihayetinde de başardılar. E Maicon aynısını Fatih Terim'e de yapmaya çalıştı, Trabzon'da 4 yedirdi, Akhisar karşısında kupadan etti, sonuçta ne oldu Atatürk Havalimanında ''bir günde kral olmadık''. Desteğe bir tepkim yok ama Galatasaray'ın başındaki adamın ismine göre desteğin pay edilmesi ikiyüzlülüktür. Galatasaray'a emek veren her adam en azından görevinin başındayken eşit seviyede destek görmelidir. Sonra Türkiye'de anca Türk adam kazanır. Geçen yıl Fener'in bu hafta sonunda 9 puanı vardı, bu yıl 11. Oyuncular saha içinde Cocu'yu sattı, tribünler İsmail Kartal diye bağırdı. Böyle aymaz ortamda herhangi bir yabancı teknik direktörün başarılı olma şansı yok. Çünkü adamların başarılı olmasını isteyen yok. Türk hocalar da müthiş taktisyenliklerinden, harika oyuncu idarelerinden bu ligi yıllardır süpürmüyor, Türk sporundaki kimi zaman kapalı, çoğu zaman göz göre göre olan ırkçılık sayesinde ortada kendilerinin kazanmasından başka alternatif bırakmıyorlar.
Ne Maicon’muş be... Derin Galatasaray: Maicon.

Yabancı geldikten sonra neler yazacaksın merakla bekliyorum

Bakalım gerçekten iyi futbol oynamaya başlayacakmıyız

iyi futbol olmazsa onu da gömeriz

ama tabi onun en azından 1-2 ay süresi olur

mesele futbol abi gözümüz doysun biraz

en azından iç sahada bari rakipleri hapsedelim

iyi futbol olmazsa onu da gömeriz

ama tabi onun en azından 1-2 ay süresi olur

mesele futbol abi gözümüz doysun biraz

en azından iç sahada bari rakipleri hapsedelim

İyi futbol oynatmayan her hocayı kovalım o zaman :D

Neyse ya yeni gelen hocayı da biz bir şey demeden siz halledersiniz zaten

İyi futbol oynatmayan her hocayı kovalım o zaman :D

Neyse ya yeni gelen hocayı da biz bir şey demeden siz halledersiniz zaten

iyi futbol oynatmayan hocayı kovalım lafı genel bir laf

adam 1 ay oynatmadı 5 maç oynatmadı diye tabiki kovulmaz

ama 1 sene 2 sene sürerse bir yerde değişiklik yapılır elbet

benim yabancı isteğim taktik teknik kadar iklim değişsin diye

mesela bizim takımda bizim hocayla en az çalışan adam andone hep ayakta kalıyor bu bile bana yeten birşey diğerleri ise hemen dokunsan bırakıyor

sadece bizim hoca değil her türk hcoa oyuncularına adım gibi eminim kendilerini attıklarında kızmadıkalrı gibi buna da teşvik ediyorlar

bu bile değişse kar

İstifa mistifa birşey demiyorum. Yalniz kredi kredi dediğiniz şeyi taraftar 2 sezondur b.k gibi futbola rağmen verdi zaten. İstifa isyenlerin bir kısmı da zaten futboldan memnun değil. Elindeki kadroyla sen anadolu takımlarını oyun olarak ezemiyorsan, değişim değişim deyip geri gidiyorsan, hayal satıyorsan bunun hesabını taraftar tabi ki soracaktır. Size şunu da söyleyim. Bu futbolcular iyi bir sistemle-planla istediğiniz galibiyeti de alır oyunu da oynar. Hala hızlı kanat-iyi bek gibi söylemler var. Tamam alınsın ama değişen hiçbirşey olmayacak. Aynı kısır futbolla bireysel yetenekle şampiyon olursak olacağız. Sonra avrupa kupalarında da nasıl 3. olabiliriz onun hesabını yapacağız. Şahsım adına söylüyorum 69 puanla şampiyon olmak istemiyorum. Sen bir sistem-oyun planı oturt o puanlar şampiyonluklar otomatik olarak gelecek zaten. Extrası ne olacak derseniz 29 avrupa maçında 2 galibiyet olmayacak. Buna eminim.

iyi futbol oynatmayan hocayı kovalım lafı genel bir laf

adam 1 ay oynatmadı 5 maç oynatmadı diye tabiki kovulmaz

ama 1 sene 2 sene sürerse bir yerde değişiklik yapılır elbet

benim yabancı isteğim taktik teknik kadar iklim değişsin diye

mesela bizim takımda bizim hocayla en az çalışan adam andone hep ayakta kalıyor bu bile bana yeten birşey diğerleri ise hemen dokunsan bırakıyor

sadece bizim hoca değil her türk hcoa oyuncularına adım gibi eminim kendilerini attıklarında kızmadıkalrı gibi buna da teşvik ediyorlar

bu bile değişse kar

Nzonzi desen anlarım da,Andone'nin fiziki gücü en önemli özelliklerinden zaten

İklim değişiklikleri pek bize yaramıyor ama hayırlısı diyelim

Siz bir sonra gelen yabancı hoca da ilk 7 haftada 11 puan kaybederse, Avrupa kupalarında 10 maçta 1 galibiyet alırsa, dandik ligde 7 haftada + averaja bile geçemezse, 2 yılda takımdan ezber 11 ve oyun planı çıkaramazsa Fatih Terim kadar arkasında durun, ondan sonra tenekeyi bağlayıp ilk biz yollarız zaten. Avrupa'nın 5 büyük liginden gelecek hiçbir hoca şu takıma Fatih Terim'den kötü top oynatmaz. Bir Steve Bruce, Patrick Vieira, Marco Giampaolo gibi hocadan net kötü antrenörler de 2 yıl Belhanda'yı izletip hala bu adam Galatasaray'ı şahlandırır diye 10 numarada oynatıp takımı her maçta 10 kişi oynatmaz. Hoca vasat taktisyen, sıkıntılı karakter ama en kötüsü inanılmaz inat bir adam. Yanlışlarında ısrar ediyor, takımının seviyesini aşağı çekiyor, Galatasaray taraftarını vasata alışır bir hale getiriyor. Ligin 2 puanlı takımına karşı 90 dakikada 1 tane şut çekip Emre Mor'un oyuna girdiği andan itibaren 5 dakika top oynuyoruz millet hala yabancılar gelsin sizi kurtarsın diyor. Taraftarlar, yönetimler, medya bu kafada olduktan sonra bizde Guardiola da şampiyon olamaz.

Siz bir sonra gelen yabancı hoca da ilk 7 haftada 11 puan kaybederse, Avrupa kupalarında 10 maçta 1 galibiyet alırsa, dandik ligde 7 haftada + averaja bile geçemezse, 2 yılda takımdan ezber 11 ve oyun planı çıkaramazsa Fatih Terim kadar arkasında durun, ondan sonra tenekeyi bağlayıp ilk biz yollarız zaten. Avrupa'nın 5 büyük liginden gelecek hiçbir hoca şu takıma Fatih Terim'den kötü top oynatmaz. Bir Steve Bruce, Patrick Vieira, Marco Giampaolo gibi hocadan net kötü antrenörler de 2 yıl Belhanda'yı izletip hala bu adam Galatasaray'ı şahlandırır diye 10 numarada oynatıp takımı her maçta 10 kişi oynatmaz. Hoca vasat taktisyen, sıkıntılı karakter ama en kötüsü inanılmaz inat bir adam. Yanlışlarında ısrar ediyor, takımının seviyesini aşağı çekiyor, Galatasaray taraftarını vasata alışır bir hale getiriyor. Ligin 2 puanlı takımına karşı 90 dakikada 1 tane şut çekip Emre Mor'un oyuna girdiği andan itibaren 5 dakika top oynuyoruz millet hala yabancılar gelsin sizi kurtarsın diyor. Taraftarlar, yönetimler, medya bu kafada olduktan sonra bizde Guardiola da şampiyon olamaz.

Care Rudi Garcia hocam

Bana gecmisle gelmeyin

Rudi García gecmiste UEFA finali oynadiysa roma ile iyi puan topladiysa banane yaw

>

Terim gecmiste 9 sezonda 8 sampiyonluk kazanmis banane yaaaw

Ha bu arada Cengiz bir çılgınlık yapıp hocayı gönderme planları yapıyorsa bence tam zamanı 2 haftalık ara var

Yeni hoca alışır o ara takıma

ha şunu da ekleyeyim şu an gelen hocadan hiç bir fayda elede edemeyiz

sezonu başladığımız hocayla bitirmeyi en azından bir prensip haline getirmek lazım

hem giden hoca için toparlama şansı verilmiş olur hem gelecek hoca yıpranmadan sonraki sezona başlar

bu nedenle hocanın gönderilmemesi gerekiyor şu an

sezon bitene kadar bu takımın başında terim olmalı

İstifasının bize bir getirisi bir faydası olmaz. Artık kendisini toparlasın ve şu takıma top oynatsın başka birşey istemiyoruz.

sent via GSC

Hala cevap veremedin cunku celiskili bir mesaj oldugunu biliyorsun

Terim’e gelince 9 sezonda 8 sampiyonluk banane gecmisten

Rudi García’ya gelince UEFA finali + roma ile iyi puan topladi

Banane gecmisten diyen yaziyor bunlari

kudurrrr

terim kovulacak ve asla birdaha giremeyecek artik yeter

30 miljon taraftar terimin egosuna cekmeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt