Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Care Rudi Garcia hocam

Ben sene sonuna antrenörlük diplomasını alalı 2 yıl olmuşken Terim Galatasaray'ını 15. Schalke'siyle 2 maçta da rezil eden Tedesco'yu, şimdikinden bile kötü Milan kadrosuna ayağa top yapmayı öğretip 2 tane İtalya Kupası yarı finali gören Gattuso'yu bile tercih ederim. İlla bir tercih olacaksa Spalletti'yi Galatasaray'da görmeyi çok isterim ama bayağı tuzlu olur büyük ihtimal. Son 10 yılda tonla para harcayıp yakın nesil İtalyan antrenörlerin en tekdüze, soru işaretli 3 adamını getirdik yav, inanılmaz.

Tartışılan isim Fatih Terim arkadaşlar hatırlatırım, altında kalma riskiniz var.

Fatih Terim aklını takıma verirse gençlerle çıkar yine şampiyon olur, şüphem yok. Bir sezonda İmparator olmadı. Arkadayız hocam.Vefa bizde semt adı değildir.

kudurrrr

terim kovulacak ve asla birdaha giremeyecek artik yeter

30 miljon taraftar terimin egosuna cekmeyecek

Hahaha cok beklersin

Belli ki 9 sezonda 8 sampiyonluk kazanarak bi tek fenerli ve besiktaslilarin canini yakmamis,seni de iyi oturtmus yerine

Dogru ya mayis ayinda yoktun ortalikta,pardon vardin ama sampiyonluk kutluyordun hocam hocam Ali koc’a iyi gecirdin diye

Hahaha cok beklersin

Belli ki 9 sezonda 8 sampiyonluk kazanarak bi tek fenerli ve besiktaslilarin canini yakmamis,seni de iyi oturtmus yerine

Dogru ya mayis ayinda yoktun ortalikta,pardon vardin ama sampiyonluk kutluyordun hocam hocam Ali koc’a iyi gecirdin diye

gidecek haha bosuna bekleme cengiz ayni aysal hocam gibi tekmeye basacak

10 resmi maç 7 gol ne deniyorsak vazgeç bu sevdadan hoca

Tatava yapma, takıma top oynat.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugun de istifa etmemıs baylar

1570392505257.png

Evet ufak bir hatırlatma yapalım

1570392886509.webp

1570392934761.webp

Oyunculardan memnun degilse Yunus, Atalay ve Lus gibi gençlere sans vermesi lazim. Su Gençlerbirligi takimina karsi bu 3 oyuncuyla baslasaydik eminim ki fazla sorun yasamazdik. Emre Mor gibi bir degerin sürekli yedekte kalmasi da dogru degil. Bazen saç bas yoldursa da asiri yetenekli topçu, onun oynadigi maçlarda genelde hep pozisyon buluyoruz.

Hatalarindan ders alir umarim
Emre disindakilere katilmiyorum. Hepsi tuy siklet ve hicbirinin ozel meziyetleri yok. Ne fizij nede ozel meziyetleri olmayanlarin tutunmasi mumkun degil. Ustelik onlardan daha meziyetli adamlar geldi kayboldu gitti sirf fizik guc yok diye.

Emre disindakilere katilmiyorum. Hepsi tuy siklet ve hicbirinin ozel meziyetleri yok. Ne fizij nede ozel meziyetleri olmayanlarin tutunmasi mumkun degil. Ustelik onlardan daha meziyetli adamlar geldi kayboldu gitti sirf fizik guc yok diye.

yunus
atalay

hepsi cop

Her sey fizik degil herkes illa dwayne johnson olmasina gerek yok bence. Bu oyuncularin hepsinde potansiyel var ama bunu Galatasaray gibi buyuk takimda da gosterebilirler mi, o sorunun cevabini ogrenmek icin oynamalari gerekiyor. Daha meziyetli adamlarin gelip kaybolmasi beni ilgilendirmiyor zira eldeki oyunculara bakmak lazim

Mustafa Cengiz ve Abdurrahim gibi silik sahsiyetlerin Fatih Terim'i kovacağını söyleyenleri görüyorum burada. Trajikomik gercekten.

4778a3bd5eb29e5272e297e257d8f43b.jpg

Hocam gel özüne dön bunun başka çıkış yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt