Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim 2 senedir icerdeki maclarda iyi ama deplasmanlarda kotu oynuyordu. Biz Hoca’dan deplasman sorununu cozmesine beklerken artik icerdeki maclarda bile iyi oynamiyoruz. Taraftar deplasmandaki oyuna sabir gosteriyordu ama icerde boyle oynamaya devam edilirse birkac haftaya kalmadan stadda Hoca’yada tepkiler olmaya baslar. Bu takim kendi sahasindaki maclari iyi futbol oynayarak kazanmak zorunda. Taraftar icin sadece skorda yeterli degil.

Bu adam kendisinden baskasini dusunmeyen birisidir. GALATASARAY kulturunu zerre kadar barindirmiyor icinde. Kebap lahmacun lokantasi idare eder gibi klubu yonetiyor.

Yeterki bana dokunmasinda kime dokunsa dokunsun kafasindaydi bugune kadar bugunde oyle. Forvet yok dedii, diagneyi aldirdi sonra onuda istemedi falcao denen sakat adami alip Galatasaraya bir buyuk kazik daha soktu. Bu takimi ben kurmadim dedim sonra sifirdan yedeklere kadar bir kadro kurdu. Ne oldu, yok kadro degerleri yok transferler son gune kadar gelmedi. Birde en sevmedigim huyu!!!! Son gunlerde bile bile belhanda ve serinin formsuz olmasin ragmen onlari sahaya surmesidir. Ve okadar uyanik ki, bu oyunculari sonra oyundan cikarip tribunlere atiyor ve kendini siyiriyor isin icinden. Son cumlesi de uefaya laf atmasi, ceza verseler daha iyiydi diyor bizim kebapci. Transferlerden memnun degil, ama kendiside biliyor o transferler onun onayiyla oldu. Yonetimi bi kalemle siliyor, neden? Nerden geliyor bu guc? Taraftara fazla guvenmesin, nasil zamaninda tekmeyi yediysen yakinda yine yersin!

Bol tazminatli bi istifa ile defolup gidecegini sezebiliyorum. Belki nihat ozdemir sana bir is verir Tffde, zamaninda tupcunun koynunada girdin.

Bir iki kupa kazandin diye yanlislarini gormemezlikten gelmeyen bir Galatasarayliyim. Eminim benim gibi Galatasaraylilar cok ve onlarda bu durumdan rahatsizdir.

Terim ekonomik olarak Galatasaraya cok buyuk zararlar yasattirdi, bugun kadromuzda hangi oyuncu bonservis parasi eder? Yarin bir teknik direktor gelse hangi sistemle devam edecek, oyuncular daha bir korner organizasyonu yapamiyor. Takimin fiziksel durumu rezil durumda.

Onun bunun evlatlarini okadar simartmis ki sirita sirita ana avrat kufur ediyorlar tribune.

Gomisi begenmedi futbol dehasi, aldigi forvetler gomisin tirnagi olamaz. Yok gomis para istemis zam istemis diye taraftarin onune atip zorla sattirdi. Cunku transfer istiyordu. Diagne ve falcaodsn nekadar zarar ettik Sizce, imza parasi, menejerlere giden paralar ve yillik odemeler?

Para kazanacagimiz oyunculari itibarsizlastirip bedavaya verdik. Aldigi oyuncular hepsi yuklu kontratli ve yasli oyuncular.

2 yil sampiyon etti ( bana gore tudorun takimi) ama bir 10 senesini skipledi Galatasarayin. Yakinda Borc batagina girerirz

Yavvv renkdas cok acimasizca yazmissin. Simdi sana kus diyenler olacak, sana hakaret edenler olacak, seni renklere ihanetle suclayanlar olacak..

Nerden mi biliyorum? Cunku Persembenin gelisi Carsambadan bellidir.. Ben gecen sene benzer yorumlarda bulundum diye yemedigim hakaret kalmadi.. Buna modlar da dahil.. Dayanamadim, kendi irademle veda ettim.. Aylarca yazmadim.

Yazdiklarina gelince.. Sonuna kadar haklisin. Altina imzami atiyorum. Kal saglicakla..

Yavvv renkdas cok acimasizca yazmissin. Simdi sana kus diyenler olacak, sana hakaret edenler olacak, seni renklere ihanetle suclayanlar olacak..

Nerden mi biliyorum? Cunku Persembenin gelisi Carsambadan bellidir.. Ben gecen sene benzer yorumlarda bulundum diye yemedigim hakaret kalmadi.. Buna modlar da dahil.. Dayanamadim, kendi irademle veda ettim.. Aylarca yazmadim.

Yazdiklarina gelince.. Sonuna kadar haklisin. Altina imzami atiyorum. Kal saglicakla..
sen o tip yorumlarda bulunduğun için mi linç yedin yav :asd.
günlerdir şımarık veledler gibi ağlıyorsun burada yüz oldu belkide şu meseleyi bu şekilde anlatışın. bi kişide cıkıp noluyor demedikce dahada küllenmeye başladın şımarmaya başladın yerlerde
sen bahsettiğin gün linci galatasaray hakem sayesinde rize maçını kazandı dedin ve o yüzden yedin. galatasarayı şikeyle vs ilişkilendirdin. haddin bildirildi üstüne baktın şampiyonluk geliyor usul usul forumdan topukladın senin için iyi fırsattı. konu monu açtın destek aradın sonrada uzadın taaki içinde bulunduğumuz şu döneme kadar da ortada gözükmedin.
he bide bi mod da lince dahil oldu ogün vs demişsin onla alakalıda bişeyler ima etmişsin ulan buradan bile taca cıkıyorsun adamı tanısan yorumlaını bilsen bu olayı kullanacak kadar düşmezdin.
neyse artık gs şike yapmış hakemler gsyi kollamış vs diyebilirsin kimsede sana bişey yapamaz merak etme şampiyonlukları rakiplerin hediye ettiği konusuluyor sürekli senin iddialarınada kimse bişey demez ve alkışlayan bolca çıkar elbet.

Gecen sezon kotu futbol, bu sezon yine kotu futbol, ilk 11'de 1 tane yerli oyuncu yok, kadroya alt yapidan oyuncu dahil edilmedi, kotu performanslara ragmen her mac ayni oyuncular yine oynuyor, takimda bir sistem yok, bir oyun plani yok. Sahada ne oynadigimiz belli degil.

Stoperler bekler ile paslasiyor, ondan sonra top Muslera'ya kadar geliyor, Muslera da Babel'e uzun top atiyor ve top kaybi, her mac aynisi maalesef. Bekler inanilmaz kotu, Mariano zaman zaman tempo'yu kaldiramiyor, Nagatomo'nun ofansif katkisi sifir, topu aldiginda ya saga cekip yanindakine pas atiyor ya da geriye donuyor. Linnes yerine 33 yasindaki Mariano ve 33 yasindaki Nagatomo'yu tercih etti, ustelik Nagatomo gecen sezon tam bir hayal kirikligiydi. Orta sahada kreatif ve dikine basip gidebilen oyuncu yok, hizli ve topsuz kosu yapan kanat oyunculari yok.

Bruma, Garry, Onyekuru, ortak ozellikleri: hiz, topsuz kosu, pozisyon yaratmak ve adam gecebilmek. Yine ayni tarzda olan bir kanat almak yerine Babel'i tercih etti. Takimda hizli ve calim atabilen sadece Emre Mor var ama o da su ana kadar dogru durust sans bulmadi.

Takimda avrupa kuluplerine satabilecegin 2 oyuncu var: ocakta transfer edilen Luyindama ve Marcao. Takimda parlatip satabilecegin baska oyuncu yok, oyuncu satmayi birak takimda dogru durust genc oyuncu bile yok. 28+ oyunculari takima doldur ondan sonra da yasli kadro diyip sikayet et, bu oyunculari taraftar almadi sizler aldiniz.

PSG ve Real maclari oncesi 1 milyar degeri olan takimlarla oynuyoruz arkadaslar diyip olasi bir maglubiyet icin bahanesi hazir. Slavia Prag Barcelona'yi zorladi, yine ayni Slavia Prag deplasmanda Inter ile 2 2 berabere kaldi, Salzburg Liverpool deplasmaninda 4 3 maglup olmasina ragen 3 0 gerideyken skoru 3 3'e kadar getirebildi, Club Brugge Real Madrid deplasmaninda 2 2 berabere kaldi, Feyenoord Porto'yu 2 0 yendi, Avusturya'nin Wolfsberger takimi Gladbach'i deplasmanda 4 0 yeniyor, gecen sezon Ajax'in CL'de muthis basarisi...

Demek ki dogru bir kadro planlamasi, dogru bir sistem ve dogru bir oyun ile futbol'da her sey mumkun. Hoca ise hatalari hep baskalarinda ariyor.

tamam biz de eleştiriyoruz ama
sen sırf Fatih Terim e laf atmak için tüm fenerlilerin şampiyonluğumuza bok atmak için argüman olarak kullandığı maç için bu yorumları kullanmışsın hala modlar, hakaret cart curt demek falan komik oluyor yani
Biraz da hakem desteği ile maçı kazandık. FT şansı..

Gecen sezon kotu futbol, bu sezon yine kotu futbol, ilk 11'de 1 tane yerli oyuncu yok, kadroya alt yapidan oyuncu dahil edilmedi, kotu performanslara ragmen her mac ayni oyuncular yine oynuyor, takimda bir sistem yok, bir oyun plani yok. Sahada ne oynadigimiz belli degil.

Stoperler bekler ile paslasiyor, ondan sonra top Muslera'ya kadar geliyor, Muslera da Babel'e uzun top atiyor ve top kaybi, her mac aynisi maalesef. Bekler inanilmaz kotu, Mariano zaman zaman tempo'yu kaldiramiyor, Nagatomo'nun ofansif katkisi sifir, topu aldiginda ya saga cekip yanindakine pas atiyor ya da geriye donuyor. Linnes yerine 33 yasindaki Mariano ve 33 yasindaki Nagatomo'yu tercih etti, ustelik Nagatomo gecen sezon tam bir hayal kirikligiydi. Orta sahada kreatif ve dikine basip gidebilen oyuncu yok, hizli ve topsuz kosu yapan kanat oyunculari yok.

Bruma, Garry, Onyekuru, ortak ozellikleri: hiz, topsuz kosu, pozisyon yaratmak ve adam gecebilmek. Yine ayni tarzda olan bir kanat almak yerine Babel'i tercih etti. Takimda hizli ve calim atabilen sadece Emre Mor var ama o da su ana kadar dogru durust sans bulmadi.

Takimda avrupa kuluplerine satabilecegin 2 oyuncu var: ocakta transfer edilen Luyindama ve Marcao. Takimda parlatip satabilecegin baska oyuncu yok, oyuncu satmayi birak takimda dogru durust genc oyuncu bile yok. 28+ oyunculari takima doldur ondan sonra da yasli kadro diyip sikayet et, bu oyunculari taraftar almadi sizler aldiniz.

PSG ve Real maclari oncesi 1 milyar degeri olan takimlarla oynuyoruz arkadaslar diyip olasi bir maglubiyet icin bahanesi hazir. Slavia Prag Barcelona'yi zorladi, yine ayni Slavia Prag deplasmanda Inter ile 2 2 berabere kaldi, Salzburg Liverpool deplasmaninda 4 3 maglup olmasina ragen 3 0 gerideyken skoru 3 3'e kadar getirebildi, Club Brugge Real Madrid deplasmaninda 2 2 berabere kaldi, Feyenoord Porto'yu 2 0 yendi, Avusturya'nin Wolfsberger takimi Gladbach'i deplasmanda 4 0 yeniyor, gecen sezon Ajax'in CL'de muthis basarisi...

Demek ki dogru bir kadro planlamasi, dogru bir sistem ve dogru bir oyun ile futbol'da her sey mumkun. Hoca ise hatalari hep baskalarinda ariyor.
Genel itibariyle çok doğru bir yorum olmuş. İstifa edip gitmesi taraftarı kesinlikle değilim ama artık sorunu biraz da kendisine aramalı. Sorun hep dış etkenler olamaz.

terim artık bunadı bunu kabul etmesi lazım taraftarın

Terim’e şu sebeplerden dolayı çok kızgındım:

1. UEFA’yı aldigimiz sezon sonunda tüm futbolcuların çil yavrusu gibi dağılacagını bile bile (yönetimle arasındaki problem de etkendi) bırakıp gitti.

2. Lucescu döneminde şampiyon ve CL çeyrek final görmüş bir teknik direktörün yerine gelmesi.

3. Aysal döneminde yönetimin (biraz da sinsice) sözleşme uzatalım teklifini reddedip kovulmasına zemin hazırlaması.

Hem 2 senelik şampiyonluk, hem de geçen sene Ocak döneminde “Taraftara sözüm var, istifa etmeyeceğim” diyerek hatalarından vazgeçme ibaresi sonrası destekledik.

Ancak forumda kaç kere yazdım, Terim transferi pek beceremez ve inatçıdır diye. Terim kaos doktoru. Kaos mu var? Başarısızlık mı var? Çağır Terim’i halletsin, ama 2 sene sonra ipleri eline almaya başladığında bil ki sona geliyorsun çünkü beceremiyor.

Aynısı Aysal döneminde olmadı mı? 2. Sene sonunda 7-8 transfer yaptik, takim bugunku gibi rezalet futbol oynuyordu.

Şu an diyelim oynatmak istediği futbol baskılı 2000 oyunu. Babel, Feghouli, Falcao, Mariano, Seri, Mor, hatta belki Nzonzi bile bu baskıyı kurabilecek tipte oyuncular değil. Benzinli arabaya mazot koyulmayacağı gibi bu futbolcularla da baskılı oyun oynanmaz!

Neymiş kamp görmemiş çoğu oyuncu. Bırrak abi! Sen bilmiyormusun bu durumu önceden? Bunların hepsini geç gelenler kampına sok, gençlerle oyna 3-4 hafta o zaman!

Kılıf aramaktan vazgeçip acilen şapkasını önüne koymalı, yoksa bu sezonu zor bitirir.

Gerçekten anlamıyorum, üstüne koymayı nasıl beceremiyor bu adam. Bütçeler dahilinde tüm kontrol sende, oyun felsefene uygun transferler yap, oyununu ileriye taşı. Yok, her sene başka bahane. Ocak’ı bekleyin diyor, şakamısın Hocam? Geçen sene de benzer şeyler dedin, noldu? Daha kötüye gittik...

Terim’e şu sebeplerden dolayı çok kızgındım:

1. UEFA’yı aldigimiz sezon sonunda tüm futbolcuların çil yavrusu gibi dağılacagını bile bile (yönetimle arasındaki problem de etkendi) bırakıp gitti.

2. Lucescu döneminde şampiyon ve CL çeyrek final görmüş bir teknik direktörün yerine gelmesi.

3. Aysal döneminde yönetimin (biraz da sinsice) sözleşme uzatalım teklifini reddedip kovulmasına zemin hazırlaması.

Hem 2 senelik şampiyonluk, hem de geçen sene Ocak döneminde “Taraftara sözüm var, istifa etmeyeceğim” diyerek hatalarından vazgeçme ibaresi sonrası destekledik.

Ancak forumda kaç kere yazdım, Terim transferi pek beceremez ve inatçıdır diye. Terim kaos doktoru. Kaos mu var? Başarısızlık mı var? Çağır Terim’i halletsin, ama 2 sene sonra ipleri eline almaya başladığında bil ki sona geliyorsun çünkü beceremiyor.

Aynısı Aysal döneminde olmadı mı? 2. Sene sonunda 7-8 transfer yaptik, takim bugunku gibi rezalet futbol oynuyordu.

Şu an diyelim oynatmak istediği futbol baskılı 2000 oyunu. Babel, Feghouli, Falcao, Mariano, Seri, Mor, hatta belki Nzonzi bile bu baskıyı kurabilecek tipte oyuncular değil. Benzinli arabaya mazot koyulmayacağı gibi bu futbolcularla da baskılı oyun oynanmaz!

Neymiş kamp görmemiş çoğu oyuncu. Bırrak abi! Sen bilmiyormusun bu durumu önceden? Bunların hepsini geç gelenler kampına sok, gençlerle oyna 3-4 hafta o zaman!

Kılıf aramaktan vazgeçip acilen şapkasını önüne koymalı, yoksa bu sezonu zor bitirir.

Gerçekten anlamıyorum, üstüne koymayı nasıl beceremiyor bu adam. Bütçeler dahilinde tüm kontrol sende, oyun felsefene uygun transferler yap, oyununu ileriye taşı. Yok, her sene başka bahane. Ocak’ı bekleyin diyor, şakamısın Hocam? Geçen sene de benzer şeyler dedin, noldu? Daha kötüye gittik...

hocam ocağı bekleyin diyorsa vardır bir bildiği, onyekuru ve bir tane daha hızlı adam alıp yükselişe geçip şampiyon olmanın hesabını yapmıştır ama yönetim hoca kadar düşünüyor mu bu durumu ve devre arası transferleri becerebilecek mi şüphelerim var hocaya güvendiğim kadar yönetime güvenemiyorum.

Okan Hocamı fena kacirdik. Offf off.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt